Unohtumattomat polttarit Järvisydämessä

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Polttarien ohjelmaa löytyykin moneen makuun. Vauhtia rakastavat voivat viettää juhlaa vaihdikkaalla vesijettisafarilla tai omatoimisesti eFatBike poluilla. Hemmottelua ja luksusta kaipaaville suosittelemme polttaripakettia samppanjaristeilyllä ja kylpylähemmottelulla. Kaikki pakettimme sisältävät aktiviteetin, sisäänpääsyn kylpylään sekä Kievarin tulimenu -illallisen. Polttareita voi tulla viettämään päiväksi tai yön yli varaamalla jonkin majoitusvaihtoehdoista. Ryhmille suosittelemme majoitukseksi huviloita, joissa majoittuu mukavasti isompikin porukka ja iltaa voi jatkaa yhteisissä tiloissa. Varaa polttaripaketti alta!

Varaa polttaripaketti

Ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä.

 

Järvisydämelliset polttarit

Sis. sesongin välinevuokran 4h, rentoutumista Järvikylpylässä (2h) ja 3 ruokalajin Tulimenu -illallisen Wiinikellarissa (kattaukset ma-la klo 18.00 ja 20.30). Jatkot karaokebaarissa. Päivän voitte aloittaa oman aikataulunne mukaan! Lisäpalveluista mm. eväsreppu retkelle, viinipaketti illalliselle sekä Piian pitopöytä lounas. Vuokravälineet joista valita: eFatBike, kanootit, kajakit, SUP laudat, lumikengät, retkiluistimet, potkurit.

Polttarit metsäretkellä

Sis. sesongin metsäretken oppaan kanssa Porosalmen käkkyrämetsiin (nuotioretki, eFatBike retki, lumikenkäretki). Polttaripaketin ohjelma: klo 14-17 opastettu retki, 18-20 rentoutumista Järvikylpylässä ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallinen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 6 hlö.

Polttarit järviretkellä

Sis. järviretken Linnansaareen, kesällä veneellä, SUP laudoilla tai meloen ja talvella jäätä pitkin luistellen, lumikengillä tai eFatBikeilla. Polttaripaketin ohjelma: klo 14-17 opastettu retki, 18-20 rentoutumista Järvikylpylässä ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallinen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 6 hlö.

Polttarit samppanjaristeilyllä

Sis. samppanjaristeilyn Saimaan aalloilla (kesto n 1,5h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Polttaripaketin ohjelma: klo 15-17.00 rentoutumista Järvikylpylässä, klo 18.00-19.30 sampanjaristeily ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö.

Polttarit vesijettisafarilla

Sis. vauhdikkaan jettisafarin Saimaan aalloilla (kesto n 1,5h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Polttaripaketin ohjelma: klo 15.30-17 jettisafari, rentoutumista Järvikylpylässä ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö.

 

Järvisydämellisesti tervetuloa juhlimaan!