Pitkä kalastussafari 4,5h – RYHMILLE

163,90 €
Sis. alueelliset kalastusluvat ja juomat

Pitkä kalastussafari 4,5h

Pitkä kalasafari  on varattavissa ryhmille sopimuksen mukaan toukokuusta lokakuuhun.
Varaukset myyntipalvelun kautta: myynti@jarvisydan.fi

Nyt lähdetään kalastamaan eikä kalajutuista tule tämän jälkeen loppua! Pitkät kalasafarit tehdään uusilla, täysin varustelluilla 2021 vuoden North Silver heittokalastusveneillä. Kohteena Linnansaaren kansallispuiston parhaat kalapaikat ja oppaana alueen, kuin omat taskunsa tunteva kalastusopas.

Retken aikana pääsette tutustumaan miten nykyaikainen kalastuselektroniikka avaa pinnanalaisen maailman aivan uudella tavalla ja mahdollistaa uudenlaisen kalastuskokemuksen. Retki sisältää kaikki kalastusvälineet, alueelliset kalastusluvat ja juomat. Otathan mukaan säänmukaisen vaatetuksen ja (18-64 vuotiailla) todistuksen suoritetusta henkilökohtaisesta kalastonhoitomaksusta (lue lisää sivun alalaidasta).

Tule ja koe unohtumaton heittokalastusretki huikeissa Linnansaaren kansallispuiston maisemissa!

Kesto 4,5 h.

Kalastusveneet: North silver Fish 585. Varusteet: heittokalastus/ jigivarustus, Lowrancen live/viistoluotain, Garmin live-kaikuluotain, heittotasot keulassa ja takana, kiertovesisumput saaliille, keulakone, paukkuliivit ja asut kalastajille. Max. 4 hlö/vene (2 venettä).

Kalastusalue: Haukivesi, Linnansaaren kansallispuisto sekä ympäröivät vesialueet.

Hinta: 163,90 €/hlö (sis. alueelliset kalaluvat ja juomat retken aikana).

Kävimme kurkkaamassa miltä kalasafarilla näyttää! Katso alta video, missä kalaoppaamme Joonas esittelee venekaluston jonka jälkeen suunnataan alueen parhaille kala-apajille.

KALASTONHOITOMAKSU

Valtion kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen ja se tulee olla maksettuna ennen kalalle lähtöä kaikilla 18-64 vuotiailla. Kalastonhoitomaksu on 6€/ vrk, 15€/ 7vrk, 45€/ vuosi. Maksun voi suorittaa Eräluvat verkkokaupassa, myös mobiilissa. Lupa kulkee kätevästi puhelimessa. Onkimiseen ja pilkkimiseen et tarvitse kalastonhoitomaksua eli Perinteiselle kalaretkelle et tarvitse lupaa!