Unohtumattomat polttarit Järvisydämessä

Jo ammoisista ajoista lähtien, ympäri maailman, on morsiamen ja sulhasen aviosäädyn vaihtumista juhlittu eri tavoin ennen häitä. Niin myös meillä Järvisydämessä. Polttarien ohjelmaa löytyykin moneen makuun. Aktiivisia polttareita voi viettää ulkoillen omatoimisesti tai opastetulla retkellä esim. eFatBikeilla tai SUPpaillen. Polttariohjelmaan voi myös varata esim. opastetun moottorikelkkasafarin tai kalastussafarin.

Hemmottelua ja luksusta kaipaaville suosittelemme polttaripakettia jahtiristeilyllä ja kylpylähemmottelulla. Ohjelmaan voi lisäksi yhdistää Day Spa hoitoja, joogaa sekä pitkän kaavan illalliseksi Chef's menu Ravintola Solitaryssa. Polttareita voi tulla viettämään päiväksi tai yön yli varaamalla jonkin majoitusvaihtoehdoista. Ryhmille suosittelemme majoitukseksi huviloita, joissa majoittuu mukavasti isompikin porukka ja iltaa voi jatkaa yhteisissä tiloissa. 

Järvisydämelliset polttarit -ei yöpymistä

Polttarit sisältävät sesongin välinevuokran 2h, rentoutumista Järvikylpylässä (2h) ja 3 ruokalajin Tulikeittiö -illallisen Wiinikellarissa (kattaukset klo 18.00 ja 20.30). Jatkot karaokebaarissa. Päivän voitte aloittaa oman aikataulunne mukaan! Lisäpalveluista mm. eväsreppu retkelle, viinipaketti illalliselle sekä lounas. Vuokravälineet joista voitte valita: eFatBike, kanootit, kajakit, SUP laudat, lumikengät, retkiluistimet, potkurit.

Hinta: 120,70€/ hlö

Polttarit opastetulla retkelle -ei yöpymistä

Polttarit sisältävät opastetun metsä- tai järviretken, kesällä SUP laudoilla tai meloen ja talvella jäätä pitkin luistellen, lumikengillä tai eFatBikeilla. Polttaripaketin ohjelma: opastettu retki 2-2,5h, rentoutumista Järvikylpylässä 2h ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallinen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! 

Hinta: 142,70€/ hlö

*Lisäpalveluna opastetut safarit.

Polttarit jahtiristeilyllä -ei yöpymistä

Polttarit sisältävät jahtiristeilyn Saimaan aalloilla (kesto n 1h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Polttaripaketin ohjelma: klo 13-15.00 rentoutumista Järvikylpylässä, klo 16.00-17.00 jahtiristeily ja klo 18.00 kolmen ruokalajin Tulikeittiö-illallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö.

Hinta: 140,70€/ hlö | Min 4 hlö

*Chef's menu illallinen Ravintola Solitaryssa +38€/ hlö