Lempeitä unia

Renkipojan vinkki! Olethan huomannut että viikolla vierailet meillä edullisemmin! Yöpyminen kaikissa majoituksissamme on edullisempaa sunnuntain ja torstain välisinä öinä. Ota siis tauko arjesta ja tule renkipoikien ja piikatyttösten vieraaksi Saimaalle. Edullisemmat arkihinnat koskevat kaikkia verkkokaupan majoituspaketteja! Klikkaa alta verkkokauppaan. Lisää renkipojan vinkkejä täällä!

Mitä majoitus sisältää?
Kaikki kylpylälomamme sisältävät (15.1.2021 alkaen) aamiaisen ravintola Piikatytössä, sisäänpääsyn Järvikylpylään (1 käynti/ majoitusvuorokausi) sekä valitsemanne aktiviteetin (kauden vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting, keikkalippu artisti-iltaan tai Kaarnetsaari risteilyn kesäkaudella). Kylpyläloman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös muita paketteja joiden sisältö on aina ilmoitettu tuotteen yhteydessä.

 Lemmikit ja lisätiedot huoneista?
Lemmikin kanssa matkustaville sopivaa majoitusta löytyy Maisemasviiteistä ja huviloista. Elämyshotellissa ja Kotahotellissa ei valitettavasti ole lemmikkihuoneita. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessä,verkkokaupassa voit valita lemmikkimaksun lisäpalveluista. Lisätietoja huoneista ja huviloista löydät verkkokaupastamme sekä GALLERIASTA! Kaikki majoitustilamme sijaitsevat ravintolan ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä pl. Tallusniemi, Oravin huvilat ja Kartanohuvilat.

Lapset
Alle 4 v. lapset majoittuvat ja käyttävät palveluita Järvisydämessä ilmaiseksi (osaan huoneista saatavissa lastensänky, huviloista pinnasänky löytyy aina). Lapset 4-12v. majoittuvat ja ruokailevat lapsihinnalla. Kylpylästämme löytyy erillinen lastenpuoli ja ulkoa lasten leikkipaikka.

Katso majoituksien sijainnit kartalla!

Joulupaketti 2021 löytyy täältä❣️

 

Luontoloma 2 yötä 1 hinnalla

Luontolomat 8.3.-31.5.2021 kaikissa uniikeissa majoituksissamme 2 yötä 1 hinnalla! Luontoloma sisältää myös romanttisen 3 ruokalajin Kynttiläillallisen toimitettuna huoneeseen. 2 yön lomat alkaen 307€/ 2 hh. Tarjoushuoneita rajoitetusti!

Galleria

Kuvagalleriasta löydät kuvia kaikista majoituksistamme: Maisemasviiteistä, Elämyshotellista, HouseBoateista ja huviloista.

Kotasviitit

Majoitu 2020 avatun Kotahotellin 2-4 hlön kotasviiteissä. Kodassa on 7 tunnelmallista sviittiä sekä yhteinen kotalounge. Kotahotelli soveltuu erityisesti pariskunnille, perheille ja pienille ryhmille. Huom! 2 hlön kotasviitti vastaa Maisemasviittiä!

Maisemasviitit

Maisemasviitit soveltuvat niin pariskunnille kuin yritysvieraillemme. Isoista maisemaikkunoista ihailet niin tähtiä, revontulia kuin yötöntä yötä.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Elämyshotelli

Päärakennuksen yhteydessä sijaitseva Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta.
Tutustu huoneisiin sekä elämyslomiin verkkokaupassa!

House Boat

Kun haluat ripauksen luksusta ja yöpyä Saimaan aalloilla, voit valita majoitukseksi uudet, täysin varustellut House Boatimme.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Kelohuvilat

Tunnelmalliset kelohuvilat sijaitsevat Järvisydämen piihapiirissä, lähellä palveluita ja soveltuvat erityisesti perheille! Kelohuviloissa 6 vuodetta, lastensänky, keittiö, sauna, kylpyhuone, poreamme ja 2 wc:tä. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

8 rinnehuvilaamme soveltuu erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon tai kokoustilaksi. Huviloissa 5mh omilla kylpyhuoneilla, tilava olohuone, keittiö ja sauna.

Rantahuvilat

Vietä loma Saimaan rannalla! Rantahuviloista löytyy 4 makuuhuonetta, parvi, oleskelutila, keittiö, sisäsauna, rantasauna ja oma uimapaikka. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Oravin huvila

Omarantaiset 4 makuuhuoneen huvilat luonnon keskellä, kävelymatkan päässä Oravin kylästä. Huvilat sijaitsevat Oravissa, 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huvilasta täältä!

Tallusniemen huvilat

Luonnon rauhaa Tallusniemessä! Omarantaiset huvilat luonnon keskellä ovat perheiden suosiossa. Huvilat sijaitsevat Ahvensalmella, 100km Järvisydämestä. Lue lisää huviloista täältä!

Vierasvenesatama

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Kesäksi 2019 uusitusta laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuin kylkipaikoille.

Kartanohuvila

Iso, 6 makuuhuoneen omarantainen ja täysin varusteltu huvila Saimaan rannalla. Oma rauha, keskellä luontoa. Sijaitsee Oravissa n. 100km Järvisydämestä. Lue lisää huvilasta täältä!

Aluekartta 2020