Panoramasviitit

Avattu 23.12.2021

Panorama Superior Sviitit ulkoporealtaalla ja saunalla (2+2 vuodetta) sijaitsevat rauhallisella sijainnilla Palaneen vuoren päällä. Oleskeluhuone on varustettu parisängyllä ja isoilla maisemaikkunoilla. Intiimi makuuhuone on varustettu 180 cm leveällä parisängyllä. Täydellisen pariskuntaloman kruunaa oma ulkoporeallas terassilla sekä sauna. Porealtaat ovat lämmitettäviä ja käytössä ympäri vuoden. Panorama superior sviitistä aukeaa luontomaisema. Panorama sviitit on varustettu minikeittiöllä sekä kylpyhuoneella ja saunalla. Panorama kylämme sijaitsee luontoreittiemme varrella n. 0,5 km päässä päärakennuksestamme.  Ei lemmikkihuoneita.

Varustelu: sauna, poreamme (Novitek Luosto PRO), jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kapselikahvinkeitin, astiasto neljälle, hiustenkuivain, pyyhkeet, kylpytakit, TV ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa on verhot. Ilmainen WiFi. 

Panoramasviitit ulkoporealtaalla ja saunalla 2hh (parivuode) sijaitsevat rauhallisella sijainnilla Palaneen vuoren päällä. Oleskeluhuone on varustettu 180 cm leveällä parisängyllä, suurilla maisemaikkunoilla. Sviitti on varusteltu saunalla ja ulkoporealtaalla, joka on käytössä ympäri vuoden. Lisäksi sviiteissä on minikeittiö sekä astiasto kahdelle. Panorama kylämme sijaitsee luontoreittiemme (maastopyöräily, hiihto) varrella n. 0,5 km päässä päärakennuksestamme. Ei lemmikkihuoneita.

Varustelu: sauna, poreamme (Novitek Luosto PRO), jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kapselikeitin, astiasto kahdelle, hiustenkuivain, pyyhkeet, kylpytakit, TV ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa on verhot. Ei lisävuodemahdollisuutta. Ilmainen WiFi.

Metsäsviitit 2hh

Avattu 23.12.2021

Metsäsviitit 2hh (parivuode) sijaitsevat rauhallisella sijainnilla ja rauhoittavalla metsänäkymällä. Sviitin ulkopuolelta löytyy lämmitettävä ulkoporeamme, jossa on mukava rentoutua ympäri vuoden. Metsäsviittien huoneet on varustettu 180cm leveällä parisängyllä, suurilla kattoikkunoilla. Metsäsviittien ikkunanäkymä on pohjoiseen. Metsäsviitit on varustettu minikeittiöllä, sekä tilavalla wc-kylpyhuoneella.  Metsäsviittikylämme sijaitsee luontoreittiemme (maastopyöräily, hiihto) varrella n. 0,5 km päässä päärakennuksestamme. Metsäsviiteistä löytyy myös lemmikkihuoneita. 

Varustelu: poreamme (Novitek Luosto PRO), jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja kapselikahvinkeitin, astiasto kahdelle, hiustenkuivain, pyyhkeet, kylpytakit, TV ja ilmastointi. Ei lisävuodemahdollisuutta. Ilmainen WiFi  

Maisemasviitit

Maisemasviittien lämmössä, isoista lämmitetyistä maisemaikkunoista koet pohjoisen valon kaikki muodot. Vuoden pimein aika ennen joulua, ensilumen sataminen, ukonilma, täysikuu, tähtitaivas pakkasyönä, revontulet tai kesäinen yötön yö.

Maisemasviitti 1mh

Kahden hengen Maisemasviiteissä (2 vuodetta) on parisänky, takka, oleskelutila, jossa pieni keittiö sekä kylpyhuone/wc. Varustus: jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja Pauligin Cupsolo-keitin, minibaari, astiasto kahdelle, hiustenkuivain, kylpytakit ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa verhot. Maisemasviiteistä löytyy myös lemmikkihuoneita. Ilmainen WiFi.

Maisemasviitti 2mh

Neljän hengen Maisemasviiteissä  on 2 x 2 hengen makuuhuonetta parisängyillä, joissa molemmissa suuret maisemaikkunat, oleskelutila jossa takka ja pieni keittiö sekä kylpyhuone/wc. Varustus: jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja Cupsolo-keitin, minibaari, astiasto neljälle, hiustenkuivain, kylpytakit ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa verhot. Ilmainen WiFi.

Maisemasviitti 2mh (alkovi)

Avattu marraskuussa 2021! Neljän hengen Maisemasviitti alkovilla. Päämakuuhuoneessa on parisänky, tunnelmaa luova puutakka, suuret kattoikkunat sekä tv. Erillisestä alkovista löytyy kaksi makuupaikkaa kerrossängystä, jossa on 90cm leveä alasänky, sekä 80cm leveä yläsänky. Alkovissa on pieni kattoikkuna, josta voi tiirailla tähtiä tai poutapilviä. Oleskelutilasta löytyy pieni keittiö sekä kylpyhuone/wc. Varustus: jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja Pauligin Cupsolo-keitin, minibaari, astiasto neljälle, hiustenkuivain, kylpytakit, pyyhkeet ja ilmastointi. Maisemaikkunoissa on verhot. Ilmainen WiFi.

Elämyshotelli

Järvisydämen päärakennuksen yhteydessä oleva Elämyshotelli on avattu vuonna 2015. Hotellin elämyksellisyys perustuu lomakeskuksen vanhaan, suomalaisia perinteitä kunnioittavaan kestikievarityyliin. Materiaaleina on käytetty kotimaista kiveä ja vanhaa puuta.

Standard -huone (2 vuodetta) kahden hengen Standard -huoneissa on parivuoteet, parveke järvelle tai pihapiiriin, suihku ja wc. Varustukseen sisältyy hiustenkuivain, minibaari, taulu-tv, ilmainen WiFi, kapselikahvinkeitin, säädettävä keskusviilennys ja vedenkeitin. Huoneissa on myös pyyhkeet ja kylpytakit. Ei lemmikkihuoneita.

Suite -huoneissa (4+2 vuodetta) on olohuone-keittiö, makuuhuone ja erillinen alkovi. Makuuhuoneessa on parivuode ja alkovissa 100 cm leveä sänky yhdelle ja sen päällä kääntövuode yhdelle. Lisävuoteena kahdelle toimii myös olohuoneen levitettävä sohva. Kylpyhuoneissa on poreamme (1 tai 2 hengen), suihku ja wc. Lisäksi Suiteissa on toinen wc, parveke pihapiiriin tai kallioille, taulu-TV, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Minikeittiössä kahvin- ja vedenkeitin, mikro, liesi, jääkaappi, minibaari ja astiat 6 hengelle. Suitesta löytyy myös silitysrauta ja -lauta. Säädettävä keskusviilennys. Ei lemmikkihuoneita.

Superior huoneet.

Ylimmän kerroksen Superior suite (2+2 vuodetta) poreammeella sopii hyvin myös pidemmälle lomalle. Superiorissa on parivuode ja lisävuoteena toimii levitettävä sohva. Kylpyhuoneessa on poreamme, suihku ja wc. Lisäksi Superiorissa on toinen wc ja parveke, josta on upeat näkymät Saimaalle. Huoneessa on kahvin- ja vedenkeitin, säädettävä keskusviilennys, mikro, minibaari, kupit ja lasit, taulu-TV, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja, kylpytakit sekä silitysrauta ja -lauta. Ei lemmikkihuoneita.

Saunallisessa Superior Suiteissa (2+2 vuodetta) on parivuode ja lisävuoteena toimii levitettävä sohva. Kylpyhuoneessa on poreamme, suihku, sauna ja wc. Lisäksi huoneessa on toinen wc, parveke, taulu-tv, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja, kylpytakit sekä silitysrauta ja -lauta. Minikeittiössä kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi, astiat ja minibaari. Säädettävä keskusviilennys. Ei lemmikkihuoneita.

VIP Suite (2+2 vuodetta) sijaitsee hotellimme ylimmässä kerroksessa ja se soveltuu hyvin esim. kokouksiin ja erityistilaisuuksiin, kuten häämatkakohteeksi tai syntymäpäiväsankarin hemmotteluun. VIP Suiten varusteluihin kuuluvat mm. poreamme, takka, keittiö, 2 wc:tä, kokouslounge varusteineen, parivuode sekä levitettävä sohva kahdelle. VIP Suitesta on myös hienot näkymät Saimaalle. Ei lemmikkihuoneita.

VIP Suiten keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, säädettävä keskusviilennys, mikro, leivänpaahdin, jääkaappi, minibaari, astianpesukone ja astiat 6 hengelle. Lisäksi huoneessa on taulu-TV, ilmainen WiFi ja kokousvarustus. Kylpyhuoneesta löytyvät hiustenkuivaaja ja suoristusrauta, laadukkaat hiustenhoitotuotteet ja kylpytakit.

House Boat

Kun haluat ripauksen luksusta tai hieman normaalista poikkeavaa majapaikkaa, voit valita majoitukseksi uuden Houseboatimme. 

Yhden makuuhuoneen House Boat (parivuode) on varusteltu puulämmitteisellä saunalla, suihkulla, makuuhuoneella, kylpyhuoneella, olohuone-keittiöllä sekä 3 terassilla, joista voit ihastella sinistä Saimaata tai katsella Järvisydämen rantojen elämää. Varustukseen kuuluvat ilmastointi, jääkaappi, vedenkeitin ja Cupsolo-keitin, astiasto, tv, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja sekä kylpytakit.

Kahden makuuhuoneen House Boat (2 parivuodetta) on varusteltu puulämmitteisellä saunalla, suihkulla, kahdella makuuhuoneella, kylpyhuoneella, olohuone-keittiöllä jossa takka sekä 3 terassilla. Varustukseen kuuluvat ilmastointi, jääkaappi, vedenkeitin ja Cupsolo-keitin, astiasto, tv, ilmainen WiFi, hiustenkuivaaja sekä kylpytakit. Katso Houseboat esittely video tästä.

Kotahotelli

Kotahotellin maisemaikkunasta pääset ihastelemaan sesongin eksotiikkaa mukavasti takkatulen äärellä! 

Kotasviitissä (2 hlö) on makuutila 180cm leveällä parisängyllä tai kahdella 90cm leveällä vuoteella, sekä tunnelmaa luova puulämmitteinen takka. Huone on varustettu ilmalämpöpumpulla ja viilennystoiminnolla. Majoitushuone on lisäksi varustettu pimentävillä verhoilla kaikissa ikkunoissa. Huoneessa on tv, sekä ilmainen wifi. Erillinen minikeittiö ja oleskelutila. Keittiössä on astiasto 2:lle, jääkaappi, minibaari, vedenkeitin, mikro, ilmastointi sekä kapselikahvinkeitin. Wc ja suihkutila on varustettu mm. hiustenkuivaimella ja ekologisilla hiusten- ja vartalonhoito tuotteilla. Huoneen varustukseen kuuluu kylpytakit ja pyyhkeet kahdelle. Ei mahdollisuutta lisävuoteeseen. Ei lemmikkihuoneita.

Kotasviitti ja alkovi (4 vuodetta)  on suunniteltu perhekäyttöön maksimissaan 4:lle hengelle. Huoneessa on kotasviittivarustuksen lisäksi kaksi makuupaikkaa intiimissä alkovissa, jossa on 90cm leveä alasänky, sekä 80cm leveä yläsänky. Alkovissa on pieni kattoikkuna, josta voi tiirailla tähtiä tai poutapilviä.

Lue lisää Kotahotellista täältä!

 

Huvilat Hotel & Spa Resort Järvisydämessä

Varaa huvila verkkokaupasta! 

Kelohuvilat

Kelohuvilat sijaitsevat lähellä toisiaan ja noin 150 metrin säteellä rannasta sekä Ravintola Piikatytöstä ja muista palveluistamme. Kelohuviloiden edustalla on pihakoivikkomme ja näkymä Saimaalle, taakse puolestaan jäävät rinnehuvilamme.

Kelohuvilat: max 6hlö, 2mh, parvi, (6 vuodetta + pinnasänky).

Huviloissa on 2 makuuhuonetta ja yläkerran aulatila, josta löytyy vuodepaikat kahdelle. Jokaisessa huvilassa on myös tupakeittiö, sauna, kylpyhuone, poreamme ja 2 wc:tä. Huviloissa on oleskeluterassi jossa hiiligrilli, astiasto ja muut ruoanlaittovälineet 6 hengelle, syöttötuoli, sähköuuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi, astianpesukone, pesuaineet, ilmainen WiFi, TV, radio, takka, polttopuut, kuivauskaappi ja siivouskaappi (imuri, moppi, lattiaharja). Huoneisiin sisältyy pyyhkeet ja liinavaatteet. Lemmikit tervetulleita, lisämaksu.

Rantahuvilat

Rantahuvilat sijaitsevat vieri vieressä, n. 50 m etäisyydellä toisistaan, Järvikylpylän naapurissa. Ravintola, muut majoitustilat ja keskuksemme palvelut ovat kivenheiton päässä.

Huviloilla on oma ranta, laavu ja soutuvene. Huviloissa on lisäksi sähkölämmitteinen sauna sekä poreamme.
Rantahuviloiden erikoisuutena on oma rantasauna! 

Rantahuvilat: max. 10hlö, 4mh + parvi (10 vuodetta + pinnasänky). Rantahuviloissa on 2 makuuhuonetta yläkerrassa, jossa 2 vuodetta, 2 makuuhuonetta alakerrassa, joissa molemmissa 2 vuodetta ja parvi yläkerrassa, jossa 2 vuodetta. Lisäksi huviloissa on olohuone, keittiö, sauna, kylpyhuone poreammeella, 2 x wc, tilava oleskeluterassi, puulämmitteinen rantasauna, oma laituri ja soutuvene.

Huviloissa on astiasto sekä muut ruoanlaittovälineet 10 hengelle, syöttötuoli, sähköuuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astian- ja pyykinpesukone, kuivauskaappi, pesuaineet, jääkaappi ja pakastin. Olohuoneessa on 2 sohvaa, sohvapöytä, TV, ilmainen WiFi, radio, takka ja polttopuut. Huviloiden varusteista löytyy myös hiustenkuivain. Huoneisiin sisältyy pyyhkeet ja liinavaatteet.

Rinnehuvilat

Rinnehuvilat soveltuvat erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon, laadukasta ja tämän päivän vaatimukset ylittävää majoitusta etsiville ryhmille tai jopa kokoustilaksi. Huviloita on kaikkiaan 8 ja kaikki sijaitsevat Järvisydämen pihapiirissä lähellä monipuolisia palveluita ja järviluontoa. 

Rinnehuvilat: 10hlö, 5mh (10 vuodetta + pinnasänky). Koko 220m²

Huviloita on kaikkiaan 8 ja kaikki sijaitsevat Järvisydämen pihapiirissä. Jokaisessa huvilassa on 5, omalla kylpyhuoneella varustettua, makuuhuonetta. Huvilassa numero 8 (Eerika) yksi huoneista on sviittihuoneisto, josta löytyy parivuode, keittiö, sauna ja poreamme.

Huviloissa on 2 makuuhuonetta yläkerrassa, joissa 2 vuodetta ja 3 makuuhuonetta alakerrassa, joissa 2 vuodetta. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma wc ja suihku, ja huoneisiin on myös omat avainkortit. Lisäksi huviloissa on olohuone/keittiö, sauna, kylpyhuone, wc sekä tilava oleskeluterassi. Huviloissa on astiasto sekä muut ruoanlaittovälineet 10 hengelle, syöttötuoli, sähköuuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, astian- ja pyykinpesukone, kuivauskaappi, pesuaineet, jääkaappi. Olohuoneessa on 2 sohvaa, sohvapöytä, TV, DVD-soitin, ilmainen WiFi, radio, CD-soitin, karaokelaite, takka ja polttopuut. Huviloiden varusteista löytyy myös hiustenkuivain ja siivousvälineet. Huoneisiin sisältyy pyyhkeet ja liinavaatteet. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huviloista lisämaksusta.

Huvilat Saimaa rannalla.

Tallusniemen, Kartano ja Oravin huviloita voi tiedustella myyntipalvelustamme.

Tallusniemen huvilat: max 8hlö, 4mh, makuuhuoneet omilla kylpyhuoneilla, keittiö, olohuone, sisäsauna, terassi, oma ranta jossa hiiligrilli, laituri, soutuvene ja puulämmitteinen rantasauna. Sijainti Ahvensalmella omassa rauhassa n. 100km Järvisydämestä ja 15km Oravin kylästä. Hinnat ja tiedustelut myyntipalvelusta Puh. +358 20 729 1761
myynti (at) jarvisydan.fi

Kartanohuvila: max 15hlö, 6mh, keittiö, olohuone, sisäsauna, terassi, oma ranta jossa hiiligrilli, laituri, soutuvene ja puulämmitteinen rantasauna. Sijaitsee Oravissa n. 100km Järvisydämestä ja 5km Oravin kylästä. Hinnat ja tiedustelut myyntipalvelusta Puh. +358 20 729 1761 tai myynti (at) jarvisydan.fi

Oravin huvila: max 10hlö, 4mh, keittiö, olohuone, erillinen saunaosasto, oma ranta jossa hiiligrilli, laituri ja soutuvene. Sijainti Oravissa, n. 100km Järvisydämestä ja 1km Oravin kylästä. Lemmikit tervetulleita, lisämaksu. Hinnat ja tiedustelut myyntipalvelusta Puh. +358 20 729 1761 tai myynti (at) jarvisydan.fi