Etusivu>fi>Tapahtumat>Wiinikellarin klubikonsertti: Midnight Circus
Hotel & Spa Resort Järvisydämen tapahtumat

Wiinikellarin klubikonsertti: Midnight Circus

Midnight Circus_opperajuhlat.jpgKuva: Savonlinnan Oopperajuhlat
10.6.2017 19:00–21:00

Savonlinnan Oopperajuhlien huikea houseband nousee Wiinikellarin estradille 10.6.2017!

Osta liput konserttiin TÄÄLTÄ!

 

Jukka Pohjolainen, laulu
SirJuki, sirkustirehtööri, laulu, meuhkaaminen ja veuhkaaminen. Ammatikseen toimii Savonlinnan Oopperajuhlien tuotantopäällikkönä. Kokonaisvaltaista komiikkaa ja suuria tunteita.

Ville Syrjäläinen, lyömäsoittimet
Pikku-Ville, kapinoi käsin ja kapuloin pahaa maailmaa vastaan. Ammatikseen soittaa lyömäsoittimia Savonlinnan Oopperajuhlaorkesterissa ja kamariorkesteri Avantissa. Sisäisen lapsen estotonta itseilmaisua.

Eero Kovanen, rummut
Veneilevä tarinankertoja, bändin selkäranka. Komppi kasassa ja ryhti suorassa. Soittaa rumpuja myös orkesterissa Who Cares. Opettaja.

Paavo Korpijaakko, laulu
Pate-Nääs on Mansesta kotoisin ääntelevä frakkiteline. Ammatti on säveltäjä. Kirjoittaa nuotteja toisten vaivaksi asti. Taidolla ja tunteella!

Kalle Keltakangas, haitari ja kitara
Hanurin liruttelija ja varsinainen vasenniplaaja, kivikasvoinen show. Ammatti juristi ja laulaa myös Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa. Haitarinsoiton Suomenmestari.

Mikko Nuopponen, laulu ja mandoliini
Tenori, ooppera-, operetti- ja musikaalilaulaja, myös pop ja rock taittuvat. Näyttelee, tanssi ja laulaa musikaaliproduktioissa ympäri Suomea. Rakastaa kookospontikkaa!

Tamar Nugis, basso
Midnight Circuksen virolainen vahvistus. Ilmaisuvoimaista ja tarkkaa bassonsoittoa. Soittaa myös Virolaisessa Proge-bändissä. Selkäranka numero yksi. Varsinainen ammatti on Oopperalaulaja ja laulanut myös kuusi vuotta Savonlinnan oopperajuhlakuorossa.

Lauri Hippeläinen, kosketinsoittaja
Midnight Circuksen kapellimestari, piiskaa hiljaisella olemuksellaan bändin musiikilliseen iskuun. Pianisti sekä pianonsoiton opettaja. Musiikkialan sekatyöläinen.

Veli-Pekka Varpula, laulu
Iso Lisko V-P, hengenluoja vailla vertaa. On keikoista yhtä innoissaan kuin koko muu bändi yhteensä. Erikoistunut ”kasariheviin” mutta laulaa kaikkea tenoriaarioista humppaan. Ammatiltaan oopperalaulaja ja laulanut useita vuosia myös Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa.

Markku Luuppala, klarinetti ja saksofoni
Taikuri ja Singaporen suurlähettiläs, loihtii soittimillaan Circukseen täysin oman soundin. Toiminut muusikkona ja kapellimestarina musikaaleissa Helsingin Kaupunginteatterissa ja Svenka Teaternissa. Soittaa Savonlinnan Oopperajuhlaorkesterissa ja vierailee säännöllisesti Kansallisoopperan orkesterissa. Mies parasta A-luokkaa.

© SaimaaHoliday 2017