Black week/ Cyber monday 2022

CYBER MONDAY tarjoukset voimassa 28.11.-4.12.

Varaa nyt loma joulu-tammikuulle Järvisydämessä tai Kuru Resortissa. Huom! tarjoukset myös viikonlopuille!

Kylpylälomat Järvisydämessä 199€/yö/2hh/su-to (norm. 333€). Viikonloput 240€/ yö/ 2hh (norm. 385€/yö7 2hh/ suite).

Majoitus upeassa Kuru Resortissa 249€/ yö/ 2hlö/ su-to (norm 348€). viikonloput 299€/ yö/ 2hh (norm. 388€)

CYBER SALE: Kylpyläloma alk. 199e/ yö

CYBER MONDAY: Kylpylälomat alk. 199e/ 2hh (norm. 333€/ suite). Kaikki loput huoneet joulu-tammikuulle. Sis. majoitus, aamiainen ja päivittäin kylpylä ja aktiviteetti.

CYBER SALE: Kuru Resort alk. 249e/ yö

CYBER MONDAY: Kuru Resort alk. 249e/ 2hh (norm 348e). Kaikki loput huoneet joulu-tammikuulle (pl. 23-25.12.) Sis. majoitus villassa, aamiainen ja rentoutustunti.

BLACK WEEK 2022 on päättynyt!

Black Week tarjoukset ovat voimassa vain Black Week lahjakorttikaupassa, josta löydät paljon lisätietoa tuotteista (mm. lapsihinnat, voimassaoloajat, huonetyypit). Lahjakortin ostettuasi, voit tehdä varauksen vaikka heti verkkokaupassamme. Lisätietoja varaamisesta löydätte sivun alalaidasta. Huom! Lahjakortteja ei voi ostaa toisella lahjakortilla. Black week lahjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä.

Tutustuthan tarjoustuotteiden varausehtoihin jotka löydätte sivun alalaidasta. Tervetuloa ostoksille!

 

VARAUSEHDOT

CYBER MONDAY VARAUKSET

Varaukset tehdään Järvisydämen tai Kuru Resortin verkkokaupasta haluamallesi lomapäivälle. Varaukset maksetaan varauksen yhteydessä verkkokaupassa.

Cyber monday varauksen peruutus/ siirto

Cyber Monday varaukset ovat non refundable, eli varauksella ei ole peruutusoikeutta. Varauksen voi kuitenkin siirtää tarjousajan (1.12.2022-31.1.2023) sisällä veloituksetta.

 

BLACK WEEK lahjakorttien käyttö:

Majoituslahjakortilla voit tehdä varauksen haluamallesi ajalle ja haluamaasi majoitukseen kätevästi verkkokaupoistamme. Toimi näin:

  1. Mene verkkokauppaan (Järvisydän): https://book.jarvisydan.com/
  2. Tai Kuru Resortia varattaessa: https://book.kururesort.com
  3. Syötä lahjakortin numero sille varattuun kenttään verkkokaupassa, paina tarkista lahjakortti ->käytä.
  4. Hae haluamasi majoituspäivät. Valitse lomalle oikea kesto (joka on ilmoitettu kortissa), 2 tai 3 yötä. Huom! Tulopäivä voi olla aikaisintaan sunnuntai ja lähtöpäivä viimeistään perjantai.
  5. Valitse listasta haluamasi majoitustyyppi ja tee varaus.

Majoituslahjakortit ovat voimassa 31.12.2023 saakka. Mikäli varaukselle halutaan lisähenkilöitä/ lapsia, tulee varaus tehdä asiakaspalvelustamme. Majoituslahjakorttia ei voi jakaa kahdelle eri huoneelle tai kahteen eri ajankohtaan.

Kylpylä ja aktiviteettilahjakortit: Paikat retkille sekä iltakylpylään tulee varata ennakkoon myyntipalvelusta myynti@jarvisydan.fi. Kylpylälahjakortille ei tarvitse tehdä ennakkovarausta, riittää että näytät lahjakortin saapuessasi kylpylään. Ota lahjakortti aina mukaan saapuessasi Järvisydämeen/ Kuru Resortiin (mobiilissa tai paperilla).

 

Black Week 2022- VARAUSEHDOT

Black Week 2022 -tuotteiden ostaminen
Black Week tuotteet ovat myynnissä Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen/ Kuru Resortin lahjakorttikaupassa ja ne maksetaan oston yhteydessä. Maksutapoja ovat: luottokortit, pankkimaksut, MobilePay sekä Jousto-lasku. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi linkin josta voit tulostaa/ tallentaa pdf lahjakortin sekä erillisen kuitin PayTraililta. Tarjouksia ei voi ostaa puhelimitse/sähköpostilla, toisella lahjakortilla eikä niitä myydä laskulle.

Black Week 2022 -tuotteiden voimassaoloaika
Majoituslahjakortit: Majoitusvarauksia voi tehdä su-to välille (lähtöpäivä voi olla perjantai) 1.1.-31.12.2023 (pl. heinäkuu, joulu ja artisti-illat). 
Muut lahjakortit: Euromääräiset Black Week lahjakortit ovat voimassa 29.11.2022-31.12.2023 ja voit käyttää niitä kaikkiin Järvisydämen ja Kuru Resortin palveluihin majoitusverkkokaupassa sekä paikan päällä pl. Ravintola Solitary. 

Kylpylän pääsyliput ovat voimassa 1.1.-31.12.2023, arkipäivinä ma-pe klo 10-15 välillä.

Norpparetki ja jahtiristeily -lahjakortit ovat voimassa 31.8.2023 saakka. Risteily kansallispuistoon -lahjakortit ovat voimassa 31.10.2023 saakka.

 

Black Week 2022 varausten peruminen/ siirtäminen
Black Week Lahjakortilla tehtyä varausta voi siirtää lahjakortin voimassaolon puitteissa. Muutokset tulee tehdä Järvisydämen asiakaspalveluun. Perutun majoitusvarauksen maksua ei palauteta (non refundable).

Black Week lahjakortit tulee käyttää lahjakortissa mainittuun eräpäivään mennessä ja lahjakortissa mainittuun palveluun. Käyttämättömiä lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi, eikä niitä voi käyttää eräpäivän jälkeen. Lahjakorteilla on lakisääteinen 14 päivän onlinekaupan peruutusoikeus (ostopäivästä).