Maisemasviitti alk. 59e/ hlö

Tule rentoutumaan luonnon rauhaan ja ulkoilemaan puhtaan Saimaan maisemissa, kaukana kaupungin vilskeestä. Vietä unohtumaton yö tähtitaivaan alla! Tarjous 2:lle hengelle sisältää yöpymisen lasikattoisessa Maisemasviitissä. Hinta alk. 59€/ hlö/2hh

Lahjakortti 99e/ hlö

Arkiyön (su-to) lahjakortti Maisemasviittin ja Elämyshotelliin vain 99e/hlö/2hh (sis. aamiainen, kylpylä ja tervetulomaljat). Lahjakortin voi käyttää sunnuntain ja torstain välisenä yönä vuoden 2021 loppuun mennessä. Tartu tarjoukseen nyt!

Omaa rauhaa huvilalla

Nyt kaikki huvilat 2 yötä 1 hinnalla! Lähde kaupungista luonnon rauhaan! Omalla huvilalla voit lomailla, tehdä etätöitä (ilmainen WLAN) tai paeta koronaa kaupungista täysin omaan rauhaan.

Elämysloma maisemasviitissä

Romanttinen elämysloma pariskunnille uusissa Maisemasviiteissa. Tule viettämään miniloma rakkaasi kanssa!
Varaa elämysloma täältä!

Elämysloma hotellissa

Romanttinen elämysloma pariskunnille Elämyshotellissamme. Tule viettämään miniloma rakkaasi kanssa!
Varaa elämysloma täältä!

Miniloma

Minilomalla yövyt 2 yötä Maisemasviitissä (2hh), rentoudut kylpylässä (molempina päivinä) ja ulkoilet kauden parhaissa aktiviteeteissa. Aamiaiset ja tervetulomalja sisältyvät myös hintaan! Varaa miniloma edullisemmin verkkokaupasta!

Juhannus

JUHANNUS 2020! Järvisydämen perinteisillä juhannusjuhlilla Pasi ja Anssi sekä Petri Nygård. Lue lisää ja varaa liput!

Joulupaketti 2020

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2020. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.