Hyvä asiakkaamme! Majoitustilamme ovat avoinna. Ennakkoon tilatut sekä majoituspaketteihin sisältyvät aamiaiset toimitetaan huoneisiin/ huviloihin. Katso huonepalvelun aamiais- ja pizzamenut täältä!

Lempeitä unia

Renkipojan vinkki! Meillä kaikki majoitusvaraukset voi siirtää täysin veloituksetta. Voit siis tehdä varauksen huoletta ja tarvittaessa siirtää varausta vaikka vuodella eteenpäin! Varausten siirrot ja vaihdot lahjakortteihin kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen jarvisydan(at)saimaaholiday.net.

Järvisydämestä löydät sopivan yösijan lyhyempään majoitukseen tai pidemmälle lomallesi. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat ravintolan ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä pl. Tallusniemi, Oravin huvilat ja Kartanohuvilat. Mikäli matkustat lemmikin kanssa, niin kysythän vapaita lemmikkisviittejä/ huviloitamme puhelimitse tahikka sähköpostitse. Lisätietoja huoneista ja huviloista löydät verkkokaupastamme! Videoita majoitustiloistamme löytyy täältä!

Katso majoituksien sijainnit kartalla!

 


2019
RECOGNITION OF EXCELLENCE

HotelsCombined

8.4
Rated by Guests


Pääsiäistarjous 349e/ 4vrk

Varaukset myyntipalvelusta! Vietä pääsiäinen 4 yötä to-ma mukavasti Saimaan rannalla! Majoitus 2 hengen Maisemasviitissä, tähtitaivaa alla ja runsas aamiainen toimitettuna päivittäin huoneeseen. Pääsiäisen tarjoushinta 349€/2hh/4 yötä sis. aamiaiset (norm. 966€)

Maisemasviitit

Huom! nyt alk. 59€/ hlö/ 2hh (maalis-toukokuussa). Maisemasviitit soveltuvat niin pariskunnille kuin yritysvieraillemme. Isoista maisemaikkunoista ihailet niin tähtiä, revontulia kuin yötöntö yötä.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Elämyshotelli

Päärakennuksen yhteyteydessä sijaitseva Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta.
Tutustu huoneisiin sekä elämyslomiin verkkokaupassa!

House Boat

Tarjous: Nyt 99€/ hlö/2hh! Kun haluat ripauksen luksusta ja yöpyä Saimaan aalloilla, voit valita majoitukseksi uudet, täysin varustellut House Boatimme.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Kelohuvilat

Nyt 2 yötä 1 hinnalla! Tunnelmalliset kelohuvilat sijaitsevat Järvisydämen piihapiirissä, lähellä palveluita ja soveltuvat erityisesti perheille!
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

Nyt 2 yötä 1 hinnalla! 8 rinnehuvilaamme soveltuu erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon tai kokoustilaksi.
Lue lisää ja varaa lomasi myyntipalvelusta!

Rantahuvilat

Nyt 2 yötä 1 hinnalla! Vietä loma Saimaan rannalla! Rantahuviloista löytyy oma rantasauna ja uimapaikka.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Oravin huvila

Nyt 2 yötä 1 hinnalla! Omarantaiset 4 makuuhuoneen huvilat luonnon keskellä, kävelymatkan päässä Oravin kylästä. Huvilat sijaitsevat Oravissa 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Tallusniemen huvilat

Nyt 2 yötä 1 hinnalla! Luonnon rauhaa Tallusniemessä! Omarantaiset huvilat luonnon keskellä ovat perheiden suosiossa. Huvilat sijaitsevat Ahvensalmella 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Vierasvenesatama

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Kesäksi 2019 uusitusta laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuten kylkipaikoille.

Kartanohuvila

Nyt 2 yötä 1 hinnalla! Iso, 6 makuuhuoneen omarantainen ja täysin varusteltu huvila Saimaan rannalla. Oma rauha, keskellä luontoa. Sijaitsee Oravissa n. 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!