Hyvinvointituntimme siirtyvät Kuru Resortin joogatilaan (Lazy space) 1.10.2022 alkaen. Tilassa rentoudutaan ja joogataan niin sointukylpy, siesta, jooga kuin ilmajoogatunneilla. Voit käyttää lomaan sisältyvän aktiviteetin myös Kurussa pidettäviin tunteihin. Varaa siirtymiseen Järvisydämestä Kuruun ja tunnille valmistautumiseen n. 15 min. Kävellen pääset Kuruun Maisemasviittien läpi menevää tietä sekä Kotahotellin takaa vasemmalle kääntyvää tietä. Kuru Resort on vain aikuisille, joten myös hyvinvointitunnit ovat myös vain aikuisille. Tervetuloa!
 

Aamujooga

Varaa aamujooga tästä!

Aamujooga tarjoilee lempeää herättelyä keholle ja mielelle!

Yön jäljiltä ranka saa erityistä huomiota ja kireyksiä hellitään pois niin lihaksista kuin mielestäkin. Tunnin seesteisyys kantaakin parhaimmillaan pitkälle päivään. Aamujooga aktivoi kevyesti kehon takalinjaa ja avaa kehon etulinjaa, tuoden samalla lisää tilaa luonnolliselle hengityksellemme saadaksemme parhaan mahdollisen alun hyvälle päivälle. Tunti sopii kaikille!  

Aamujooga pidetään 1.10.22 alkaen rauhallisessa joogatilassa Kuru Resortin päärakennuksessa. Mikäli majoitut Järvisydämessä, on matkaa Kuruun n. 800m kävellen.

Hinta: 21€/ hlö

__

Lempeä iltapäiväjooga

Varaa lempeä iltapäiväjooga tästä!

Lempeä iltapäiväjooga kutsuu tarjoilemaan itselle hetken omaa aikaa kehoa ja mieltä hellien.
Tunnin hidas tempo ja meditatiivinen tunnelma loihtivat rentoutta lihaksiin ja seesteisyyttä mieleen. Kokonaisvaltaisella rentoutumisella vaikutetaan myös palautumisesta vastaavaan parasympaattiseen hermostoon.
Tunti päättyy syvärentouttavaan meditaatioon. Tunti sopii kaikille.

Iltapäiväjooga pidetään 1.10.22 alkaen rauhallisessa joogatilassa Kuru Resortin päärakennuksessa. Mikäli majoitut Järvisydämessä, on matkaa Kuruun n. 800m kävellen.

Hinta: 21€/ hlö

__

Siesta

Varaa siesta tästä!

Siesta on nimensä mukaisesti silkkaa rentoutumista ja lepoa. Tämä tunti yhdistää lempeää, jännityksiä vapauttavaa liikettä ja äänimaljojen rentouttavaa sointia kokonaisvaltaisesti palauttavaksi kokonaisuudeksi. Päivästä ja asiakkaiden toiveista riippuen tunti voidaan pitää lattialla tai ilmajoogaliinojen kannateltavana. Tunti sopii kaikille.

Siesta pidetään rauhallisessa joogatilassa Kuru Resortin päärakennuksessa. Mikäli majoitut Järvisydämessä, on matkaa Kuruun n. 800m kävellen.

Hinta: 21€/ hlö

__

Sointukylpy

Rentoutumishetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata. Sointukylpy on kokemuksena rentouttavan meditatiivinen, jonka aikana pääset nauttimaan tiibetiläisten maljojen hoitavista äänistä. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Tunnilla pääset rentoutumaan ja kylpemään äänten luomissa mielikuvissa.
Sointukylpy pidetään rauhallisessa joogatilassa Kuru Resortin päärakennuksessa. Mikäli majoitut Järvisydämessä, on matkaa Kuruun n. 800m kävellen.
 
Hinta: 21€/ hlö
__
 

Ilmajooga

Varaa ilmajooga tästä!

Ilmajoogatunti kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä vapauttaa kireyksiä. Ilmajooga sopii kaikille perusterveille ja tunnin tempo on rauhallinen. Harjoituksen lopuksi rentoudutaan liinan lempeässä kannattelussa. Pukeudu ilmajoogatunnille kainalot ja polvitaipeet peittäviin vaatteisiin, joissa ei ole vetoketjuja. Jätä pois myös meikkivoide, sekä korut/kellot jotka voivat rikkoa kankaan.

Ilmajooga pidetään rauhallisessa joogatilassa Kuru Resortin päärakennuksessa. Mikäli majoitut Järvisydämessä, on matkaa Kuruun n. 800m kävellen.

Hinta: 21€/ hlö

__

Lempeä kehonhuolto

Varaa kehonhuolto tästä!

Lempeä kehonhuoltotunti, missä keho ja mieli pääsee rentoutumaan. Tunti auttaa parantamaan liikkuvuutta, palautumaan rasituksesta, sekä rauhoittumaan arjen keskellä. Tunnilla tehdään erilaisia liikkuvuusharjoitteita, sekä dynaamisia ja staattisia venytyksiä. Tunnin lopussa tehdään loppurentoutus. Ota siis kevyet jumppavaatteet tunnille!

Ilmajooga pidetään rauhallisessa joogatilassa Kuru Resortin päärakennuksessa. Mikäli majoitut Järvisydämessä, on matkaa Kuruun n. 800m kävellen.

Hinta: 21€/ hlö

__

Ryhmille!

Kaikki joogatuntimme ovat varattavissa myös ryhmille. Varaa ryhmälle oma joogatunti vastaanotostamme spa(at)jarvisydan.fi!