Järvisydämellistä romantiikkaa

Vietä miniloma rakkaasi kanssa tunnelmallisesti takalla ja kattoikkunalla varustellussa huoneessa, rentoudu kylpylän parihoidoissa, nautiskele samppanjaa jahdilla ja herkuttele illan päätteeksi takkatulen loisteessa ❣️

 

 

Kylpyläloma

Rentoudu kylpylälomalla suomen ekologisimmassa järvikylpylässä. Majoitu kotasviitissä, maisemasviitissä tai elämyshotellissa.

Elämysloma

Rentoudu elämyslomalla suomen ekologisimmassa järvikylpylässä. Majoitu kotasviitissä, maisemasviitissä tai elämyshotellissa. Nauti kolmen ruokalajin illallinen.

Kesäloma

Tervetuloa kesälomalle keskelle kauneinta Saimaata, Hotel & Spa Resort Järvisydämeen. Kesällä nautitaan järviaktiviteeteista, katsellaan norppia, uidaan, rentoudutaan kylpylässä ja käydään romanttisella samppanjaristeilyllä. Lue lisää uniikeista majoituksistamme sekä muista kesän aktiviteeteista!

Kesäloma 576e/ 3yötä

3 yön kesäloma uusissa Panorama- ja Metsäsviiteissä syyskuun loppuun saakka! Hinta alk. 576€/ 2hlö/ 3 yötä. Sis. aamiainen, oma poreamme sekä 1 x aktiviteetti/ hlö.

Tutustu lomiin

Täältä löydät lomapakettimme sisällöt sekä muuta lomaan liittyvää tietoa.

Romanttinen iltakylpylä

Yllätä rakkaasi! Varaa nyt sisäänpääsy tunnelmalliseen iltakylpylään rakkaasi kanssa. Eksklusiivinen iltakylpylä on vain aikuisille ja täynnä romantiikkaa!

Joulupaketti 2022

3 yön joulupaketti Järvisydämessä 23.-26.12.2022. Katso joulun koko ohjelma alta ja vaaraa joulupakettisi tästä!