Luontoloma Järvisydämessä

Nyt 2 yötä 1 hinnalla!

Luontoelämyksiä vuoden jokaisena päivänä!

Lähde nyt luonnon rauhaan ja varaa 2 yön luontoloma upeissa Linnansaaren kansallispuiston maisemissa. Luontoloman vietät rakkaasi/ ystäväsi/ perheesi kanssa tunnelmallisesti Järvisydämen uniikeissa majoitustiloissa, ulkoilet sesongin vuokravälineillä esim. pyöräillen sekä toukokuussa vesiaktiviteeteissa ja nautit aamiaiset sekä romanttisen 3 ruokalajin kynttiläillallisen takkatulen loisteessa, omassa majoitustilassa. Aamiaisen voit nauttia myös ravintolassamme!

Luontoloma on koronaturvallinen loma, jossa kontaktit on minimoitu!

HINTA: alk. 327€/ 2hlö/ 2yötä 

Tarjous koskee kaikkia majoitustilojamme ajalle 8.3.-31.5.2021. Varaukset tulee tehdä 30.4. mennessä. Huomioithan, että tarjoushuoneita on rajoitetusti* Tarjous on voimassa vain uusille varauksille. Varaukset verkkokaupasta ja myyntipalvelusta. Jos maksat lahjakortilla, tee varaus myyntipalvelusta. Tarjouksen varausehdot löydätte sivun lopusta. *Koska tarjoushuoneita on rajoitetusti, voi verkkokaupassa näkyä vapaana normaalihintaisia huoneita, mutta ei tarjoushuoneita.

Luontoloma sisältää:
-Majoitus 2 yötä valitsemassasi majoituskohteessa
-Aamiaiset molemmille aamuille, toimitettuna huoneeseen tai ravintola Piikatytössä
-Sesongin vuokravälineet 2h/ hlö/ molemmille päiville (eFatBike, SUP, kanootti, kajakki)
Yhdelle illalle: Romanttinen 3 ruokalajin Kynttiläillallinen, toimitettuna huoneeseen. Toimitusajat klo 18.00 ja 20.30. Ravintolan ollessa avoinna, voit myös vaihtaa illallisen Kievarin tulimenuun Wiinikellarissamme.

Lisäpalvelut:
-Juomapaketti illalliselle 36€/ hlö (sis. 2 lasia viiniä, alkumalja ja avec)
-Kuohuviini 45€ tai samppanja 99€ toimitettuna huoneeseen
-Opastettu kauden retki 49,90€/ hlö
-Opastettu norpparetki toukokuussa 79€/hlö
-Sisäänpääsy kylpylään 29,90€/ aikuinen

 

Varaa LUONTOLOMA valitsemassasi majoituskohteessa alta. Muista valita kestoksi 2 yötä!

Luontoloma Maisemasviitissä

LUONTOLOMA 2 yötä 1 hinnalla Maisemasviitissä. Sisältää myös tunnelmallisen 3 ruokalajin Kynttiläillallisen toimitettuna huoneeseen! Alk. 349€/ 2hlö/ 2 yötä.

Luontoloma Kotasviitissä

LUONTOLOMA 2 yötä 1 hinnalla Kotasviitissä. Sisältää myös tunnelmallisen 3 ruokalajin Kynttiläillallisen toimitettuna huoneeseen! Alk. 349€/ 2hlö/ 2 yötä.

Luontoloma Elämyshotellissa

LUONTOLOMA 2 yötä 1 hinnalla Elämyshotellissa. Sisältää myös tunnelmallisen 3 ruokalajin Kynttiläillallisen toimitettuna huoneeseen! Alk. Standard huoneessa 307€/ 2hlö/ 2 yötä.

Luontoloma HouseBoatissa

LUONTOLOMA 2 yötä 1 hinnalla HouseBoatissa. Sisältää myös tunnelmallisen 3 ruokalajin Kynttiläillallisen toimitettuna huoneeseen! Alk. 349€/ 2hlö/ 2 yötä.

Luontoloma huvilassa

LUONTOLOMA 2 yötä 1 hinnalla Rinne-, Kelo- tai Rantahuvilassa. Sisältää myös tunnelmallisen 3 ruokalajin Kynttiläillallisen toimitettuna huoneeseen! Alk. 307€/ 2hlö/ 2 yötä. Huvilat 2-10 hengelle.

Varausehdot: Luontoloma 8.3.-31.5.2021

Luontoloma -tarjoukset: varauksen voi siirtää kuluitta tarjouskauden sisällä 8.3.-31.5.2021 (varauksen voi siirtää muulle kuin tarjouskaudelle maksamalla varausten erotuksen). Varauksen voi aina vaihtaa kuluitta lahjakorttiin. Varauksen voi perua veloituksetta 7 vrk ennen majoituksen ajankohtaa.