Tule rentoutumaan ja hengähtämään Järvisydämelliseen joogaviikonloppuun.

Viikonlopun 3.-5.9. teemana on Yhdessä!

Tarjoamme sinulle viikonlopun aikana täydellisen rentoutumisen ja mahtavan mahdollisuuden ottaa aikaa itsellesi. Voit nauttia luonnosta, hyvästä ruoasta, monipuolisiesta joogatunneista, hemmottelusta ja hyvinvoinnista. Koulutetut ohjaajamme opastavat sinut lempeästi joogan saloihin ja aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Viikonloppumme sisältää täysylläpidon: ohjelman mukaiset joogatunnit ja ruokailut, majoituksen uudessa Kotahotellissa sekä sisäänpääsyn Järvikylpylään.

OHJELMA

Pe 3.9.
Klo 15.00 alkaen, Majoittuminen Hotel & Spa Resort Järvisydämeen
Klo 17.00 Kokoontuminen Kotahotellinne aulassa
Klo 17.30-18.30 Rauhoittava äänimaljameditaatio Galleriassa, varaathan lämmintä vaatetta ja villasukat mukaan.
Klo 20.30 alkaen, Kolmen ruokalajin illallinen Wiinikellarissa

La 4.9.
Klo 8.30-9.30. Herättelevä parijooga Galleriassa. Varaathan lämmintä vaatetta mukaan.
Klo 10.00  Aamiainen ravintola Piikatytössä 
Klo 11.30-12.30 Yhteinen polkunne-luontoretki syksyisen luonnon keskellä. Varaathan matkaan mukaan lämpimät ulkoiluvaatteet ja hyvät kengät.
Klo 13.00-14.00 Pitopöytälounas ravintola Piikatytössä
Klo 14.30-16.00 Keskustelua jakamisen tärkeydestä ja vaikeiden asioiden jakamisesta. Lisäksi opetellaan tekemään intialaisen päähieronnan kotihoito toiselle.
Klo 16.00-17.00 Lempeä Yinjooga Galleriassa

Aikaa ulkoiluun hemmotteluhoitoihin ja Järvikylpylään.
Sisäänpääsy Järvikylpylään sisältyy hintaan.

Klo 20.30 alkaen Kolmen ruokalajin illallinen Viinikellarissa

Su 5.9.
Klo 8.00-10.00 Aamiainen ravintola Piikatytössä
Klo 10.00-11.00 Metsäjooga. Varaathan mukaan lämpimät ulkoiluvaatteet sekä hyvät kengät.
klo 12.00 Check-out, lähtö kohti kotia tai loman jatkaminen järvisydämellisissä maisemissa.

 

HINTA: 491€ / hlö / 2hh

Yhdessä-paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa kahdeksi yöksi, aamiaisen kahtena aamuna, lauantain lounaan ja illallisen kahtena iltana, kaksi Järvikylpyläkäyntiä sekä yllä mainitun ohjatun ohjelman.

Järvisydämellisesti tervetuloa!

 

Muutokset mahdollisia.

Joogapäivän ohjaajat:

Sini
Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, palautuminen ja kehotietoisuus ovat aina kiinnostaneet minua suuresti ja joogaohjaajana olenkin erikoistunut rauhallisiin, palauttaviin joogamuotoihin kuten lempeään yin joogaan ja restoratiiviseen joogaan jota myös levon joogaksikin kutsutaan (myös yin ja restoratiivinen Air Yoga).

Pyrin myös kouluttautumaan näiden parissa aktiivisesti. Työn alla ovat parhaillaan acu yin koulutus jossa yin joogaan yhdistetään akupainantaa, fasciapalloja ja gua sha-kampaa sekä yoga nidra-meditaatio ja fasciajoogakoulutukset. Olen lisäksi luontoyhteysohjaaja ja pidän niin perinteisiä meditaatioita kuin myös rumpumeditaatiota perinnerummun kanssa. Rakastan vuodenaikojen vaihteluita ja luonnon läheisyyttä, näihin teemoihin voipi törmätä myös tunneillani.

Mariya 
Säännölliset viikottaiset joogaharjoitukseni aloitin vuonna 2003. Sitä ennen olin tutustunut hatha joogaan ja astangaan alkeiskursseilla. Tänä päivänä en osaa kuvitella elämää ilman joogaa ja meditaatiota, joten opiskelu joogaopettajaksi tuntui luonnolliselta. Ensin tein sijaisuuksia harrastajapohjalta, sitten opiskelin Ilmajoogan ohjaajaksi ja lopulta kävin Yoga Nordicilla kansainvälisen (Yoga Alliance, RYT 200) joogaopettajatutkinnon.

Nykyään joogaan tai ohjaan joogaa päivittäin. Omiksi joogalajeiksi valikoituivat ilmajoogan lisäksi hatha, yin, hot ja kundaliinijooga. Olen kolmannen sukupolven liikunta-alan ammattilainen; voimaantumisvalmentaja, toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer, Pro- ja FasciaMethod valmentaja sekä lasten ja nuorten telimevoimistelun harrasteryhmien valmentaja. Toimin myös ryhmäliikunta- ja tanssiohjaajana. Terveystiede on osa akateemista yliopistotutkintoni. Olenkin pyrkinyt yhdistämään tuoreimman tieteellisen tutkimuksen osaksi valmennus- ja ohjaustyötäni. Lisäksi olen opiskellut äänirentoutusta ja energiahoitoa. Voin tarvittaessa ohjata tunteja viidellä eri kielellä.

Anu
Jooga on ollut osa elämääni vuodesta 2000. Matka on ollut ennen kaikkea sisäistä matkaa syvempään itsetuntemusta kohti. Olen asunut koti- ja ulkomailla joogayhteisössä vuosia ja perehtynyt joogafilosofian lisäksi myös tantraan, radikaaliin rehellisyyteen ja aquaharaan. Ensimmäiseen joogaohjaajakoulutukseeni osallistuin vuonna 2005.
Joogan myötä olen huomannut motivoituvani aikaisempia diplomi-insinöörin töitä paremmin ihmisläheisistä teemoista ja hyvinvoinnin kehittämisestä. Viimeistelen parhaillaan terveystieteiden väitöskirjatutkimusta Tampereen yliopistoon ja nautin luonnonläheisestä elämästä Rantasalmella. Toimin samalla osa-aikaisena joogaohjaajana ohjaamalla ilmajoogaa, hathajoogaa ja toteuttamalla pienryhmille asiakaslähtöisiä joogatuntikokonaisuuksia asiakkaan tarpeista lähtien. 

  • All inclusive Joogaviikonloppu 3.-5.9.2021
  • Varaa paikkasi verkkokaupasta
  • Osta liput