Pikkujoulut ihan kahdestaan?

Tänä vuonna pikkujouluja on ihan ok viettää vaikka kahdestaan rakkaasi kanssa. Yöpyminen tähtitaivaan alla Maisema- tai Kotasviitissä… takkatulen loimua… vähän romantiikkaa… kynttiläillallisia… kuplajuomaa odottamaan huoneeseen… käynti tunnelmallisessa kylpylässä ja ehkä joku mukava hemmotteluhoito.  Miltä kuulostaisi?

❤️

Kota- tai Maisemasviitti

Varaa 2 hengen Maisemasviitti tai Kotasviitti verkkokaupasta ja tule viettämään pikkujouluja ihan kahdestaan! Molempia huoneita on hyvin saatavilla etenkin viikolla sunnuntain ja perjantain välillä. Silloin vierailet myös kylpylässä ja ravintolassamme väljemmin kuin viikonloppuisin.

Jokaisessa huoneessa on tunnelmallinen takka, minikeittiö ja suuri kattoikkuna sängyn yläpuolella. Kotasviitit sijaitsevat uudessa 1.10.2020 avatussa Kotahotellissamme. Voit lukea lisää ja katsoa kuvat huoneista täältä!

Varauksiin sisältyy: majoitus 2hh, tervetulomaljat, aamiainen, kylpyläkäynti sekä valintanne mukaan joko kauden vuokravälineet tai mini viininmaistelu.

Hinnat: alk. 297,60€/ 2hlö (su-to välillä).

Yllätä rakkaasi ja tilaa lisäpalveluistamme pikkujouluihinne pientä extraa!

Aamiainen huoneeseen 10€
Kuohuviini huoneeseen 45€
Samppanja huoneeseen 95€
Ruusu huoneeseen 12,50€
Ihania käsin tehtyjä konvehteja huoneeseen 21,50€
Kievarin tulimen illallinen kynttilän loisteessa 44,90€ (Wiinikellarissa)

Varaa pikkujoulut teille kahdelle alta!

Maisemasviitti kahdelle

Tule viettämään pikkujouluja ihan kahdestaan ja varaa Maisemasviitti jossa on tunnelmallinen takka, minikeittiö ja suuri kattoikkuna sängyn yläpuolella. Valitse verkkokaupasta haluamasi päivät!

Kotasviitti kahdelle

Tule viettämään pikkujouluja ihan kahdestaan ja varaa uusi Kotasviitti, huoneessa on tunnelmallinen takka, minikeittiö ja suuri kattoikkuna sängyn yläpuolella. Valitse verkkokaupasta haluamasi päivät!

 

Täältä näet varausehtomme sekä päivittyvän Covid19 ohjeistuksen. Huom! Huonevaraukset voi aina siirtää täysin veloituksetta sekä perua 7 vrk ennen saapumista.

Järvisydämellisesti tervetuloa!