Miniloma Järvisydämessä

Kesto 2 yötä

Uudistuneella minilomalla yövyt 2 yötä Maisemasviitissä (2hh), rentoudut kylpylässä (molempina päivinä), nautit luonnosta opastetulla retkellä ja ulkoilet omatoimisesti vuokravälineillä tai osallistut Valamo Winetastingiin. Aamiaiset ravintola Piikatytössä sisältyvät myös hintaan! Varaa miniloma edullisemmin verkkokaupasta! 

Keväinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset, opastettu 3h norpparetki ja valitsemanne aktiviteetti (kauden vuokravälineet 2h tai Valamo Winetasting). Keväiset minilomat 1.5.-26.6.

Kesäinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset, opastettu retki ja valitsemanne aktiviteetti (kauden vuokravälineet 2h, keikkaliput tai Valamo Winetasting).

Syksyinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x 2, aamiaiset, romanttinen samppanjaristeily jahdilla ja valitsemanne aktiviteetti (kauden vuokravälineet 2h, keikkaliput oktoberfesteille tai Valamo Winetasting).

Jouluinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset, opastettu retki ja valitsemanne aktiviteetti (kauden vuokravälineet 2h, keikkaliput pikkujouluihin tai Valamo Winetasting).

Talvinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset, opastettu retki ja valitsemanne aktiviteetti (kauden vuokravälineet 2h tai Valamo Winetasting).

Uudistuneet minilomat myynnissä 14.1.2021 alkaen.

Talvinen miniloma (15.1.-30.4.): 2 yötä Maisemasviitissä, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä, talvikauden opastettu aktiviteetti (retkiluistelu, lumikenkäily tai jooga) ja valintanne mukaan Valamo Winetasting tai kauden vuokravälineet 2h (eFatBike, retkiluistelusetti, potkurisetti, hiihtosetti tai lumikengät). Alk. 319,5/ hlö/ 2hh (alkaen hinta arkena su-to)

Keväinen miniloma (1.5.-26.6.): 2 yötä Maisemasviitissä, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä, opastettu 3 tunnin norpparetki (loman 2. päivänä klo 10.00) Linnansaaren kansallispuistoon ja valintanne mukaan Valamo Winetasting tai kauden vuokravälineet 2h (eFatBike, kanootti, kajakki, SUP). Alk. 348,5€/ hlö/2hh (alkaen hinta arkena su-to)

Kesäinen miniloma (27.6.-31.8.): 2 yötä Maisemasviitissä, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä, kesän opastettu aktiviteetti (melonta, SUP, jooga, Linnansaari retki) ja valintanne mukaan Valamo Winetasting tai kauden vuokravälineet 2h (eFatBike, kanootti, kajakki, SUP). Alk. 319,5/ hlö/2hh (alkaen hinta arkena su-to)

Syksyinen miniloma (1.9.-31.10.): 2 yötä Maisemasviitissä, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä, romanttinen samppanjaristeily uudella jahdilla sis. 2 lasia samppanjaa (risteily loman 2. päivänä) ja valintanne mukaan kauden vuokravälineet 2h (eFatBike, kanootti, kajakki, SUP) tai Valamo Winetasting. Alk. 368,50€/ hlö/2hh (alkaen hinta arkena su-to)

Jouluinen miniloma (1.11.-14.1.): 2 yötä Maisemasviitissä, aamiaiset, 2 käyntiä kylpylässä, joulusesongin opastettu aktiviteetti ja valintanne mukaan Valamo Winetasting tai kauden vuokravälineet 2h (eFatBike, retkiluistelusetti, potkurisetti, hiihtosetti tai lumikengät). Alk. 319,5€/ hlö/ 2hh (alkaen hinta arkena su-to)

Jos haluat maksaa varauksen lahjakortilla, teethän varauksen myyntipalvelusta. Verkkokaupassa ei valitettavasti voi maksaa lahjakortilla. Minilomat ovat uudistuneet 2021!