Osallistu yhteisöllisesti DIGI-Pafos seminaariin Hotel & Spa Resort Järvisydämessä.

Yhteisöllisessä DIGI-Pafos seminaarissa Esan Bulevardilla pitämät luennot välitetään 50-hengelle tilavaan saliin Järvisydämessä.
Osallistuminen DIGI-Pafokseen Järvisydämessä mahdollistaa perinteiseen yhteisölliseen Pafos-seminaariin kuuluvan rikastumisen vapaamuotoisissa Pafos-henkisissä kohtaamisissa. Järvisydämessä on paikanpäällä Pafos-alumneja, vastaamassa käytännön järjestelyistä.

Pafos-seminaarien alumnien on tyypillisesti vaikea kertoa muille, mikä tekee Pafos seminaareista niin merkityksellisen kokemuksen. Usein viitataan Pafoksen ihmeeseen. Pafos-kokemuksen perustana on Esan luentojen aikaansaama ainutlaatuinen viritys osallistujan mielessä. Kun tässä ihmisyyden, hyvyyden ja rakkaudellisuuden virittyneisyydessä on toisten, samalla tavalla virittyneiden ihmisten ympäröimänä, syntyy mahdollisuus ainutlaatuisiin kohtaamisiin, sekä omien ajatustensa, että myös toisten seminaarilaisten kanssa.

Yhteisöllisten Pafos seminaarien vapaaehtoiset noin 6 hengen dialogiryhmät, spontaanisti muodostuvat yhteiset harrasteryhmät ja lounas-ja illallispyödän keskustelut luovat ainutlaatuiset puitteet merkityksellisille kohtaamisille.

Upea ja ainutlaatuinen kylpylälomakeskus Järvisydän sijaitsee Saimaan rannalla, keskellä upeaa suomalaista luontoa. Hotel & Spa Resort Järvisydän on valittu Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2020 -voittajaksi.

Majoitushinnat:
Maanantai -torstai 22.6.-25.6 315€/hlö jaetussa 2 hengen huoneessa
405€/hlö yhden hengen huoneessa

Sunnuntai -torstai 21.6.-25.6. 404€ – hlö jaetussa 2 hengen huoneessa
524€ – 405€/hlö yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää aamupalan sekä seminaarin tauolla 2 kertaa tarjottavan kahvin suolaisella tai makealla välipalalla. Seminaarin jälkeen on mahdollisuus lisämaksusta nauttia lounas hintaan 21,60€/hlö ja suosittu Tulimenu-illallinen hintaan 44,90€/hlö.

Seminaarin ohessa Järvisydämessä on mahdollisuus lukuisiin aktiviteetteihin. Seminaarivieralle on sovittu tarjouksia mm. seuraavista: Veneretki Kaarnetsaareen, norpparetki , melontaretki tai sup-retki, järvikylpylä ja auringonlasku vesijettisafari. DaySpan hemmotteluhoidot hinnaston mukaan. Alueella on myös hienot pyöräily ja ulkoilureitistöt.

Seminaarimaksu on maksettava erikseen osoitteessa: https://digipafos.fi

Maisemasviitti -Pafos seminaari

Varaa majoitus Elämyshotellista Pafos seminaarin ajaksi. Varattavissa 1-2 hengen standard ja suite huoneita. Majoitus sisältää aamiaisen ja seminaarikahvit.

Elämyshotelli -Pafos seminaari

Varaa majoitus Elämyshotellista Pafos seminaarin ajaksi. Varattavissa 1-2 hengen standard ja suite huoneita. Majoitus sisältää aamiaisen ja seminaarikahvit.