Ravintolat

Uutta! Ravintola Tulikeittiö

Tervetuloa Järvisydämen Sydämeen – Tulikeittiöön!
Olemme valmistaneet nautittavaksesi kokonaisuuden, jossa olemme parhaamme mukaan huomioineet paitsi paikallisuuden ja kotimaisuuden, myös sesongit ja perinteet. Tulikeittiön ehdoton sydän on elävä tuli, jonka ääreltä kokit tarjoavat Sinulle herkullisen illallisen.

Tulikeittiön antimia nautitaan Wiinikellarissa.

Lue lisää ja varaa pöytä

Ravintola Piikatyttö

Ravintola Piikatyttö tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot lupsakan savolaisessa hengessä. Piikatytön salissa tarjoillaan aamuisin maittava aamiaisemme ja päivisin herkullinen buffet-lounaamme. Kesällä ravintola-alue laajenee avaralle kesäterassille.

Pikkujouluaikaan Piikatytön salissa tarjoillaan herkullinen pikkujoulubuffet.

Lue lisää ja varaa pöytä

Illallisristeily

Illallista upeassa Linnansaaren kansallispuiston saaristossa! Illallisristeilyt m/s Puijolla kesäkaudella, muulloin vain ryhmille - tiedustele lisää!
myynti@jarvisydan.fi

Katso menu

Bistro & Lotjabaari

Nauti herkullista Bistroruokaa Lotjabaarista päivittäin! Myös take-away! Et tarvitse pöytävarausta.

Lue lisää

Kotaravintola Sawon Loitsu

Kotaravintola on varattavissa ryhmille myyntipalvelustamme myynti@jarvisydan.fi

Sawon Loitsu sijaitsee Maisemasviittien ja Kelomökkien välisessä maastossa, metsikön tunnelmallisessa huomassa. Tunnelmallisessa kodassamme on 24 asiakaspaikkaa. Pukeuduthan talvipakkasilla lämpimästi illalliselle. 

Lue lisää ja varaa pöytä

Ravintola Solitary

Ravintola Solitary tarjoaa illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä keskellä luonnon rauhaa. Ravintola Solitary sijaitsee Kuru Resortin päärakennuksessa, Järvisydämen välittömässä läheisyydessä. Sesongin mukaan vaihtuva Chef’s menu pohjautuu ravintolaa ympäröivän luonnon antimiin; Saimaan kalaa ja riistaa sekä marjoja, sieniä ja villiyrttejä lähimetsistä. Menu sisältää vähintään 6 ruokalajia ja elää täysin sen mukaan, mitä raaka-aineita lähituottajaverkostomme milloinkin keittiöömme toimittaa.

Varaa pöytä

Ravintoloiden menut

Makuja Saimaalta! Savolaisen makumaailman parhaita paloja tarjoiltuna lankuilta, päreiltä, saviastioista ja tiriseviltä rautapannuilta kera avotulen, kynttilöiden loisteen sekä musiikin.

Katso menut