Lähde luontoon, Saimaan rannalle!

Nyt 2 yötä 1 hinnalla 18.6.2020 saakka!

Nyt 2 viikkoa 1 hinnalla 18.6.2020 saakka sekä 15.9.-19.12.2020.

Lähde kaupungista luonnon rauhaan, Saimaan rannalle. Huviloissamme asut mukavasti pidemmänkin aikaan, lämmität saunaa, ulkoilet luonnossa ja teet vaikka etätöitä ilmaisen WLAN verkon ansiosta. Kaikki huvilamme on täysin varusteltuja keittiöllä, saunalla, oleskelutilalla ja useimmilta löytyy myös oma rantasauna. Täällä voit elää täysin omassa rauhassa, kaukana kaupungin vilskeestä! Järvisydämen huviloille (kelo, ranta- ja rinnehuviloille) voit myös tilata aamiaisen sekä Kievarin pizzat huonepalvelusta.

Huomioithan myös joustavat varausehtomme! Tarvittaessa voit aina siirtää varauksen tuonnemmaksi täysin kuluitta. Voit siis tehdä varauksen huoletta.

Kelohuvilat

Tunnelmalliset kelohuvilat sijaitsevat Järvisydämen piihapiirissä, lähellä palveluita ja soveltuvat erityisesti perheille! Kelohuviloissa 6 vuodetta, lastensänky, keittiö, sauna, kylpyhuone, poreamme ja 2 wc:tä. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rantahuvilat

Vietä loma Saimaan rannalla! Rantahuviloista löytyy 4 makuuhuonetta, parvi, oleskelutila, keittiö, sisäsauna, rantasauna ja oma uimapaikka. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

8 rinnehuvilaamme soveltuu erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon tai kokoustilaksi. Huviloissa 5mh omilla kylpyhuoneilla, tilava olohuone, keittiö ja sauna.

Tallusniemen huvilat

Luonnon rauhaa Tallusniemessä! Omarantaiset huvilat luonnon keskellä ovat perheiden suosiossa. Huvilat sijaitsevat Ahvensalmella, 100km Järvisydämestä. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Oravin huvila

Omarantaiset 4 makuuhuoneen huvilat luonnon keskellä, kävelymatkan päässä Oravin kylästä. Huvilat sijaitsevat Oravissa, 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Kartanohuvila

Iso, 6 makuuhuoneen omarantainen ja täysin varusteltu huvila Saimaan rannalla. Oma rauha, keskellä luontoa. Sijaitsee Oravissa n. 100km Järvisydämestä. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!