Unohtumattomia yritys- ja ryhmätilaisuuksia

Järvisydämellisesti tervetuloa kokoustamaan, juhlimaan, virkistyspäivän viettoon, palkitsemisjuhlaan tai asiakastilaisuuteen  kestikievaritunnelmiin, kauniiden järvimaisemien äärelle! Pihapiiristämme löydät mukavasti kaikki palvelut; majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut sekä Järvikylpylämme hyvinvointikokonaisuuden. 

Järvisydämellisesti tervetuloa!

Voit jättää tarjouspyynnön myös vastaamalla muutamaan kysymykseen tästä:

 

Kokoukset

Tule kokoustamaan uniikkiin ympäristöön, piikatyttösten ja renkipoikien kestittäväksi. Lue lisää kokouspalveluistamme täältä!

TYKY

Työkykyä Saimaan mehästä ja veestä! Henkilökunnan helpotuspäivä Saimaan rannalla piristää tiimisi toimintaa. Tempaudu mukaan aktiiviseen päivään vesillä tai metsässä, rentoudu Järvikylpylässä ja nauti Kievarin tulimenu -illallinen Wiinikellarissa.

Juhlat

Unohtumattomat juhlat kestikievaritunnelmissa. Räätälömme juuri teille sopiva juhlaohjelmat.
Lue lisää täältä!

Polttarit

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Katso polttaripakettimme täältä!

Privaatisti ryhmille

Privaatisti oma hotelli, ravintola ja saunamaailma. Varaa ryhmällesi privaatti kokonaisuus palveluita. 

Kokoustilat

Kokoustilamme (10-80 hengelle) sisältävät monipuoliset kokousvälineet ja kokousrengin tai -piian palvelut. Kokoustiloja myös höyrylaiva Puijossa, Kotahotellissa sekä Rinnehuviloissa.

 

Ota yhteyttä Järvisydämelliseen ryhmämyyntiin ja suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus!

myynti (at) jarvisydan.fi

Tilaa ryhmätilaisuuksiin keskittyvä uutiskirjeemme tästä!