Aamujooga

Tiistai-lauantai klo 10.00-11.00

Varaa aamujooga tästä!

Aamujooga tarjoilee lempeää herättelyä keholle ja mielelle!

Yön jäljiltä ranka saa erityistä huomiota ja kireyksiä hellitään pois niin lihaksista kuin mielestäkin. Tunnin seesteisyys kantaakin parhaimmillaan pitkälle päivään. Aamujooga aktivoi kevyesti kehon takalinjaa ja avaa kehon etulinjaa, tuoden samalla lisää tilaa luonnolliselle hengityksellemme saadaksemme parhaan mahdollisen alun hyvälle päivälle. Tunti sopii kaikille! *Kesällä joogaamme sään salliessa myös ulkona.

Hinta: 20,90€/ hlö

__

Lempeä iltapäiväjooga

Tiistai-lauantai klo 16.00-17.00

Varaa lempeä iltapäiväjooga tästä!

Lempeä iltapäiväjooga kutsuu tarjoilemaan itselle hetken omaa aikaa kehoa ja mieltä hellien.
Tunnin hidas tempo ja meditatiivinen tunnelma loihtivat rentoutta lihaksiin ja seesteisyyttä mieleen. Kokonaisvaltaisella rentoutumisella vaikutetaan myös palautumisesta vastaavaan parasympaattiseen hermostoon.
Tunti päättyy syvärentouttavaan meditaatioon.
Tunti sopii kaikille. *Kesällä joogaamme sään salliessa myös ulkona.

Hinta: 20,90€/ hlö

__

Hot jooga

Varaa hot jooga tästä!

Järvikylpylämme Joogaparvi on ihanteellinen ympäristö Hot Jooga -harjoituksia varten. Lämpimässä tehtävät liikkeet tehostavat kaikkia joogan hyviä fyysisiä vaikutuksia. Hikoilu joogan aikana puhdistaa, uudistaa ja poistaa kuonaa. Lämpö rentouttaa, notkistaa kehoa ja auttaa aineenvaihduntaa. Hot Jooga parantaa elinvoimaa, yleiskuntoa ja liikkuvuutta. Se myös voimistaa kehoa ja kehittää hapenottokykyä. Tunti sopii kaikille.

Hinta: 20,90€/ hlö

__

Ilmajooga

Varaa ilmajooga tästä!

Ilmajoogatunti kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vapauttaa kireyksiä. Ilmajooga sopii kaikille perusterveille ja tunnin tempo on rauhallinen. Harjoituksen lopuksi rentoudutaan liinan lempeässä kannattelussa.

Pukeudu ilmajoogatunnille kainalot ja polvitaipeet peittäviin vaatteisiin, joissa ei ole vetoketjuja. Jätä pois myös meikkivoide, sekä korut/kellot jotka voivat rikkoa kankaan.

Hinta: 20,90€/ hlö

__

Lempeä kehonhuolto

Varaa kehonhuolto tästä!

Lempeä kehonhuoltotunti, missä keho ja mieli pääsee rentoutumaan. Tunti auttaa parantamaan liikkuvuutta, palautumaan rasituksesta, sekä rauhoittumaan arjen keskellä. Tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuusharjoitteita, sekä dynaamisia ja staattisia venytyksiä. Tunnin lopussa tehdään loppurentoutus. Tunnit pidetään pääasiassa kylpylällä, jossa tila on tavallista lämpimämpi. Ota siis kevyet jumppavaatteet tunnelle!

Hinta: 20,90€/ hlö

__

Ryhmille!

Kaikki joogatuntimme ovat varattavissa myös ryhmille. Varaa ryhmälle oma joogatunti vastaanotostamme spa(at)jarvisydan.fi!