Lempeitä unia

Järvisydämestä löydät sopivan yösijan lyhyempään majoitukseen tai pidemmälle lomallesi. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat ravintolan ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä pl. Koivuranta ja Tallusniemen huvilat. Mikäli matkustat lemmikin kanssa, niin kysythän vapaita lemmikkisviittejä/ huviloitamme puhelimitse tahikka sähköpostitse. Lisätietoja huoneista ja huviloista löydät verkkokaupastamme! Videoita majoitustiloistamme löytyy täältä!

Katso majoituksien sijainnit kartalla!

(Huom! Maisemasviittien takat ovat pois käytöstä huoltotoimien ajan maaliskuun alkuun saakka.)


2019
RECOGNITION OF EXCELLENCE

HotelsCombined

8.4
Rated by Guests


Talviloma Rinnehuvilassa

Varaa nyt 2 yön loma Rinnehuvilassa talvikaudelle 17.1.-5.4. Loma sisältää huvilan, aamiaiset, kylpylän ja talven aktiviteetteja Linnansaaren kansallispuistossa. Hinta 167€/ hlö.

Maisemasviitit

Maisemasviitit soveltuvat niin pariskunnille kuin yritysvieraillemme. Isoista maisemaikkunoista ihailet niin tähtiä, revontulia kuin yötöntö yötä.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Elämyshotelli

Päärakennuksen yhteyteydessä sijaitseva Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta.
Tutustu huoneisiin sekä elämyslomiin verkkokaupassa!

House Boat

Kun haluat ripauksen luksusta ja yöpyä Saimaan aalloilla, voit valita majoitukseksi uudet, täysin varustellut House Boatimme.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Kelohuvilat

Tunnelmalliset kelohuvilamme sijaitsevat piihapiirissä, lähellä kaikkea ja soveltuvat erityisesti perheille!
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

8 rinnehuvilaamme soveltuu erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon tai kokoustilaksi.
Lue lisää ja varaa lomasi myyntipalvelusta!

Rantahuvilat

Vietä loma Saimaan rannalla! Rantahuviloista löytyy oma rantasauna ja uimapaikka.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Tallusniemen huvilat

Luonnon rauhaa Tallusniemessä! Omarantaiset huvilat luonnon keskellä ovat kalastajien ja perheiden suosikkeja. Huvilat sijaitsevat Ahvensalmella 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Vierasvenesatama

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Kesäksi 2019 uusitusta laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuten kylkipaikoille.