Unohtumattomat polttarit Järvisydämessä

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Polttarien ohjelmaa löytyykin moneen makuun. Vauhtia rakastavat voivat viettää juhlaa omatoimisesti eFatBike poluilla. Hemmottelua ja luksusta kaipaaville suosittelemme polttaripakettia jahtiristeilyllä ja kylpylähemmottelulla. Polttareita voi tulla viettämään päiväksi tai yön yli varaamalla jonkin majoitusvaihtoehdoista. Ryhmille suosittelemme majoitukseksi huviloita, joissa majoittuu mukavasti isompikin porukka ja iltaa voi jatkaa yhteisissä tiloissa. 

Järvisydämelliset polttarit -ei yöpymistä

Polttarit sisältävät sesongin välinevuokran 2h, rentoutumista Järvikylpylässä (2h) ja 3 ruokalajin Tulimenu -illallisen Wiinikellarissa (kattaukset klo 18.00 ja 20.30). Jatkot karaokebaarissa. Päivän voitte aloittaa oman aikataulunne mukaan! Lisäpalveluista mm. eväsreppu retkelle, viinipaketti illalliselle sekä Piian pitopöytä lounas. Vuokravälineet joista valita: eFatBike, kanootit, kajakit, SUP laudat, lumikengät, retkiluistimet, potkurit.

Hinta: 120,70€/ hlö

Polttarit opastetulla retkelle -ei yöpymistä

Polttarit sisältävät opastetun metsä- tai järviretken, kesällä SUP laudoilla tai meloen ja talvella jäätä pitkin luistellen, lumikengillä tai eFatBikeilla. Polttaripaketin ohjelma: opastettu retki 2-2,5h, rentoutumista Järvikylpylässä 2h ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallinen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! 

Hinta: 142,70€/ hlö

Polttarit jahtiristeilyllä -ei yöpymistä

Polttarit sisältävät jahtiristeilyn Saimaan aalloilla (kesto n 1h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Polttaripaketin ohjelma: klo 13-15.00 rentoutumista Järvikylpylässä, klo 16.00-17.00 jahtiristeily ja klo 18.00 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö.

Hinta: 140,70€/ hlö | Min 4 hlö

Polttarit huvilalla (ei yöpymistä)

Kun haluat juhlistaa sankaria omien vieraiden kesken! Huvila soveltuu max. 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne (pl. makuuhuoneet). Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun. Katso menu täältä! Huvilalla käytössänne on suuri tila jossa 20 hengen pöytä, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, TV. Voitte myös halutessanne koristella tilaa.

Hinta: 59€/hlö. min. 10 henkilöä

Sis.  huvilan käytön klo 15.00-21.30 ja huvilalle toimitettuna alkumaljat, illallinen, kahvi ja täytekakku. Ei tarjoilua

 

Varaa juhlat huvilalla ilman yöpymistä

Juhli aamuun asti! – Yön yli juhlat huvilalla

Vietä juhlat rennosti huvilalla. Huvila soveltuu max 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne.  Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun ja kahvi/ tee. Katso menu täältä! Huvilalla iltaa voi jatkaa karaoken ja saunomisen merkeissä. Käytössänne on myös BIG BAR, jonka käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan. Aamiainen ravintola Piikatytössä.

Majoitusta yhdestä huvilasta löytyy 10 hengelle. Yli 10 hengen tilaisuuksissa majoitustilat ovat kahdessa huvilassa tai huvilassa + huoneissa. Huvila on käytössänne tulopäivästä klo 15.00, lähtöpäivään klo 12.00.

Huvilalla käytössänne on suuri tila jossa 20 hengen pöytä, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, sauna, terassi, TV ja 5 x 2hh omilla kylpyhuoneilla. Voitte myös halutessanne koristella tilaa. Soveltuu hyvin esim syntymäpäiville ja polttareille!

Hinta: 139 €/ hlö | Min. 10 hlö/ 2hh

Sis. majoituksen huvilassa, huvilalle toimitetut alkumaljat, catering illallisen ja kakun, huvila karaoken, aamiaisen.

Hinta ilman majoitusta: 59€/hlö (jos seurueessa päiväkävijöitä)

 

 

Varaa juhlat huvilalla