Lempeitä unia

Renkipojan vinkki! Olethan huomannut että viikolla vierailet meillä edullisemmin! Yöpyminen kaikissa majoituksissamme on edullisempaa sunnuntain ja torstain välisinä öinä pl. heinä-elokuu. Ota siis tauko arjesta ja tule renkipoikien ja piikatyttösten vieraaksi Saimaalle. Edullisemmat arkihinnat koskevat kaikkia verkkokaupan majoituspaketteja! Klikkaa alta verkkokauppaan. Lisää renkipojan vinkkejä täällä!

Mitä majoitus sisältää?
Loma Järvisydämessä sisältää aina vähintään aamiaisen. Suosituin lomamme Kylpyläloma sisältää myös aktiviteetin sekä sisäänpääsyn kylpylään päivittäin. Kylpyläloman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös muita paketteja joiden sisältö on aina ilmoitettu tuotteen yhteydessä. Täältä näet lisää tietoa lomiin kuuluvista palveluista.

 Lemmikit ja lisätiedot huoneista?
Lemmikin kanssa matkustaville sopivaa majoitusta löytyy Maisemasviiteistä, Metsäsviiteistä ja huviloista. Elämyshotellissa, Panorama sviiteissä ja Kotahotellissa ei valitettavasti ole lemmikkihuoneita. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessä,verkkokaupassa voit valita lemmikkimaksun lisäpalveluista. Lisätietoja huoneista ja huviloista löydät verkkokaupastamme sekä täältä! Kaikki majoitustilamme sijaitsevat ravintolan ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä.

Lapset
Alle 4 v. lapset majoittuvat ja käyttävät palveluita Järvisydämessä ilmaiseksi (osaan huoneista saatavissa lastensänky (15 €), huviloista pinnasänky löytyy aina, ilman lisämaksua). Lapset 4-12v. majoittuvat ja ruokailevat lapsihinnalla. Kylpylästämme löytyy erillinen lastenpuoli ja ulkoa lasten leikkipaikka.

Katso majoituksien sijainnit kartalla!

Joulupaketti 2022 löytyy täältä❣️

 

Tutustu huoneisiin

Täältä löydät kuvaukset, varustelun sekä kuvat ja 360 kuvat kaikista huoneistamme sekä huviloista.

Kuru resort

Rentoudu Kuru Private Resortin ylellisissä Villoissa, joissa luonto kietoutuu ympärillesi. Lasiseinästä mäntymetsään avautuva maisema tuo luonnon rytmin sisään Villaan. Kuru Resort -vain aikuisille.

Tutustu lomiin

Täältä löydät lomapakettimme sisällöt sekä muuta lomaan liittyvää tietoa.

Varaa loma

Järvisydämen elämykselliset lomat löydät verkkokaupastamme!

Vierasvenesatama

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Pitkästä laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuin kylkipaikoille.

Karavaanialue

Karavaanilue sijaitsee pihapiirissämme, lähellä kaikkia palveluita ja jokaiselle autolle on sähköpaikka järvinäköalalla. Paikkamaksu sisältää myös aamiaisen sekä sisäänpääsyn kylpylään.