Ravintola Piikatyttö

Ravintola Piikatyttö tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot lupsakan savolaisessa hengessä. Piikatytössä tarjoillaan aamuisin maittava aamiaisemme sekä päivisin herkullinen buffet-lounaamme. Kesällä ravintola-alue laajenee avaralle kesäterassille. Tilaa Piikatytön salissa löytyy n. 50 henkilölle. Tilat ovat varattavissa iltaisin yksityistilaisuuksia varten.

 

Wiinikellari

Ainutlaatuinen ravintolasalimme. Lasiseinän takana, kallioon louhittuna on itse viinikellari viinivalikoimineen.

Wiinikellarissa tarjoillaan päivittäin Tulimenu-illallisemme ja säännöllisesti Wiinikellarissa päästään panemaan jalalla koreasti tähtiesiintyjien tahtiin. Wiinikellarissa on tilaa 120 hengelle.

Järvisydämen viinilistalla on suomalaiseen ruokaan ja maisemaan sopivia hedelmäisiä viinejä, joiden puhtaat aromit ja tasapainoinen hapokkuus sointuvat suomalaiseen ympäristöön. Listan rungon muodostavat laatutietoisten tuottajien tyylikkäät ja tasapainoiset viinit, joiden laadukkuus perustuu huolella itse tuotettuihin rypäleisiin ja tinkimättömään viinintekoon.

Järvisydämen talon valkoviini tulee Saksasta Pfaltzin alueelta, jossa hyvä ystävämme Philipp Fürst tuottaa itse viinejä intohimolla ja suurella sydämellä.

Kellarilistamme herkut on valittu tyydyttämään kaikkein vaativintakin viinin nauttijaa. Kaikki viinit ovat uskollisia alkuperälleen – sille paikalle, jossa rypäleet ovat kasvaneet. Viinien lumoavat tuoksut ja maut korostavat kunkin rypälelajikkeiden tyypillisiä ominaisuuksia. Me Järvisydämessä toivomme, että nämä huolella valitut viinit yhdessä paikallisen ruoan kanssa tekevät vierailustasi unohtumattoman.

 

Lotjabaari

Humppa-lotja on vuonna 1880 Varkauden Lehtoniemen telakalla rakennettu alus, joka aikanaan seilasi pitkin Saimaata aina Pietaria myöten. Nyt, vuosia myöhemmin, se pelastettiin Järvisydämen hellään huomaan täydentämään ravintolatilojamme ja tuomaan Saimaan tuulahdukset tiloihimme. Humppa-lotjan myötä avattiin Humppasali sekä Lotjabaari.

Lotjabaarin ensimmäinen osa avattiin vieraillemme 27.11.2015 ja se toimii vieraidemme yhteisenä kohtaamispaikkana, jossa voit viettää aikaasi rennossa tunnelmassa ystävien, tuttavien tai muiden Järvisydämen vieraiden kanssa. Lotjabaarin yhteydessä terassi Saimaan järvimaisemilla varustettuna sekä Humppasali, jossa voimme järjestää kokouksia, juhlia tai vaikkapa tunnelmalliset häät.

Lotjabaari on auki päivittäin iltamyöhään asti. Lotjabaarissa pääsee laulamaan karaokea päivittäin klo 21.00 alkaen. Tervetuloa viihtymään!

 

Humppasali

Uusin ravintolatilamme on Humppasali, jonne mahtuu 80 henkilöä ja sen alakerrassa olevaan Lotja-saliin 40 henkeä. Humppasali on rakennettu Humppa-lotjan kannelle ja sillä on oma terassi. Samassa yhteydessä, kerrosta alempana sijaitsee Lotjasali, joka on erinomainen esimerkiksi hääjuhlan viettoon tai mihin tahansa muuhun tapahtumaan.