Järvisydämellistä romantiikkaa

Vietä miniloma rakkaasi kanssa tunnelmallisesti takalla ja kattoikkunalla varustellussa huoneessa, rentoudu kylpylän parihoidoissa, nautiskele samppanjaa jahdilla ja herkuttele illan päätteeksi takkatulen loisteessa ❣️

 

 

Kylpyläloma

Rentoudu kylpylälomalla suomen ekologisimmassa järvikylpylässä. Majoitu kotasviitissä, maisemasviitissä tai elämyshotellissa.

Elämysloma

Rentoudu elämyslomalla suomen ekologisimmassa järvikylpylässä. Majoitu kotasviitissä, maisemasviitissä tai elämyshotellissa. Nauti kolmen ruokalajin illallinen.

Luontoloma

2 yön luontoloma sisältää retken Linnanvuorelle, rentoutumista kylpylässä ja majoituksen valitsemassanne majotuksessa.

Romanttinen ilta rakkaalle

Yllätä rakkaasi ikimuistoisella illalla! Upea jahtimme vie teidät samppanjaristeilylle kauniisiin Saimaan ja Linnansaaren kansallispuiston maisemiin jonka jälkeen ilta jatkuu ravintolamme tunnelmallisessa Wiinikellarissa, jossa tarjoilemme teille 3 ruokalajin Kievarin tulimenu illallisen. Varaukset vastaanotosta!

Joulupaketti 2022

Vietä perinteinen joulu Järvisydämessä 23.-26.12.2021. Paketti sisältää 3 yön majoituksen sekä jouluohjelman ruokailuineen. Tutustu ohjelmaan ja varaa tästä.

Romanttinen iltakylpylä

Yllätä rakkaasi! Varaa nyt sisäänpääsy tunnelmalliseen iltakylpylään rakkaasi kanssa. Eksklusiivinen iltakylpylä on vain aikuisille ja täynnä romantiikkaa!