alk. 93,50 €
Sis. alueelliset kalastusluvat ja juomat

Kalastussafari 2,5h ja 4,5h

Tilauksesta – toukokuusta lokakuuhun.

Miltä kuulostaa uusi, täysin varusteltu kalastusvene, opas ja lähialueen parhaat kala-apajat? Nyt lähdetään kalastamaan eikä kalajutuista tule tämän jälkeen loppua!
Tämä on tiivis 2,5 tunnin kalastussafari alueen parhaille kalapaikoille. Retken aikana pääsette tutustumaan nykyaikaiseen aktiivikalastukseen, parhaiten kyseiseen vuodenaikaan sopivilla välineillä. Kohteena Linnansaaren kansallispuiston parhaat kalapaikat ja oppaana alueen, kuin omat taskunsa, tunteva kalastusopas.
Yleisimmät saaliskalat hauki, kuha ja ahven.
Kaikki kalastusvälineet ja paikalliset kalastusluvat odottavat valmiina, mukaan tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen ja henkilökohtaisen kalastonhoitomaksun*.

Kalastussafari 2,5 h | 93,50 €
(minimiveloitus 2 hlö)

Pitkä kalastussafari 4,5 h | 163,90€
(minimiveloitus 2 hlö)

Varaa retki
Safaritalosta, vastaanotosta tai suoraan oppaalta:
joonas.hokkanen@jarvisydan.fi
050 491 5059

Kalastusveneet: Kalastussafarit tehdään täysin varustelluilla 2021 vuoden North silver Fish 585 heittokalastusveneillä. Varusteet: heittokalastus/ jigivarustus, Lowrancen live/viistoluotain, Garmin live-kaikuluotain, heittotasot keulassa ja takana, kiertovesisumput saaliille, keulakone, paukkuliivit ja asut kalastajille. Max. 4 hlö/vene (2 venettä). Kalastusalue: Haukivesi, Linnansaaren kansallispuisto sekä ympäröivät vesialueet.

Kävimme kurkkaamassa miltä kalasafarilla näyttää! Katso alta video, missä kalaoppaamme Joonas esittelee venekaluston jonka jälkeen suunnataan alueen parhaille kala-apajille.

Kalastonhoitomaksu

*Valtion kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen ja se tulee olla maksettuna ennen kalalle lähtöä kaikilla 18-64 vuotiailla. Kalastonhoitomaksu on 6€/ vrk, 16€/ 7vrk, 47€/ vuosi. Maksun voi suorittaa Eräluvat verkkokaupassa, myös mobiilissa. Lupa kulkee kätevästi puhelimessa.