Vietä Järvisydämellinen loma!

Järvisydämen lomapaketit tarjoavat tutkittavaa kaikille aisteillesi. Halusit sitten vain loikoilla, saunoa ja pulikoida Järvikylpylässä tai liikkua aktiivisesti upeissa Saimaan maisemissa, meillä on tarjota sinulle suuri annos sawolaista vieraanvaraisuutta ja rentoutta upeissa puitteissa.

Tutustu lomapakettien sisältöön alta ja varaa oma loma!

 

1. Kylpyläloma Järvisydämessä

Maisemasviitit, kotasviitit, hotelli, Houseboat ja huvilat.

Rentouttava kylpyläloma Saimaan rannalla, Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Yöpyminen valitsemassasi majoituksessa. Uniikissa Järvikylpylässä rentoudut leppeissä löylyissä, lämmitetyillä norppakivillä ja altaissa niin sisällä kuin ulkona Saimaan virvoittavassa vedessä. Lomalla Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä voit ulkoilla upeissa Linnansaaren järvikansallispuiston maisemissa ympäri vuoden.

Kylpyläloma sisältää:

Majoitus (Maisemasviitti, hotellihuone, Kotasviitti, HouseBoat, huvilat)
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Sisäänpääsyn kylpylään (1 käynti/ vrk)
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/vrk: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
joogatunti, Kalastajan lounas, risteily Kaarnetsaareen/ Linnansaareen kesäaikaan.

2. Hemmotteluloma

Hemmotteluloma: Maisemasviitit, kotasviitit, hotelli, Houseboat ja huvilat.

Hemmotteluloma Järvisydämessä sisältää päivittäin aamiaisen ravintola Piikatytössä sekä yhden sisäänpääsyn kylpylään loman aikana/ hlö.  Yöpyminen valitsemassasi majoituksessa. Uniikissa Järvikylpylässä rentoudut leppeissä löylyissä, lämmitetyillä norppakivillä ja altaissa niin sisällä kuin ulkona Saimaan virvoittavassa vedessä. 

Hemmotteluloma (Maisemasviitit, kotasviitit, hotelli, Houseboat, huvilat) sisältää:

Majoitus (Maisemasviitti, hotellihuone, Kotasviitti, HouseBoat, huvilat)
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Sisäänpääsyn kylpylään (1 käynti/ hlö)

***

Hemmotteluloma: Panoramasviitti, Metsäsviitti

Hemmotteluloma uusissa Panorama- ja Metsäsviiteissä sisältää päivittäin aamiaiset ravintola Piikatytössä sekä oman ulkoporeammeen käytön koko loman ajaksi. Huomioithan että hemmotteluloma Panorama- ja Metsäsviiteissä ei sisällä pääsyä kylpylään. 

Hemmotteluloma Panorama ja Metsäsviiteissä sisältää:

Majoituksen (Panorama tai Metsäsviitti)
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Oman, lämmitettävän ulkoporeammeen käytön (ympäri vuoden)


3. Loma Panorama- tai Metsäsviitissä

Panorama sviitti, Panorama Superior sviitti, Metsäsviitti

Romanttinen loma, omalla ulkoporeammeella varustetussa majoituksessa Saimaan rannalla, Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä.

Loma sisältää:

Majoitus (Panorama sviitissä, Panorama Superior sviitissä tai Metsäsviitissä)
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Oman, lämmitettävän ulkoporeammeen käyttö koko loman ajan.
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/vrk: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
joogatunti, Kalastajan lounas, risteily Kaarnetsaareen/ Linnansaareen kesäaikaan.4. Elämysloma Järvisydämessä

Maisemasviiti, kotasviitit, hotelli, huvilat, houseboat, Metsäsviitti, Panorama sviitti

Rentouttava elämysloma Saimaan rannalla, Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Lomalla yövyt valitsemassasi majoituksessa, reippailet valitsemassasi aktiviteetissa ja nautit 3 ruokalajin illallisen yhdessä ravintoloistamme (Piikatyttö, Höyrylaiva, Kotaravintola). 

Panorama/ Metsäsviiteissä lomaan sisältyy oma ulkoporeamme. Muissa majoituksissa loma sisältää sisäänpääsyn kylpylään.

Elämysloma sisältää:

Majoitus – Lue lisää majoitusvaihtoehdoista!
Aamiaiset ravintola Piikatytössä
Illallisen (Tulimenu, Kotaravintola tai Höyrylaivaravintola)

Sisäänpääsyn kylpylään (1 käynti/vrk, Huom! Ei kuulu Panorama- ja Metsäsviitteihin)
Oman ulkoporeammeen käyttö Panorama- ja Metsäsviiteissä.
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/vrk: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
keikkalippu, Kalastajan lounas, Kaarnetsaariristeily

 

5. Aktiiviloma

Aktiiviloma on sinulle, joka haluat viettää päivän luontoaktiviteettien tai vaikka jooga tunnin merkeissä. Kesällä suosittelemme risteilyä Linnansaaren kansallispuistoon, jossa retkipäivä menee mukavasti ulkoillessa. Tai ehkä haluat ottaa rennosti ja osallistua viinimaisteluun ennen illallista. Aktiiviloma sisältää päivittäisen aamiaisen sekä yhden aktiviteetin/ hlö. Valittavat aktiviteetit: risteily kansallispuistoon, vuokravälineet 2h (mm. eFatBike), joogatunti, Valamo viininmaistelu tai Kalastajan lounas.

Aktiiviloma sisältää:

Majoitus valitsemassasi majoituskohteessa
Aamiaiset 
Valintanne mukaan 1 aktiviteetti/hlö: Sesongin vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting,
keikkalippu, Kalastajan lounas, Kaarnetsaariristeily

6. Kotasviitti & aamiainen

Kun haluat itse koota lomasi, voit varata Kotasviitti & aamiainen -paketin ja varata haluamasi lisäpalvelut oman maun mukaan. Majoitus tunnelmallisessa kotasviitissä sisältää buffet aamiaisen ravintola Piikatytössä. Majoitus valittavissa kotasviittiin tai hytilliseen kotasviittiin joka soveltuu myös perheille.

Loma sisältää:

Majoitus kotasviitissä
Aamiaiset 

 

Lomaasi liittyvää tietoa

Aamiainen

Buffet aamiainen tarjoillaan ravintola Piikatytön salissa päivittäin. Aamiaisen voi myös tilata omaan huoneeseen, toimitukset klo 8.30 alkaen. Toimitus 10 €/hlö. Tilaukset edelliseen päivään klo 17.00 mennessä. Aamiaisella on huomioitu laktoositon ja gluteeniton ruokavalio.

Katso aamiaisen aikataulut täältä!

 

Sisäänpääsy Järvikylpylään

Kylpyläkäynnin kesto on 2 tuntia ja paketeissa se sisältyy yhden kerran majoitusvuorokaudessa. Pyyhkeen saatte saapuessanne kylpylään. Lämpimällä kelillä voitte saapua kylpylälle huoneesta löytyvässä kylpytakissa. Huom! Kylpytakit eivät kuulu huvilamajoitusten varustukseen. Kylpylässä on tarjolla pientä naposteltavaa ja virvoketta. Allasbaarista voitte tehdä ostoksia huonetilille.

Lue lisää kylpylästä täältä!

 

Kauden vuokravälineet Safaritalosta

Kauden vuokravälineet käyttöön 2 tunniksi. Vuokravälineitä löytyy ympäri vuoden: eFatBike pyörät (aikuisten koko).
Kesäaikaan: SUP laudat, avokanootit (2hlö), Canomaran, yksikkö kajakit ja kaksikko kajakit.
Talviaikaan: lumikengät, liukulumikengät, retkiluistimet, potkurit, hiihtosetit. Vuokra koskee yhtä välinettä/hlö. Talvivälineitä ei tarvitse varata ennakkoon.

Tutustu Safaritalon Outdoor Shoppiin, vuokravälineisiin sekä retkiin!

*Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä verkkokaupassa eFatbiken osalta! Muita välineitä ei tarvitse varata ennakkoon.

Tee lomaan sisältyvä välinevuokraus verkossa!

HUOM! Kauden vuokravälineet voit myös vaihtaa halutessasi:

  • Eväsreppuun, josta löydät tarvikkeet nuotioeväille. Valmiiksi pakattu eväsreppu on mukava ottaa mukaan patikkaretkelle. Safaritalolta!

 

Joogatunti & kehonhuolto

Voit käyttää lomaasi sisältyvän aktiviteetin myös joogatuntiin tai kehonhuoltotuntiin: Aamujooga ti-la klo 10-11 tai Lempeä iltapäiväjooga ti-la klo 16-17. Lue lisää!

Varaa paikka joogaan!

 

Valamo Winetasting

Opastetussa viininmaistelussa maistellaan 3 Valamon viiniä keittiöntervehdyksen kera Järvisydämen viinur’rengin johdolla. Ohjelma on K-18. Kesto 30 min. Viininmaistelu tapahtuu ravintola Piikatytössä. *Ennakkovaraukset viimeistään klo 15.00.

Varauksen viininmaisteluun voit tehdä kätevästi verkossa täällä

 

Risteily Kaarnetsaareen

Retki Kaarnetsaareen on omatoiminen retki jossa kipparimme vie teidät kauniille Kaarnetsaarelle. Retket lähtevät 15.5.-31.10. päivittäin klo 10.00, 13.00, 16.00 ja 19.00. Kaarnetsaari on mukava päiväretkikohde jossa voit tutustua mm. Suomen luonnon eläimet AR-luontopolkuun 1,5 km. Kaarnetsaaresta löytyy myös saarikahvila. *Retkivaraus on hyvä tehdä ennakkoon verkkokaupassa tai viimeistään saapuessasi vastaanotosta.

Lue lisää retkistä täältä tai katso alta retki Linnavuorelle.

Varaa lomaan sisältyvä retki Kaarnetsaareen!

 

Risteily Linnansaareen

Retki Linnansaareen vie sinut päivittäin omatoimiselle retkelle Linnansaaren kansallispuiston pääsaarelle. Saarelta löytyy luontopolkuja 2,5 km, 5,5 km ja 7 km. Suosittelemme 7 km Rengasreittiä, joka vie sinut Sammakkoniemen leirintäalueelle sekä ulkoilmamuseona toimivalle Louhimaan torpalle. Koko rengasreitille ja evästauolle kannattaa varata min. 3 tuntia aikaa. Retkieväitä voi nauttia vaikka tulipaikoilla Sammakkoniemessä tai Perpulanluhdassa, Sammakkoniemestä löydät myös kahvilan, joka on avoinna juhannukselta elokuuhun. Lämpiminä päivinä voi pulahtaa uimaan!

Retki lähtee Järvisydämen satamasta m/s Marival laivalla klo 10.00, 13.00, 16.00 ja 19.00. Ajoaika Linnansaareen on n. 1h, vene kulkee aina Kaarnetsaaren kautta.

Paluu ajan voitte valita itse: klo 12.15, klo 15.15 tai 19.15. Olettehan paluukyytiä varten Linnansaaren laivalaiturilla hyvissä ajoin!

Laivamatkan kesto on n. 1h. Huom! Jos osallistut pelkälle risteilylle, on koko matkan kesto n. 2,5h.

 

Kalastajan lounas

Nyt sinulla on mahdollisuus kalastaa oma lohi, joka hyödynnetään lounaspöydässä käsittelyn jälkeen. Kesäisin kalastetaan perinteisellä mato-ongella ja talvisin pilkitään. Paikka: Höyrylaivaravintola Puijo.

Lue lisää täältä!

 

Katso kaikki aktiviteetit täältä!

Illallinen

Elämyslomaan sisältyvä illallinen tai lisäpalveluna ostettu illallinen.

Illallista tarjoillaan Kotaravintolassa (pl. kesäkaudella), Höyrylaivaravintolassa (kesä-syyskaudella) sekä ravintola Piikatytössä (Piikatytön salissa ja Wiinikellarissa). Voit käyttää ennakkoon ostetun illallisen haluamassasi ravintolassa ja tehdä pöytävarauksen kätevästi verkossa haluaamaasi kattaukseen. Eli vaikka paketissa lukee Kievarin tulimenu illallinen, voit käyttää sen myös muissa ravintoloissamme!

Kievarin tulimenu illallinen on ravintolassamme tarjoiltava 3 ruokalajin illallinen. Tulimenuja on sesongille kaksi (parillisille ja parittomille päiville) molemmista löytyy kala, kasvis ja liha pääruokavaihtoehdot. Menut vaihtuu sesonkien mukaan 5 kertaa vuodessa. Lasten menu sisältää pääruoan ja jälkiruoan. Lue lisää kattausajoista ja katso menu täältä. *Pöytävaraus tulee tehdä ennakkoon. Voit tehdä pöytävarauksen kätevästi netissä

Tee pöytävaraus kaikkiin ravintoloihimme kätevästi verkosta!

 

Kynttiläillallinen toimitettuna majoitukseen

Romanttinen kynttiläillallinen nautitaan omassa huoneessa/ huvilassa takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. Toimitamme 3 ruokalajin kynttiläillallisen pakattuna huoneeseen. Illallinen sisältää alkukeiton, pääruoan ja jälkiruoan. Lapsille on saatavissa lasten pääruoka + jälkiruoka. Ruokailuun käytetään huoneesta löytyviä astioita. Illallisen toimitukset klo 20.30 alkaen. Lisää kynttiläillallisesta ja menu löytyy täältä. 

*Ravintolan ollessa avoinna illalliselle, voit vaihtaa kynttiläillallisen Kievarin tulimenuun. Ilmoitathan siitä ennen klo 17.00.