Joogaviikonloppu Järvisydämessä

19.-21.3.2021

Tule rentoutumaan ja hengähtämään Järvisydämelliseen joogaviikonloppuun. Tarjoamme sinulle viikonlopun aikana täydellisen rentoutumisen ja mahtavan mahdollisuuden ottaa aikaa itsellesi. Voit nauttia luonnosta, hyvästä ruoasta,  monipuolisiesta joogatunneista, hemmottelusta ja hyvinvoinnista. Koulutetut ohjaajamme opastavat sinut lempeästi joogan saloihin ja aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Viikonloppumme sisältää täysylläpidon: ohjelman mukaiset joogatunnit ja ruokailut, majoituksen uudessa Kotahotellissa sekä sisäänpääsyn Järvikylpylään.  

Varaa paikkasi joogaviikonloppuun tästä >

 

OHJELMA

Pe 19.3.
Majoittuminen uuteen Kotahotelliin 1-2 hengen sviitteihin. Huoneissa kylpyhuoneet, minikeittiö, takka ja suuri kattoikkuna.
Klo 17.00 Tervetulosanat Kotahotellilla
Klo 17.30-18.30 Rauhoittava Jooga Nidra  
Klo 19.00 Illallinen Wiinikellarissa (Talvibuffet)

 

La 20.3.
Klo 9.00-10.00 Herättelevä aamujooga
Klo 8.00-11.00 Aamiainen
Klo 11.30-12.30 Mindfullness hetki talvisen luonnon keskellä
Klo 12.30-13.30 Lempeä ilmajooga Galleriassa/hotjooga kylpylällä
Klo 13.30-15.00 Lounas (Piian pitopöytälounas)
Klo 15.30-16.30 Lempeä ilmajooga Galleriassa/hotjooga kylpylällä
Aikaa ulkoiluun, hemmotteluhoitoihin ja Järvikylpylään
Klo 19.00 Illallinen Wiinikellarissa (3 ruokalajin tulimenu)

Su 21.3.
Klo 9.00-10.00 Herättelevä aamujooga
Klo 9.00-11.00 Aamiainen
Klo 12.00 Check-out, lähtö kohti kotia tai ulkoilemaan Linnansaaren kansallispuiston maisemiin.

 

HINTA: 499€/ hlö/ 2hh tai 557€/ 1hh

Hinta sisältää yllä mainitun ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Järvisydämellisesti tervetuloa!

 

Muutokset mahdollisia.

Joogapäivän ohjaajat:

Sini – Haltiapuu
Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, palautuminen ja kehotietoisuus ovat aina kiinnostaneet minua suuresti ja joogaohjaajana olenkin erikoistunut rauhallisiin, palauttaviin joogamuotoihin kuten lempeään yin joogaan ja restoratiiviseen joogaan jota myös levon joogaksikin kutsutaan (myös yin ja restoratiivinen Air Yoga).

Pyrin myös kouluttautumaan näiden parissa aktiivisesti. Työn alla ovat parhaillaan acu yin koulutus jossa yin joogaan yhdistetään akupainantaa, fasciapalloja ja gua sha-kampaa sekä yoga nidra-meditaatio ja fasciajoogakoulutukset. Olen lisäksi luontoyhteysohjaaja ja pidän niin perinteisiä meditaatioita kuin myös rumpumeditaatiota perinnerummun kanssa. Rakastan vuodenaikojen vaihteluita ja luonnon läheisyyttä, näihin teemoihin voipi törmätä myös tunneillani.

Mariya – MariyaL Ky
Säännölliset viikottaiset joogaharjoitukseni aloitin vuonna 2003. Sitä ennen olin tutustunut hatha joogaan ja astangaan alkeiskursseilla. Tänä päivänä en osaa kuvitella elämää ilman joogaa ja meditaatiota, joten opiskelu joogaopettajaksi tuntui luonnolliselta. Ensin tein sijaisuuksia harrastajapohjalta, sitten opiskelin Ilmajoogan ohjaajaksi ja lopulta kävin Yoga Nordicilla kansainvälisen (Yoga Alliance, RYT 200) joogaopettajatutkinnon.

Nykyään joogaan tai ohjaan joogaa päivittäin. Omiksi joogalajeiksi valikoituivat ilmajoogan lisäksi hatha, yin, hot ja kundaliinijooga. Olen kolmannen sukupolven liikunta-alan ammattilainen; voimaantumisvalmentaja, toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer, Pro- ja FasciaMethod valmentaja sekä lasten ja nuorten telimevoimistelun harrasteryhmien valmentaja. Toimin myös ryhmäliikunta- ja tanssiohjaajana. Terveystiede on osa akateemista yliopistotutkintoni. Olenkin pyrkinyt yhdistämään tuoreimman tieteellisen tutkimuksen osaksi valmennus- ja ohjaustyötäni . Lisäksi olen opiskellut äänirentoutusta ja energiahoitoa. Voin tarvittaessa ohjata tunteja viidellä eri kielellä.

Tanja – Yoga Saimaa
Aloitin joogapolkuni vuonna 2007, kun elämässäni tapahtui isoja muutoksia ja sain huomata ensimmäisen kerran kuinka jooga hoitaa fyysisen kehon lisäksi myös vahvasti henkistä puolta. Jooga kulki rinnallani harrastuksena vuosia, kunnes ihastuin ilmajoogaan niin paljon vuonna 2016, että lähdin kouluttautumaan myös ilmajoogan ohjaajaksi. Tätä ennen olin opiskellut mm personal traineriksi ja hyvinvointivalmentajaksi matkailualan päivätyön ohella.

Uusien isojen elämänmuutosten myötä löysin joogan elämääni  vahvasti uudelleen pari vuotta sitten ja jatkoin joogaopettajan opintoja mm. kansainvälisen Yoga Alliance:n hyväksymällä 200h opinnoilla (RYT200),  Sup Jooga -opinnoilla sekä Yin Jooga opinnoilla. Jooga on sen verran positiivisesti koukuttava juttu, että parhaillaan jatkan joogaopettajan opintoja saavuttaakseni 500h (RYT500) ja ennen kaikkea kehittääkseni itsenäni sekä yogina, että ohjaana. 

  • Joogaviikonloppu 19.-21.3.2021