Lempeitä unia

Renkipojan vinkki! Olethan huomannut että viikolla vierailet meillä edullisemmin! Yöpyminen Maisemasviitissä, Kotasviitissä, HouseBoatissa ja hotellissa on edullisempaa sunnuntain ja torstain välisinä öinä. Ota siis tauko arjesta ja tule renkipoikien ja piikatyttösten vieraaksi Saimaalle. Edullisemmat arkihinnat koskevat myös verkkokaupan majoituspaketteja! Klikkaa alta verkkokauppaan. Lisää renkipojan vinkkejä täällä!

**Varaamalla verkkokaupasta, saat aina parhaan hinnan majoitukselle!

 

Järvisydämestä löydät sopivan yösijan lyhyempään majoitukseen tai pidemmälle lomallesi. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat ravintolan ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä pl. Tallusniemi, Oravin huvilat ja Kartanohuvilat. Lemmikin kanssa matkustaville sopivaa majoitusta löytyy Maisemasviiteistä ja huviloista, Elämyshotellissa ei ole lemmikkihuoneita. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessä. Useimmat majoituksistamme sisältävät myös 1 kylpyläkäynnin/ vrk. Lisätietoja huoneista ja huviloista löydät verkkokaupastamme sekä GALLERIASTA!

Katso majoituksien sijainnit kartalla!

 

 


2019
RECOGNITION OF EXCELLENCE

HotelsCombined

8.4
Rated by Guests


Galleria

Kuvagalleriasta löydät kuvia kaikista majoituksistamme: Maisemasviiteistä, Elämyshotellista, HouseBoateista ja huviloista.

Maisemasviitit

Maisemasviitit soveltuvat niin pariskunnille kuin yritysvieraillemme. Isoista maisemaikkunoista ihailet niin tähtiä, revontulia kuin yötöntä yötä.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Elämyshotelli

Päärakennuksen yhteydessä sijaitseva Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta.
Tutustu huoneisiin sekä elämyslomiin verkkokaupassa!

House Boat

Kun haluat ripauksen luksusta ja yöpyä Saimaan aalloilla, voit valita majoitukseksi uudet, täysin varustellut House Boatimme.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Kotahotelli

Uutta! 2020 avattu Kotahotelli. Hotelli koostuu kolmesta hotellirakennuksesta, jossa kussakin on 7 kpl, 2-4 hengen kotasviittiä. Huoneet ovat elämyksellisiä lasikattoisia huoneita, joista voi tiirailla niin poutapilviä kuin tähtitaivasti. Lue lisää..

Kelohuvilat

Tunnelmalliset kelohuvilat sijaitsevat Järvisydämen piihapiirissä, lähellä palveluita ja soveltuvat erityisesti perheille! Kelohuviloissa 6 vuodetta, lastensänky, keittiö, sauna, kylpyhuone, poreamme ja 2 wc:tä. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Rinnehuvilat

8 rinnehuvilaamme soveltuu erinomaisesti rauhaisaa ja ikimuistoista lomaa etsiville perheille, juhlapäivien viettoon tai kokoustilaksi. Huviloissa 5mh omilla kylpyhuoneilla, tilava olohuone, keittiö ja sauna.

Rantahuvilat

Vietä loma Saimaan rannalla! Rantahuviloista löytyy 4 makuuhuonetta, parvi, oleskelutila, keittiö, sisäsauna, rantasauna ja oma uimapaikka. Lue lisää huviloistamme ja varaa lomasi verkkokaupasta!

Oravin huvila

Omarantaiset 4 makuuhuoneen huvilat luonnon keskellä, kävelymatkan päässä Oravin kylästä. Huvilat sijaitsevat Oravissa, 100km Järvisydämestä.
Lue lisää huvilasta täältä!

Tallusniemen huvilat

Luonnon rauhaa Tallusniemessä! Omarantaiset huvilat luonnon keskellä ovat perheiden suosiossa. Huvilat sijaitsevat Ahvensalmella, 100km Järvisydämestä. Lue lisää huviloista täältä!

Vierasvenesatama

Järvisydämen suojaisaan vierasvenesatamaan löydät helposti Savonlinna – Varkaus laivaväylältä. Kesäksi 2019 uusitusta laiturissa löytyy entistä enemmän tilaa niin poijukiinnitykseen kuin kylkipaikoille.

Kartanohuvila

Iso, 6 makuuhuoneen omarantainen ja täysin varusteltu huvila Saimaan rannalla. Oma rauha, keskellä luontoa. Sijaitsee Oravissa n. 100km Järvisydämestä. Lue lisää huvilasta täältä!

Aluekartta 2020