Lempeitä unia

Renkipojan vinkki! Meillä kaikki majoitusvaraukset voi siirtää täysin veloituksetta. Voit siis tehdä varauksen huoletta ja tarvittaessa siirtää varausta vaikka vuodella eteenpäin! Varausten siirrot ja vaihdot lahjakortteihin kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen jarvisydan(at)saimaaholiday.net.

Järvisydämestä löydät sopivan yösijan lyhyempään majoitukseen tai pidemmälle lomallesi. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat ravintolan ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä pl. Tallusniemi, Oravin huvilat ja Kartanohuvilat. Lemmikin kanssa matkustaville sopivaa majoitusta löytyy Maisemasviiteistä ja huviloista, Elämyshotellissa ei ole lemmikkihuoneita. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessä. Useimmat majoituksistamme sisältävät myös 1 kylpyläkäynnin/ vrk. Lisätietoja huoneista ja huviloista löydät verkkokaupastamme sekä GALLERIASTA!

Katso majoituksien sijainnit kartalla!

Katso myös majoituspakettimme OKTOBERFESTEILLE ja PIKKUJOULUIHIN!

 


2019
RECOGNITION OF EXCELLENCE

HotelsCombined

8.4
Rated by Guests


Maisemasviitit

Maisemasviitit soveltuvat niin pariskunnille kuin yritysvieraillemme. Isoista maisemaikkunoista ihailet niin tähtiä, revontulia kuin yötöntö yötä.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Elämyshotelli

Päärakennuksen yhteyteydessä sijaitseva Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta.
Tutustu huoneisiin sekä elämyslomiin verkkokaupassa!

House Boat

Kun haluat ripauksen luksusta ja yöpyä Saimaan aalloilla, voit valita majoitukseksi uudet, täysin varustellut House Boatimme.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Kotahotelli

Uutta! Kotahotelli Järvisydämessä avaa ovensa lokakuussa 2020. Hotelli koostuu kolmesta hotellirakennuksesta, jossa kussakin on 7 (2-4hlön) kotasviittiä. Huoneet ovat elämyksellisiä lasikattoisia huoneita, joista voi tiirailla kattoikkunasta taivaalle. Lue lisää..

Kelohuvilat

Tunnelmalliset kelohuvilat sijaitsevat Järvisydämen piihapiirissä, lähellä palveluita ja soveltuvat erityisesti perheille! Kelohuviloissa 6 vuodetta, lastensänky, keittiö, sauna, kylpyhuone, poreamme ja 2 wc:tä. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

8 rinnehuvilaamme soveltuu erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon tai kokoustilaksi. Huviloissa 5mh omilla kylpyhuoneilla, tilava olohuone, keittiö ja sauna.

Rantahuvilat

Vietä loma Saimaan rannalla! Rantahuviloista löytyy 4 makuuhuonetta, parvi, oleskelutila, keittiö, sisäsauna, rantasauna ja oma uimapaikka. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Oravin huvila

Omarantaiset 4 makuuhuoneen huvilat luonnon keskellä, kävelymatkan päässä Oravin kylästä. Huvilat sijaitsevat Oravissa, 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huvilasta täältä!

Tallusniemen huvilat

Luonnon rauhaa Tallusniemessä! Omarantaiset huvilat luonnon keskellä ovat perheiden suosiossa. Huvilat sijaitsevat Ahvensalmella, 100km Järvisydämestä. Lue lisää huviloista täältä!

Vierasvenesatama

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Kesäksi 2019 uusitusta laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuin kylkipaikoille.

Galleria

Kuvagalleriasta löydät kuvia kaikista majoituksistamme: Maisemasviiteistä, Elämyshotellista, HouseBoateista ja huviloista.

Kartanohuvila

Iso, 6 makuuhuoneen omarantainen ja täysin varusteltu huvila Saimaan rannalla. Oma rauha, keskellä luontoa. Sijaitsee Oravissa n. 100km Järvisydämestä. Lue lisää huvilasta täältä!

Aluekartta 2020