Vietä Järvisydämellinen loma!

Järvisydämen lomapaketit tarjoavat tutkittavaa kaikille aisteillesi. Halusit sitten vain loikoilla, saunoa ja pulikoida Järvikylpylässä tai liikkua aktiivisesti upeissa Saimaan maisemissa, meillä on tarjota sinulle suuri annos sawolaista vieraanvaraisuutta ja rentoutta upeissa puitteissa.

Tutustu lomapakettien sisältöön alta ja varaa oma loma!

 

Kylpyläloma Järvisydämessä

Maisemasviitit, kotasviitit, hotelli, Houseboat ja huvilat.

Rentouttava kylpyläloma Saimaan rannalla, Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Yöpyminen valitsemassasi majoituksessa. Uniikissa Järvikylpylässä rentoudut leppeissä löylyissä, lämmitetyillä norppakivillä ja altaissa niin sisällä kuin ulkona Saimaan virvoittavassa vedessä. Lomalla Hotel & Spa Resort Järvisydämessä voit ulkoilla upeissa Linnansaaren järvikansallispuiston maisemissa ympäri vuoden.

Kylpyläloma sisältää:

Majoitus  (Maisemasviitti, hotellihuone, Kotasviitti, HouseBoat, huvilat)
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Sisäänpääsyn kylpylään (1 käynti/ vrk)
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/vrk: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
yoogatunti, Lounas omasta saaliista, veneretki Kaarnetsaareen kesäaikaan.Loma Panorama- tai Metsäsviitissä

Panorama sviitti, Panorama Superior sviitti, Metsäsviitti

Romanttinen loma, omalla ulkoporeammeella varustetussa majoituksessa Saimaan rannalla, Hotel & Spa Resort Järvisydämessä.

Loma sisältää:

Majoitus  (Panorama sviitissä, Panorama Superior sviitissä tai Metsäsviitissä)
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Oman, lämmitettävän ulkoporeammeen käyttö koko loman ajan.
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/vrk: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
yoogatunti, Lounas omasta saaliista, veneretki Kaarnetsaareen kesäaikaan.


Elämysloma Järvisydämessä

Maisemasviiti, kotasviitit, hotelli, huvilat, houseboat, Metsäsviitti, Panorama sviitti

Rentouttava elämysloma Saimaan rannalla, Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Lomalla yövyt valitsemassasi majoituksessa, reippailet valitsemassasi aktiviteetissa ja nautit 3 ruokalajin illallisen yhdessä ravintoloistamme (Piikatyttö, Höyrylaiva, Kotaravintola). 

Panorama/ Metsäsviiteissä lomaan sisältyy oma ulkoporeamme. Muissa majoituksissa loma sisältää sisäänpääsyn kylpylään.

Elämysloma sisältää:

Majoitus – Lue lisää majoitusvaihtoehdoista!
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Illallisen (Tulimenu, Kotaravintola tai Höyrylaivaravintola)

Sisäänpääsyn kylpylään (1 käynti/vrk, Huom! Ei kuulu Panorama- ja Metsäsviitteihin)
Oman ulkoporeammeen käyttö Panorama- ja Metsäsviiteissä.
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/vrk: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
keikkalippu, Lounas omasta saaliista, Kaarnetsaariristeily

 

Luontoloma Järvisydämessä

2 yötä

Luontoloma sisältää retken Linnavuorelle, kansallispuiston upeimmalle näköalapaikalle!

2 yön luontolomalla pääset käymään Linnansaaren kansallispuiston upeimmalla näköalapaikalla, Linnavuorella! Loma sisältää majoituksen minikeittiöllä ja takalla varustetussa Maisemasviitissä tai Kotasviitissä, aamiaiset, päivittäin sisäänpääsyn kylpylään. Valintanne mukaan kauden vuokravälineet 2h tai Valamo Winetasting viininmaistelun sekä retken Linnavuorelle (sis. kuljetuksen ja tarvittavat varusteet). Lähtö klo 10.00 tai 12.30 ja paluu klo 13.45 tai 16.15. Huom! Muistathan varata paikan haluamaasi Linnansaari retkeen ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla.

HINTA: alk. 534€/ 2hlö/ 2yötä 

 Varaukset verkkokaupasta tai myyntipalvelusta. Jos maksat lahjakortilla, tee varaus myyntipalvelusta. 

Luontoloma sisältää:

Majoitus 2 yötä valitsemassasi majoituskohteessa
Aamiaiset molemmille aamuille
Sisäänpääsy kylpylään molemmille päiville
Retken Linnavuorelle, Linnansaaren kansallispuiston pääsaarelle (varaa aika ennakkoon)
Valintanne mukaan joko sesongin vuokravälineet 2 h tai Valamo Winetasting -viininmaistelu

Lisäpalvelut:
Kievarin tulimenu illallinen 49,90€
Kuohuviini 45€ tai samppanja 95€ toimitettuna huoneeseen
Opastettu kauden retki 49,90€
Opastettu norpparetki toukokuussa 79€

 

Lomaasi liittyvää tietoa

Aamiainen

Buffet aamiainen tarjoillaan ravintola Piikatytön salissa päivittäin. Aamiaisen voi myös tilata omaan huoneeseen, toimitukset klo 8.30 alkaen. Toimitus 10 €/hlö. Tilaukset edelliseen päivään klo 17.00 mennessä. Aamiaisella on huomioitu laktoositon ja gluteeniton ruokavalio.

Katso aamiaisen aikataulut täältä!

 

Sisäänpääsy Järvikylpylään

Kylpyläkäynnin kesto on 2 tuntia ja paketeissa se sisältyy yhden kerran majoitusvuorokaudessa. Pyyhkeen saatte saapuessanne kylpylään. Lämpimällä kelillä voitte saapua kylpylälle huoneesta löytyvässä kylpytakissa. Kylpylässä on tarjolla pientä naposteltavaa ja virvoketta. Allasbaarista voitte tehdä ostoksia huonetilille.

Lue lisää kylpylästä täältä!

 

Kauden vuokravälineet Safaritalosta

Kauden vuokravälineet käyttöön 2 tunniksi. Vuokravälineitä löytyy ympäri vuoden: eFatBike pyörät (aikuisten koko).
Kesäaikaan: SUP laudat, avokanootit (2hlö), Canomaran, yksikkö kajakit ja kaksikko kajakit.
Talviaikaan: lumikengät, retkiluistimet, potkurit, hiihtosetit. Vuokra koskee yhtä välinettä/hlö.

Tutustu Safaritalon Outdoor Shoppiin, vuokravälineisiin sekä retkiin!

*Vuokravälineiden ennakkovaraukset viimeistään saapuessasi. Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä verkkokaupassa! Voit myös laittaa varauksen pvm+klo esim. sähköpostilla jarvisydan(@)saimaaholiday.net.

Tee lomaan sisältyvä välinevuokraus verkossa!

HUOM! Kauden vuokravälineet voit myös vaihtaa halutessasi:

  • Eväsreppuun, josta löydät tarvikkeet nuotioeväille. Valmiiksi pakattu eväsreppu on mukava ottaa mukaan patikkaretkelle. Safaritalolta!

 

Joogatunti

Voit käyttää lomaasi sisältyvän aktiviteetin myös joogatuntiin: Aamujooga ti-la klo 10-11 tai Lempeä iltapäiväjooga ti-la klo 16-17.

Varaa paikka joogaan!

 

Valamo Winetasting

Opastetussa viininmaistelussa maistellaan 3 Valamon viiniä keittiöntervehdyksen kera Järvisydämen viinur’rengin johdolla. Ohjelma on K-18. Kesto 30 min. Viininmaistelu tapahtuu ravintola Piikatytössä. *Ennakkovaraukset viimeistään klo 15.00.

Varauksen viininmaisteluun voit tehdä kätevästi verkossa täällä

 

Retki Kaarnetsaareen

Retki Kaarnetsaareen on omatoiminen retki jossa kipparimme vie teidät kauniille Kaarnetsaarelle. Retket lähtevät 15.5.-31.10. päivittäin klo 10.00, 12.30 ja 15.00. Kaarnetsaari on mukava päiväretkikohde jossa voit tutustua mm. Suomen luonnon eläimet AR-luontopolkuun 1,5km. Kaarnetsaaresta löytyy myös saarikahvila. *Retkivaraus on hyvä tehdä ennakkoon verkkokaupassa tai viimeistään saapuessasi vastaanotosta.

Lisämaksusta 10€/ hlö voit jatkaa veneellä Linnansaareen asti ja viettää retkipäivän kansallispuiston pääsaarella. Vene rantautuu saaren upeimman näköalapaikan, Linnavuoren juurelle. Lue lisää retkistä täältä tai katso alta retki Linnavuorelle.

Varaa lomaan sisältyvä retki Kaarnetsaareen!

 

Retki Linnavuorelle (Linnansaareen)

Retki sisältyy Luontolomaan.

Retki Linnansaaren Linnavuorelle on omatoimiretki jossa kipparimme vie sinut kansallispuiston pääsaarelle. Retki lähtee Järvisydämestä klo 10.00. Rantautuminen Linnavuoren laituriin, saaren parhaan näköalapaikan juurelle. Voit valita retken keston itse ja palata saaresta valitsemallasi paluukyydillä (13.45 tai 16.15). Linnansaaressa voit retkeillä 7km Rengasreitin, joka vie sinut Sammakkoniemen leirintäalueelle sekä ulkoilmamuseona toimivalle Louhimaan torpalle. Koko rengasreitille ja evästauolle kannattaa varata min. 3 tuntia aikaa. Retkieväitä voi nauttia vaikka tulipaikoilla Sammakkoniemessä tai Perpulanluhdassa. Lämpiminä päivinä voi pulahtaa uimaan!

Lue lisää retkistä täältä!

 

Lounas omasta saaliista

Nyt sinulla on mahdollisuus kalastaa oma lohi, joka pääse savustusuunin kautta lautasellesi lisukkeineen. Kesäisin kalastetaan perinteisellä mato-ongella ja talvisin pilkitään. Paikka: Höyrylaivaravintola Puijo.

Lue lisää täältä!

 

Illallinen

Elämyslomaan sisältyvä illallinen tai lisäpalveluna ostettu illallinen.

Illallista tarjoillaan Kotaravintolassa, Höyrylaivaravintolassa (kesä-syyskaudella) sekä ravintola Piikatytössä (Piikatytön salissa ja Wiinikellarissa). Voit käyttää ennakkoon ostetun illallisen haluamassasi ravintolassa ja tehdä pöytävarauksen kätevästi verkossa haluaamaasi kattaukseen. Eli vaikka paketissa lukee Kievarin tulimenu illallinen, voit käyttää sen myös muissa ravintoloissamme!

Kievarin tulimenu illallinen on ravintolassamme tarjoiltava 3 ruokalajin illallinen. Tulimenuja on sesongille kaksi (parillisille ja parittomille päiville) molemmista löytyy kala, kasvis ja liha pääruokavaihtoehdot. Menut vaihtuu sesonkien mukaan 5 kertaa vuodessa. Lasten menu sisältää pääruoan ja jälkiruoan. Lue lisää kattausajoista ja katso menu täältä. *Pöytävaraus tulee tehdä ennakkoon. Voit tehdä pöytävarauksen kätevästi netissä

Tee pöytävaraus kaikkiin ravintoloihimme kätevästi verkosta!

 

Kynttiläillallinen toimitettuna majoitukseen

Romanttinen kynttiläillallinen nautitaan omassa huoneessa/ huvilassa takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. Toimitamme 3 ruokalajin kynttiläillallisen pakattuna huoneeseen. Illallinen sisältää alkukeiton, pääruoan ja jälkiruoan. Lapsille on saatavissa lasten pääruoka + jälkiruoka. Ruokailuun käytetään huoneesta löytyviä astioita. Illallisen toimitukset klo 20.30 alkaen. Lisää kynttiläillallisesta ja menu löytyy täältä. 

*Ravintolan ollessa avoinna illalliselle, voit vaihtaa kynttiläillallisen Kievarin tulimenuun. Ilmoitathan siitä ennen klo 17.00.