Tarinamme

Vuoden kotimaan matkakohde 2020

Vuoden kotimaan matkailuyritys 2020

Luxury hotel & spa of the year 2018

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta jo vuodesta 1658

Matkailu Porosalmella alkoi jo vuonna 1658, kun Venäjän tsaari ja Ruotsin kuningas tekivät sopimuksen, että Suomen halki tulee menevän Karjalan viittatiet. Hevosen syöttövälein (n.30 km) määrättiin teiden varsille kestikievarit jotka toimivat krouveina, hevosen vaihtopaikkoina, ja sen ajan postilaitoksina. Samaan aikaan sai Heiskasen suvun päämies 600 hehtaarin niemekkeen Porosalmelta kiitoksena hyvästä sotilaspalveluksesta. Vastineeksi lahjoitukselle tuli velvoite kestikievarin rakentamisesta ja sen ylläpidosta. Tänä päivänä Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä, Markus Heiskanen perheineen, edustaa suvun 11 sukupolvea kestikievarin pyörittäjänä.

Toivotamme Teidät, hyvät vieraamme, nauttimaan paikallisista herkuistamme Ravintola Piikatytössä, Savon suurimmassa Wiinikellarissa tai Lotjabaarissa sekä rentoutumaan Järvikylpylässä tai järviaktiviteettien parissa, Saimaan aalloilla, Linnansaaren kansallispuistossa.

 

Järvisydämellisin terveisin

Perhe Heiskanen ja talon renkipojjaat & piikatyttöset

 

*Vastuullisuus ja kestävän matkailun kehittäminen on osa jokapäiväistä arkeamme. Voit lukea lisää Järvisydämen vastuullisuudesta täältä!