Kalastussafari 2,5h

93,50 €
Sis. alueelliset kalastusluvat ja juomat

Kalastussafari 2,5h

Lähdöt päivittäin klo 13.00-15.30 toukokuusta lokakuuhun.

Miltä kuulostaa uusi, täysin varusteltu kalastusvene, opas ja lähialueen parhaat kala-apajat? Tämä on tiivis 2,5 tunnin kalasafari alueen parhaille kalapaikoille. Retken aikana pääsette tutustumaan nykyaikaiseen aktiivikalastukseen, parhaiten kyseiseen vuodenaikaan sopivilla välineillä. Yleisimmät saaliskalat hauki, kuha ja ahven.

Lähde mukaan!  Kaikki kalastusvälineet odottavat valmiina, mukaan tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen ja henkilökohtaisen kalastonhoitomaksun (lue lisää sivun alalaidasta).

Kesto 2,5 h.

Kalastusveneet: North silver Fish 585. Varusteet: heittokalastus/ jigivarustus, Lowrancen live/viistoluotain, Garmin live-kaikuluotain, heittotasot keulassa ja takana, kiertovesisumput saaliille, keulakone, paukkuliivit ja asut kalastajille. Max. 4 hlö/vene (2 venettä).

Kalastusalue: Haukivesi, Linnansaaren kansallispuisto sekä ympäröivät vesialueet.

Hinta: 93,50 €/hlö (sis. alueelliset kalastusluvat ja juomat retken aikana)

Kävimme kurkkaamassa miltä kalasafarilla näyttää! Katso alta video, missä kalaoppaamme Joonas esittelee venekaluston jonka jälkeen suunnataan alueen parhaille kala-apajille.

Kalastonhoitomaksu

Valtion kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen ja se tulee olla maksettuna ennen kalalle lähtöä kaikilla 18-64 vuotiailla. Kalastonhoitomaksu on 6€/ vrk, 15€/ 7vrk, 45€/ vuosi. Maksun voi suorittaa Eräluvat verkkokaupassa, myös mobiilissa. Lupa kulkee kätevästi puhelimessa. Onkimiseen ja pilkkimiseen et tarvitse kalastonhoitomaksua eli Perinteiselle kalaretkelle et tarvitse lupaa!