FAQ – UKK

Voinko siirtää varaustani?
-Kyllä voit. Varaukset voi siirtää täysin kuluitta tuonnemmaksi, kunhan siirto tehdään viimeistään 1vrk ennen saapumista. Tarjous ja kampanjavaraukset voi siirtää tarjousajan puitteissa. Voit myös vaihtaa jo maksetun varauksesi täysimääräisenä ja kuluitta lahjakorttiin. Lahjakortit käyvät kaikkiin Järvisydämen palveluihin, ja lahjakortin voi myös käyttää osissa. Varausten siirrot ja vaihdot lahjakortteihin kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen jarvisydan(at)jarvisydan.fi.

Mitä varaukseni sisältää (vuokravälineet, Winetasting, retki Linnansaareen…)?
-Täältä näet mitä suosituimmat lomamme sisältää.

Mitkä aktiviteetit sisältyvät majoituspakettiin?
-Jos sinulla on aktiiviloma, kylpyläloma tai elämysloma, pakettisi sisältää aktiviteetin. Aktiviteetiksi voit tällöin valita: vuokravälineet 2h, joogatunnin, Valamo Wine tasting, kalastajan lounaan tai retken kansallispuistoon (kesällä laivalla, talvella reellä). Voit varata aktiviteetin tällöin Oma Loma-sovelluksesta tai vastaanotosta. Muut aktiviteetit ovat ostettavissa lisäpalveluina. 

Kuuluuko kylpylän käyttö majoitukseen?
-Osa majoituspaketeistamme sisältää lipun kylpylään. Voit tarkastaa paketin sisällön varauksestasi. Tuotekuvauksessa ja varausvahvistuksessa kerrotaan aina mitä pakettiin/ yöpymiseen sisältyy. Mikäli kylpylälippu ei sisälly hintaan, voit ostaa sen lisäpalveluista tai saapuessasi vierailulle. Huomioithan, että majoitukseen sisältyvä kylpylän käyttö tarkoittaa yhtä kertaa / majoitusvuorokausi tai yhtä kertaa/ loman aikana. Katso täältä lisätietoa lomiin sisältyvistä palveluista.

Monelta on sisään- ja uloskirjautuminen?
Sisäänkirjautuminen on Järvisydämessä ja Kurussa klo 15.00 ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä on klo 11.00 mennessä.

Kuuluuko siivous majoitushintaan?
Loppusiivous kuuluu aina hintaan. Mikäli tarvitset välisiivouksen huoneeseesi (ei huvilat) voit tilata sen veloituksetta vastaanotosta. Kurun huoneissa välisiivous tehdään automaattisesti päivittäin.

Onko teillä lapsihinta?
Alle 4 v. lapset majoittuvat, käyvät kylpylässä ja käyttävät palveluita Järvisydämessä ilmaiseksi (hotellihuoneisiin on saatavissa lastensänky (15 € lisämaksu), huviloista pinnasänky löytyy aina). Lapset 4-12v. majoittuvat, käyvät kylpylässä, osallistuvat aktiviteetteihin ja ruokailevat lapsihinnalla. Kylpylästämme löytyy erillinen lastenpuoli ja ulkoa lasten leikkipaikka.

Saanko majoittua lemmikin kanssa?
-Maisemasviiteistä, Metsäsviiteistä ja huviloista osa sopii lemmikkien kanssa matkaaville. Elämyshotellin, Panoramasviitin ja Kotahotellin huoneisiin lemmikkien tuominen ei ole sallittua. Lemmikkimaksu on 30€/ 1 yöpyminen/ lemmikkieläinmajoitus, max. 50€/ useampi yö (voit valita lemmikkimaksun lisäpalveluista tai maksaa sen saapuessasi.)  Kerrothan lemmikistä etukäteen, vaikka varauksen lisätietokentässä, niin osaamme varata teille sopivan majoituksen. Haluamme pitää alueen siistinä ja turvallisena lapsille -joten korjaathan resortin alueella aina lemmikkien jätökset pois.

Miten erikoisruokavaliot huomioidaan?
-Kaikki ruokamme ovat laktoosittomia ja erikoisruokavaliota noudattavia vieraitamme palvelemme niin hyvin kuin mahdollista. Ruoka-aineallergioista ja erikoisruokavalioista toivomme vierailtamme tietoa ennakkoon.

Onko huoneessa WiFi?
Kyllä. Kaikissa huoneissamme/ huviloissamme sekä yleisissä tiloissamme on ilmainen WiFi. Et tarvitse salasanaa.

Voiko retken perua, jos sataa tai ei ole muuten hyvä ilma?
-Jos retki joudutaan perumaan sään vuoksi, tarjoamme silloin tilalle korvaavan tuotteen.
-Asiakas voi perua retket kuluitta edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.

Tarvitseeko varata pöytä lounaalle tai illalliselle?
-Suosittelemme tekemään pöytävarauksen illalliselle aina ennakkoon, viimeistään samana päivänä klo 17.00 mennessä. Lounaalle tai aamiaiselle ei tarvitse tehdä pöytävarausta. Huomioithan että ravintoloita on 2: Tulikeittiö ja Kotaravintola, sekä kesällä illallisristeilyt m/s Puijolla. Ravintola Solitary sijaitsee Kuru Resortissa, n 800m päässä Järvisydämestä. Solitaryyn pöytävaraus tulee aina tehdä ennakkoon, sillä käsityöhön perustuvaa illallista valmistetaan vain varausten mukaan. Muista myös ilmoittaa ruokavaliot/ allergiat aina pöytävarauksen yhteydessä.

Voiko lahjakortin käyttää osissa? Voiko lahjakortilla maksaa verkkokaupassa?
-Kyllä, euromääräisen/ avoimen lahjakortin voit käyttää myös osissa. Lahjakorteissa jotka on ostettu tietylle lomapaketille, tulee käyttää kortissa ilmoitettuun tuotteeseen.
-Ennen 19.10.2021 ostetuilla lahjakorteilla ei valitettavasti voi maksaa verkkokaupassa, vaan varaus tulee tehdä myyntipalvelun kautta. 19.10.2021 alkaen ostetuilla lahjakorteilla voit tehdä varauksen myös verkkokapasta. Huom! Voit tarkastaa maksutavan lahjakortistasi!

Miksi verkkokaupassa on eri hinnat?
-Verkkokaupassa haluamme tarjota vieraillemme edullisemmat hinnat tai muita etuja, koska tämä nopeuttaa asiakaspalveluamme.

Onko majoituksessa kahvinkeitin?
-Kyllä. Maisemasviiteissä, Kotasviiteissä, HouseBoateissa, hotellihuoneissa, Metsäsviiteissä ja Panoramasviiteissä on Dolce Gusto kapselikeittimet. Huviloissa on perinteiset suodatinkahvinkeittimet.

Pitääkö kylpylään varata aika vai voiko tulla milloin vaan?
-Kylpylään ei tarvitse varata aikaa, mutta esim. viikonloppuisin voi olla vilkkaampaa ja silloin ennakkoon ostetulla lipulla pääsee ripeämmin sisälle kylpylään. Toivomme, että päiväkävijät (ilman majoitusta) saapuvat kylpylään ennen klo 14.00. Huomioithan myös, että klo 18.00 jälkeen kylpylä on vain yli 18 vuotiaille.

Maksaako pysäköinti? -Huom! muuttunut ohjeistus 25.3.2024

-Safaritalon, kylpylän sekä vastaanoton louhosparkki ovat maksullisia parkkipaikkoja, jos viivyt yli 2 tuntia. Voit siis käydä syömässä, kylpylässä jne. ilman parkkimaksua. Pidempiaikainen pysäköinti on alk. 8€/ vrk. Pysäköinnin maksat kätevästi Moovy-sovelluksella, lataa sovellus Android puhelimelle tai Apple puhelimelle. Moovy -sovellus huomio ensimmäiset 2 tuntia maksuttomina. Maksu ei koske lataavia sähköautoja. Lyhytaikaiseen pysäköintiin voit myös käyttää pysäköintikiekkoa max. 2h.
-Muut parkkialueet ovat maksuttomia koko resortin alueella. Majoittujille parkkeeraus sisältyy näillä alueilla aina majoituksen hintaan.

Parkkihinnat: 
1€/h, 8€/vrk, 40€/ viikko

Onko latauspaikkaa sähköautoille?
-Järvisydämestä löytyy latauspaikkoja sähköautoille. Jokaisessa laitteessa kaksi latauspistoketta (Type 2), eli 2×22 kW. Sähköauton lataus on maksullista, hinta 0,55 €/kWh, maksu Plugsurfing-sovelluksella tai RFID-avaimella. Katso ohjeet täältä!

Millainen latuverkosto teillä on?
Näet kaikki latu ja ulkoilureittimme täältä. Valaistuja latuja löytyy Rantasalmen kirkonkylältä n. 10 km Järvisydämestä.

Mitkä virikesetelit/kortit/edut teillä käy? Voiko virikesetelillä maksaa hoitoja tai retkiä?
-Meillä käy: Smartum / Tyky+ (seteli)/ E-passi. Setelit /edut ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa keikkalippuja, kylpylälippuja, välinevuokrausta ja reittimaksuja. Huomioithan, että Day Spa hoitoja ei voi maksaa virikeseteleillä. 

Mitkä maksutavat teillä käy?
-VERKKOPANKISSA voi maksaa majoituspaketteja ja lahjakortteja Paytrailissa seuraavilla maksutavoilla: Mobile Pay, Apple Pay (mobiilissa), Visa, Mastercard sekä OPn, Nordean, DanskeBankin, Spankin, Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, Handelsbankin, OmaSPn ja Ålandsbankin verkkopankeissa. Jousto osamaksu ja lasku, Walley ja OP lasku. Sekä uusilla 19.10.2021 alkaen ostetuilla lahjakorteilla.

Muita palveluita kuten aktiviteetteja voi maksaa luottokorteilla (Visa, Mastercard, AMEX) sekä suomalaisten verkkopankkien kautta (Trustly).

-MYYNTIPALVELUSTA tehdyn varauksen voi maksaa lahjakortilla, laskulla tai verkossa (Paytrail).
-JÄRVISYDÄMESSÄ voit maksaa lahjakortilla, käteisellä, pankkikorteilla, VisaElectronilla, luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners, Viking, AMEX) sekä erilaisilla virikeseteleillä ja korteilla (niille kuuluvia palveluita).

Mihin aikaan saamme avaimet huoneeseen/ huvilaan?
-Check-in aika on klo 15.00. Jos huone on saatu siivotuksi aikaisimmin, on huone mahdollista saada myös aikaisemmin.

Mihin mennessä huonevarauksen voi peruuttaa veloituksetta?
-Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Poikkeuksena juhlapaketit ja muut paketit, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen (esim. Black Friday), tai sairaus- ym. Force majeur –tapaukset. Varaus- ja peruutusehdot näette kokonaisuudessaan täältä.

Saako kylpylässä olla pidempään kuin 2 h ja paljonko kylpylän lisäaika maksaa?
-Jos kylpylässä ei ole ryhmävarauksia tai muuten ruuhkainen aika, 2h ajassa on joustovaraa.

Miten teille pääsee linja-autolla, junalla, missä lähin pysäkki?
-Linja-autolla Savonlinnasta tai Varkaudesta tultaessa lähin pysäkki on n. 3km Järvisydämestä. Helsingistä tultaessa lähin bussipysäkki on Hiismäki, noin 15 km Järvisydämestä. Junalla tultaessa lähimmät asemat löytyvät Savonlinnasta ja Varkaudesta. Lue lisää täältä.

Mistä voin tiedustella löytötavaroita?
-Kaikki majoitustiloihin jääneet tavarat toimitetaan kahden viikon sisällä Suomen Löytötavarapalvelulle. Postitamme asiakkaille ainoastaan arvotavaroita suoraan Järvisydämestä, muita tavaroita voi tiedustella Löytötavarapalvelusta. Yhteystiedot löydätte osoitteesta www.loytotavara.net Löytötavarat lähtevät Järvisydämestä Löytötavarapalveluun joka toinen viikko, aina parittoman viikon tiistaina.

Saanko palvelua aina suomeksi?
-Palvelukielenämme ovat pääasiassa suomi ja englanti. Kansainvälistyvän matkailualan ammattilaiset ovat usein englanninkielisiä. Saat meiltä kuitenkin aina pyytäessäsi palvelua myös suomen kielellä.