Voinko siirtää varaustani koronatilanteen vuoksi?
-Kyllä voit. Kaikki varaukset voi siirtää täysin kuluitta tuonnemmaksi (vaikka ensi vuoteen). Voit myös vaihtaa jo maksetun varauksesi täysimääräisenä ja kuluitta lahjakorttiin. Lahjakortit käyvät kaikkiin Järvisydämen palveluihin, ja lahjakortin voi myös käyttää osissa. Varausten siirrot ja vaihdot lahjakortteihin kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen jarvisydan(at)saimaaholiday.net.

Kuuluuko kylpylälippu majoitukseen?
Verkkokaupasta varattaessa kylpylälippu sisältyy kaikkiin majoitustyyppihin, lukuunottamatta huviloita. Huvilamajoitukseen voit ostaa kylpylälipun lisäpalveluista.

Miten erikoisruokavaliot huomioidaan?
-Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja erikoisruokavaliota noudattavia vieraitamme palvelemme niin hyvin kuin mahdollista. Ruoka-aineallergioista ja erikoisruokavalioista toivomme vierailtamme tietoa ennakkoon.

Voiko retken perua, jos sataa tai ei ole muuten hyvä ilma?
-Jos retki joudutaan perumaan sään vuoksi, tarjoamme silloin tilalle korvaavan tuotteen. Retket voi perua kuluitta edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.

Tarvitseeko varata pöytä lounaalla tai illalliselle?
-Suosittelemme tekemään pöytävarauksen aina ennakkoon, illalliselle viimeistään majoittumaan tullessanne.

Voiko lahjakortin käyttää osissa?
-Kyllä, voit käyttää lahjakortin myös osissa.

Miksi verkkokaupassa on eri hinnat?
-Verkkokaupassa haluamme tarjota vieraillemme edullisemmat hinnat tai muita etuja, koska tämä nopeuttaa asiakaspalveluamme.

Saako alennusta ja saanko hyvän tarjouksen kahdelle hengelle?
-Verkkokaupastamme voi ostaa palvelujamme edullisemmin.

Pitääkö kylpylään varata aika vai voiko tulla milloin vaan?
-Kylpylään ei tarvitse varata aikaa, mutta esim. viikonloppuisin voi olla vilkkaampaa ja silloin ennakkoon ostetulla lipulla pääsee ripeämmin sisälle kylpylään.

Onko latauspaikkaa sähköautoille/ lämmityspistokepaikkaa autolle?
-Järvisydämestä löytyy sekä latauspaikkoja sähköautoille että lämmityspistokepaikkoja.

Millainen latuverkosto teillä on?
-Meille on valmistumassa piakkoin useita kilometrejä uutta latuverkostoa aivan Järvisydämen viereen. Tällä hetkellä laadukkaat, valaistut latuverkostot löytyvät Rantasalmen kirkonkylältä n. 10 km Järvisydämestä.

Mitkä virikesetelit/kortit/edut teillä käy? Voiko virikesetelillä maksaa hoitoja tai retkiä?

-Meillä käy: Smartum / Tyky+ (seteli)/ E-passi. Setelit /edut ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa kylpylälippuja, välinevuokrausta ja reittimaksuja.

Mihin aikaan saamme avaimet huoneeseen/ huvilaan?
-Check-in aika on klo 15.00. Jos huone on saatu siivotuksi aikaisimmin, on huone mahdollista saada myös aikaisemmin.

Saako hotelliin tuoda lemmikkejä?
-Hotelliimme ei voi tuoda lemmikkejä, mutta muutamaan huvilaamme ja Maisemasviittiimme voi tuoda lemmikin. Lemmikkimaksu on 30€/lemmikki/yö tai 50€/ lemmikki/ pidempi vierailu.

Maksaako parkkipaikka?
-Auton parkkeeraus on meillä ilmaista.

Mihin mennessä huonevarauksen voi peruuttaa veloituksetta?

-Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Poikkeuksena juhlapaketit ja muut paketit, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen, tai sairaus- ym. Force majeur –tapaukset.

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää tulematta on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta minimi 1 vrk majoitushinta + muut hotellille mahdollisesti aiheutuneet kulut.

Saako kylpylässä olla pidempään kuin 2 h ja paljonko kylpylän lisäaika maksaa?
-Jos kylpylässä ei ole ryhmävarauksia tai muuten ruuhkainen aika, 2h ajassa on joustonvaraa.

Miten teille pääsee linja-autolla, junalla, missä lähin pysäkki?
-Linja-autolla Savonlinnasta tai Varkaudesta tultaessa lähin pysäkki on n. 3km Järvisydämestä. Helsingistä tultaessa lähin bussipysäkki on Hiismäki, noin 15 km Järvisydämestä. Junalla tultaessa lähimmät asemat löytyvät Savonlinnasta ja Varkaudesta. Lue lisää täältä.