Miniloma Järvisydämessä

Kesto 2 yötä

Minilomalla yövyt 2 yötä Maisemasviitissä (2hh), rentoudut kylpylässä (molempina päivinä) ja ulkoilet kauden parhaissa aktiviteeteissa. Aamiaiset ja tervetulomalja sisältyvät myös hintaan! Varaa miniloma edullisemmin verkkokaupasta!

Kesäinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset ja kauden vuokravälineet (kanootti, kajakki, SUP lauta, FatBike) tai 1,5h maisemaristeily. Paketti on 2 hengelle.

Syksyinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään molempina päivinä, aamiaiset ja romanttinen samppanjaristeily jahdilla. Paketti on 2 hengelle.

Jouluinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset ja kauden vuokravälineet (eFatBike, lumikengät, retkiluistimet, potkurit) tai keikkaliput pikkujouluihin. Paketti on 2 hengelle.

Syksyinen miniloma (1.9.-31.10.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja romanttinen samppanjaristeily uudella jahdilla sis. 2 lasia samppanjaa (risteily loman 2. päivänä). Alk. 318€/ hlö/2hh.

Jouluinen miniloma (1.11.-14.1.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja joulusesongin ulkoiluvälineet 4 tunniksi valintasi mukaan (eFatBike, retkiluistelusetti, potkurisetti, hiihtosetti tai lumikengät). Alk. 243€/ hlö/ 2hh.

Talvinen miniloma (15.1.-5.4.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja talven ulkoiluvälineet 4 tunniksi valintasi mukaan (retkiluistelusetti, potkurisetti, hiihtosetti, lumikengät tai eFatBike). Alk. 270€/ hlö/ 2hh.

Keväinen miniloma (1.5.-19.6.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja opastettu 3 tunnin norpparetki Linnansaaren kansallispuistoon. Alk. 277€/ hlö/2hh.

Kesäinen miniloma (21.6.-31.8.): 2 yötä Maisemasviitissä, tervetulomaljat, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä ja kesän ulkoiluvälineet 4 tunniksi valintasi mukaan (kanootti, kajakki, SUP laudat, eFatBike) tai 1,5h maisemaristeily. Alk. 270€/ hlö/2hh.

 

Jos haluat maksaa varauksen lahjakortilla, teethän varauksen myyntipalvelusta. Verkkokaupassa ei valitettavasti voi maksaa lahjakortilla.