Oravin huvila

Oravin huvilat sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä Oravin kylän palveluista, noin 100km Hotel & Spa Resort Järvisydämestä. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy neljä makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Vuoteita 8 ja lisävuoteita 2kpl. Sauna ja suihkut sijaitsevat saunaosastolla, jonne on käynti terassin läpi. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät myös jokaiselta huvilalta. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan omasta laiturista!

Huviloiden yhteydestä löytyy myös tenniskenttä sekä kalojen perkauspöytä.

Oravin kylältä (n. 1km päässä) löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, välinevuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin Thai PopUp makasiinin ja reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

Huvilan osoite: Ruukinniementie, 58130 Oravi. Avaimet voitte noutaa SaimaaHoliday Oravin vastaanotosta: Kiramontie 27, 58130 Oravi. 

Makuuhuoneita: 4

Vuodepaikkoja: 8 + 2 lisävuodetta ja lastensänky

WC: 3

Sauna: tilava sähkösauna järvinäköalalla

Varusteet: varaava takka, TV, video, DVD, astiasto 12:lle, astianpesukone, pesukone, kuivauskaappi, jääkaappi-pakastin, autokatos ja varasto. Ilmainen wi-fi ja satelliittikanavat. 2018 asennetut ilmalämpöpumput lämmitys/ viilennys toiminnolla.

Sijainti kartalla:

 

  • VARAUKSET: tee varaus myyntipalvelusta myynti.jarvisydan (@)saimaaholiday.net tai puhelimitse 020 729 1760