Islanninhevoset Porokylässä

Talutusratsastus ihanilla islanninhevosilla

Talutusratsastusta ihanilla islanninhevosilla joka lauantai klo 10-12 Porokylässä (pl. 10.7.). Ratsastamaan pääsee saapumisjärjestyksessä, et tarvitse ennakkovarausta. Porokylä sijaitseen Järvisydämen naapurissa n. 10min päässä. Saavuthan jalkaisin, Porokylässä ei ole parkkipaikkaa autoille. Metsäkahvila Porokylässä avoinna päivittäin klo 10-16 (pientä suolaista, makeaa, juomia ja vohveleita).

Hinta: 5€/ hlö/ n. 10min.

 

Opastettu maastoratsastusretki 1-1,5h

Tule tutustumaan ihaniin islanninhevosiin ja lähde kokeneen oppaan kanssa maastoratsastukselle!

Leppoisalla maastoratsastuksella opas vie teidät syvälle Porosalmen käkkyrämetsien jylhiin maisemiin. Retkellä saat hyvän tuntuman varmajalkaisiin ja rauhallisiin islanninhevosiin. Retket tehdään pienryhmissä 3 hevosella ja ne sopivat erinomaisesti pariskunnille tai perheille. Ryhmäkoko on max. 2 aikuista + 1 lapsi (max 50kg). Retken jälkeen nautiskellaan vohvelikahvit Metsäkahvilalla.

Retki sopii kaikille, myös aloittelijoille ja retken vauhti sovitetaan aina ryhmän taitotason mukaan! Katso seuraavat lähdöt ja varaa kuvakkeesta alla!

 
Varaathan retken aina ennakkoon!
Saapuminen Porokylään: Porokylässä ei ole parkkipaikkoja autoille, joten jätä auto Järvisydämeen. Kävelymatkaa Porokylään on n 0,5km.