Miniloma Järvisydämessä

Kesto 2 yötä

Minilomalla yövyt 2 yötä Maisemasviitissä (2hh), rentoudut kylpylässä (molempina päivinä) ja ulkoilet kauden parhaissa aktiviteeteissa. Aamiaiset ja tervetulomalja sisältyvät myös hintaan! Varaa miniloma edullisemmin verkkokaupasta!

Keväinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset ja opastettu 3 tunnin norpparetki Linnansaaren kansallispuistoon. Paketti on 2 hengelle.

Kesäinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset ja kauden vuokravälineet (kanootti, kajakki, SUP lauta, FatBike) tai 1,5h maisemaristeily. Paketti on 2 hengelle.

Talvinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset ja kauden vuokravälineet (retkiluistelu, potkuri, lumikenkäily, hiihto, FatBike). Paketti on 2 hengelle.

Keväinen miniloma (1.5.-19.6.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja opastettu 3 tunnin norpparetki Linnansaaren kansallispuistoon. Alk. 277€/ hlö/2hh.

Kesäinen miniloma (21.6.-31.8.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja kesän ulkoiluvälineet koko päiväksi valintasi mukaan (kanootti, kajakki, SUP laudat, eFatBike) tai 1,5h maisemaristeily. Alk. 270€/ hlö/2hh.

Talvinen miniloma (17.1.-5.4.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja talven ulkoiluvälineet koko päiväksi valintasi mukaan (retkiluistelusetti, potkurisetti, hiihtosetti, lumikengät tai eFatBike). Alk. 270€/ hlö/ 2hh.

Jos haluat maksaa varauksen lahjakortilla, teethän varauksen myyntipalvelusta. Verkkokaupassa ei voi maksaa lahjakortilla.