Kartanohuvila Norppa

Kartanohuvila Norppa on valmistunut Haukiveden rannalle syksyllä 2010. Huvila sijaitsee n. 5km päässä Oravin kylältä ja noin 100km päässä Hotel & Spa Resort Järvisydämestä. Norppa huvilalla on rauhallinen sijainti, oma ranta, jossa laituri ja pieni hiekkaranta, grillipaikka ja rantasauna. Kartanohuviloita on yhteensä 2 kappaletta ja huviloiden välistä löytyy yhteinen aktiviteettipiha jossa voit pelata mm. sulkapalloa. Muutoin huviloita ympäröi perinteinen maalaismaisema metsineen, peltoineen ja tietenkin monien aktiviteettien Saimaa.

Omarantaisessa huvilassa on sisäsauna (sähkö), ulkosauna (puu), täysin varusteltu keittiö, kuusi makuuhuonetta, 3 wc:tä, kodinhoitohuone, ilmainen WiFi sekä tilava oleskelutila.

Oravin kylältä (n. 5km) löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin Thai PopUp makasiinin ja reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto/ vuokraamo sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

Suosituimmat aktiviteetit ovat tutustuminen Linnansaaren kansallispuistoon, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

Huvilan osoite: Kaivannontie, 58130 Oravi. Avaimet voitte noutaa SaimaaHoliday Oravin vastaanotosta: Kiramontie 27, 58130 Oravi.

Makuuhuoneita: 6

Vuodepaikkoja: 12 + 3 lisävuodetta ja lastensänky

WC: 3

Suihkut: 3 kpl

Sauna: päärakennuksessa tilava sähkösauna järvinäköalalla

Rauntasauna: perinteisen puulämmitteisen rantasaunan käyttö sisältyy hintaan 1.5.-15.10. välisenä aikana, muulloin lisämaksusta.

Varusteet: Täysin varusteltu keittiö, astiasto 18 hengelle, varaava takka, videot, CD/DVD-soitin, ilmainen wlan Internet ja satelliittikanavat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, kahden auton autokatos ja varasto. Huvilalla on myös aloituspakkaukset wc ja talouspaperia.

 

  • VARAUKSET: tee varaus myyntipalvelusta myynti.jarvisydan (@)saimaaholiday.net tai puhelimitse 020 729 1760