Voinko siirtää varaustani?
-Kyllä voit. Varaukset voi siirtää täysin kuluitta tuonnemmaksi. Tarjous ja kampanjavaraukset voi siirtää tarjousajan puitteissa. Voit myös vaihtaa jo maksetun varauksesi täysimääräisenä ja kuluitta lahjakorttiin. Lahjakortit käyvät kaikkiin Järvisydämen palveluihin, ja lahjakortin voi myös käyttää osissa. Varausten siirrot ja vaihdot lahjakortteihin kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen jarvisydan(at)saimaaholiday.net.

Mitä varaukseni sisältää (vuokravälineet, Winetasting, retki Kaarnetsaareen..)?
-Täältä näet mitä suosituimmat lomamme sisältää.

Kuuluuko kylpylän käyttö majoitukseen?
Pääsääntöisesti 1 kylpyläkäynti/ vrk sisältyy kaikkiin majoitustyyppeihin, lukuunottamatta Panorama- ja Metsäsviittejä sekä joitain erikoistarjouksia/ paketteja. Tuotekuvauksessa ja varausvahvistuksessa kerrotaan aina mitä pakettiin/ yöpymiseen sisältyy. Mikäli kylpylälippu ei sisälly hintaan, voit ostaa sen lisäpalveluista tai saapuessasi vierailulle. Huomioithan, että majoitukseen sisältyvä kylpylän käyttö tarkoittaa yhtä kertaa / majoitusvuorokausi. Katso täältä lisätietoa lomiin sisältyvistä palveluista.

Onko teillä lapsihinta?
Alle 4 v. lapset majoittuvat, käyvät kylpylässä ja käyttävät palveluita Järvisydämessä ilmaiseksi (hotellihuoneisiin on saatavissa lastensänky, huviloista pinnasänky löytyy aina). Lapset 4-12v. majoittuvat, käyvät kylpylässä, osallistuvat aktiviteetteihin ja ruokailevat lapsihinnalla. Kylpylästämme löytyy erillinen lastenpuoli ja ulkoa lasten leikkipaikka.

Saanko majoittua lemmikin kanssa?
-Maisemasviiteistä ja huviloista osa sopii lemmikkien kanssa matkaaville. Elämyshotellin ja Kotahotellin huoneisiin lemmikkien tuominen ei ole sallittua. Lemmikkimaksu on 30€/lemmikki/yö tai 50€/ lemmikki/ pidempi vierailu (voit valita lemmikkimaksun maisemasviittien lisäpalveluista tai maksaa sen saapuessasi.)  Kerrothan lemmikistä etukäteen, vaikka varauksen lisätietokentässä, niin osaamme varata teille sopivan majoituksen.

Miten erikoisruokavaliot huomioidaan?
-Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja erikoisruokavaliota noudattavia vieraitamme palvelemme niin hyvin kuin mahdollista. Ruoka-aineallergioista ja erikoisruokavalioista toivomme vierailtamme tietoa ennakkoon.

Onko huoneessa WiFi?
Kyllä. Kaikissa huoneissamme/ huviloissamme sekä yleisissä tiloissamme on ilmainen WiFi. Et tarvitse salasanaa.

Voiko retken perua, jos sataa tai ei ole muuten hyvä ilma?
-Jos retki joudutaan perumaan sään vuoksi, tarjoamme silloin tilalle korvaavan tuotteen. Retket voi perua kuluitta edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.

Tarvitseeko varata pöytä lounaalla tai illalliselle?
-Suosittelemme tekemään pöytävarauksen illalliselle aina ennakkoon, viimeistään samana päivänä klo 17.00 mennessä. Lounaalle tai aamiaiselle ei tarvitse tehdä pöytävarausta. Huomioithan että ravintoloita on 3 Piikatyttö, Kotaravintola ja Höyrylaivaravintola!

Voiko lahjakortin käyttää osissa? Voiko lahjakortilla maksaa verkkokaupassa?
-Kyllä, voit käyttää lahjakortin myös osissa. 
-Ennen 19.10.2021 ostetuilla lahjakorteilla ei valitettavasti voi maksaa verkkokaupassa, vaan varaus tulee tehdä myyntipalvelun kautta. 19.10.2021 alkaen ostetuilla lahjakorteilla voit tehdä varauksen myös verkkokapasta. Huom! Voit tarkastaa maksutavan lahjakortistasi!

Miksi verkkokaupassa on eri hinnat?
-Verkkokaupassa haluamme tarjota vieraillemme edullisemmat hinnat tai muita etuja, koska tämä nopeuttaa asiakaspalveluamme.

Onko majoituksessa kahvinkeitin?
-Kyllä. Maisemasviiteissä, Kotasviiteissä, HouseBoateissa ja hotellihuoneissa on Dolce Gusto kapselikeittimet. Huviloissa on perinteiset suodatinkahvi keittimet.

Pitääkö kylpylään varata aika vai voiko tulla milloin vaan?
-Kylpylään ei tarvitse varata aikaa, mutta esim. viikonloppuisin voi olla vilkkaampaa ja silloin ennakkoon ostetulla lipulla pääsee ripeämmin sisälle kylpylään. Toivomme, että päiväkävijät (ilman majoitusta) saapuvat kylpylään ennen klo 14.00. Huomioithan myös, että klo 18.00 jälkeen kylpylä on vain yli 18 vuotiaille.

Onko latauspaikkaa sähköautoille/ lämmityspistokepaikkaa autolle?
-Järvisydämestä löytyy latauspaikkoja sähköautoille (2 x Tesla laturi, 1 x yleislaturi) että lämmityspistokepaikkoja. Paikat ovat vieraidemme käytössä veloituksetta.

Millainen latuverkosto teillä on?
Näet kaikki latu ja ulkoilureittimme täältä. Valaistuja latuja löytyy Rantasalmen kirkonkylältä n. 10 km Järvisydämestä.

Mitkä virikesetelit/kortit/edut teillä käy? Voiko virikesetelillä maksaa hoitoja tai retkiä?
-Meillä käy: Smartum / Tyky+ (seteli)/ E-passi. Setelit /edut ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa kylpylälippuja, välinevuokrausta ja reittimaksuja.

Mitkä maksutavat teillä käy?
-VERKKOPANKISSA voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Mobile Pay, Visa, Mastercard sekä OPn, Nordean, DanskeBankin, Spankin, Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, Handelsbankin, OmaSPn ja Ålandsbankin verkkopankeissa. Jousto osamaksu ja lasku. Sekä uusilla 19.10.2021 alkaen ostetuilla lahjakorteilla.
-MYYNTIPALVELUSTA tehdyn varauksen voi maksaa lahjakortilla, laskulla tai verkossa (Paytrail).
-JÄRVISYDÄMESSÄ voit maksaa lahjakortilla, käteisellä, pankkikorteilla, VisaElectronilla, luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners, Viking) sekä erilaisilla virikeseteleillä ja korteilla (niille kuuluvia palveluita).

Mihin aikaan saamme avaimet huoneeseen/ huvilaan?
-Check-in aika on klo 15.00. Jos huone on saatu siivotuksi aikaisimmin, on huone mahdollista saada myös aikaisemmin.

Maksaako parkkipaikka?
-Auton parkkeeraus on meillä ilmaista, samoin sähköpaikat.

Mihin mennessä huonevarauksen voi peruuttaa veloituksetta?
-Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Poikkeuksena juhlapaketit ja muut paketit, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen (esim. Black Friday), tai sairaus- ym. Force majeur –tapaukset.

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää tulematta on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta minimi 1 vrk majoitushinta + muut hotellille mahdollisesti aiheutuneet kulut. Varaus- ja peruutusehdot näette kokonaisuudessaan täältä.

Saako kylpylässä olla pidempään kuin 2 h ja paljonko kylpylän lisäaika maksaa?
-Jos kylpylässä ei ole ryhmävarauksia tai muuten ruuhkainen aika, 2h ajassa on joustovaraa.

Miten teille pääsee linja-autolla, junalla, missä lähin pysäkki?
-Linja-autolla Savonlinnasta tai Varkaudesta tultaessa lähin pysäkki on n. 3km Järvisydämestä. Helsingistä tultaessa lähin bussipysäkki on Hiismäki, noin 15 km Järvisydämestä. Junalla tultaessa lähimmät asemat löytyvät Savonlinnasta ja Varkaudesta. Lue lisää täältä.