Premium Tour 2022

Tervetuloa Järvisydämeen viettämään Premium Touri 2022 avausta!

Premium Tourin aloitus on koko perheen tapahtuma, jossa karhunmetsästysseminaarin ja ampumarata-aktiviteettien lisäksi on tarjolla laadukasta majoitusta, hemmottelua ja hyvää ruokaa. 

Perjantai-iltana tarjoillaan seminaari, lauantaipäivä vietetään radalla. LADY-ohjelma la klo 11.00-14.30! Rantasalmelle kannattaa varata majoitus jo nyt ja polkaista kiertuekesä vauhdikkaasti käyntiin, sillä tekemistä löytyy vaikka koko perheelle !

Varaathan majoituspaketin ja Karhuseminaari-illallisen etukäteen!

Sivun video @Nordis Oy

 

Aikataulu Rantasalmella

Pe 27.5.

15.00 Saapuminen ja majoittuminen
10.00-20.00 Järvikylpylä avoinna
18.00-20.00 Karhuseminaari osa I Humppasalissa
20.30 Kevätkauden Herkkubuffet (sisältää buffetin, talon viinit sekä kotijuomat)
Ilta jatkuu Lotjabaarissa karaoken merkeissä

La 28.5. 

8.00-11.00 Aamiainen Ravintola Piikatytössä
Majoituksen luovuttaminen
12.00-18.00 Ampumaratapäivä 
11.00-14.30 LADY-OHJELMA
 – Kaarnetsaari-retkipäivä – AR-luontopolku & kehonhuoltoa Kaarnetsaaressa
 – Lähtö klo 11.00 laiturilta m/s Marival aluksella Kaarnetsaareen.

 

Majoitus
280 €/vrk/2hh
(sis. Suite-tason majoituksen Elämyshotellissa tai Maisemasviiteissä, aamiaiset, sisäänpääsyn Järvikylpylään ja LADY ohjelma.)

Varaa majoitus tästä!

 

Karhuseminaari & illallinen
50 €/hlö
(sis. seminaari + illallisbuffet)

Varaa Karhuseminaari tästä!

Varatessasi Karhuseminaaria valitse valikosta päiväksi 28.5. ja alasvetovalikosta Karhuseminaari. Varaukset seminaariin ovat sitovia. Teethän muutokset/ peruutukset viimeistään 7vrk ennen saapumista. Maksu seminaarista suoritetaan paikanpäällä.

 


Nordis blogi 12.4.2022

Tämän vuoden jokaisessa Premium Tour-tapahtumassa ohjelma muodostuu Karhukoplan Turusen Tuomon vetämästä karhunmetsästysseminaarista ja ampumaratatapahtumasta, jossa kävijät pääsevät testaamaan esim Blaser-aseita ja -optiikkaa sekä Leica-optiikkaa mielenkiintoisen, toiminnallisen ammuntaharjoittelun muodossa. Paukkeesta pitävät huolen Lapua-patruunat sekä 100-vuotisjuhliaan viettävä Vihtavuori-ruuti!

Nyt kannattaa ehdottomasti lähteä paikan päälle kuuntelemaan ja katselemaan mielenkiintoisia tarinoita ja vinkkejä liittyen karhuun – sen elintapoihin, käyttäytymiseen ja metsästykseen. Luvassa on paljon Tuomon hyviä vinkkejä mm koirien koulutuksesta, välineistöstä ja esimerkiksi siitä, mikä merkitys on karhun elintapojen ja ruokavalion tuntemuksella sekä varsinaisen metsästyskauden ulkopuolisella valmistautumisella.

Rifle Gamesin väki huolehtii, että maalit ovat radalla kunnossa ja opastavat ammunnassa kädestä pitäen. Esittelyssä on myös kattava valikoima Leican optiikkaa – tähtäinkiikarien lisäksi myös katseluoptiikkaa ja esim. lämpökameralaitteita.

Nordiksen oma väki esittelee ja opastaa – meiltä voitte kysyä mitä haluatte – me vastavuoroisesti vastaamme mitä haluamme!

Ensimmäisen tapahtuman päätimme järjestää hulppeissa puitteissa Rantasalmella, missä tukikohtana toimii Hotel & Spa Resort Järvisydän. Premium Tourin aloitus onkin koko perheen tapahtuma, jossa karhunmetsästysseminaarin ja ampumarata-aktiviteettien lisäksi on tarjolla laadukasta majoitusta, hemmottelua ja hyvää ruokaa. Premium Tour 2022 avaustapahtuma on kaksipäiväinen: 27.5 perjantaina ja 28.5. lauantaina.

Perjantai-iltana tarjoillaan seminaari – osa 1, lauantaipäivä vietetään radalla ja vielä illalla on mahdollisuus osallistua toiseen karhunmetsästysseminaarin, mikäli perjantai-ilta ei sovi aikatauluun. Rantasalmelle kannattaa varata majoitus jo nyt ja polkaista kiertuekesä vauhdikkaasti käyntiin, sillä tekemistä löytyy vaikka koko perheelle !

Tutustu jo ennakkoon: https://vimeo.com/698119476/f895ad171b