Ravintola Piikatyttö, Wiinikellari ja Lotjabaari

Ravintola Piikatyttö

Ravintola Piikatyttö tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot lupsakan savolaisessa hengessä. Ravintola Piikatytöstä löydät Piikatytön salin, Wiinikellarin sekä Lotjabaarin bistromenuineen. Piikatytön salissa tarjoillaan aamuisin maittava aamiaisemme, herkullinen buffet-lounaamme sekä iltaisin kievarin tulimenu illallista, myös kauden herkkubuffet on tarjolla Piikatytön salissa. Kesällä ravintola-alue laajenee avaralle kesäterassille. Tilaa Piikatytön salissa löytyy n. 50 henkilölle. 

Tutustu menuihin

Wiinikellari

Wiinikellarissa tarjoillaan päivittäin Tulimenu-illallisemme ja säännöllisesti Wiinikellarissa päästään panemaan jalalla koreasti tähtiesiintyjien tahtiin.

Järvisydämen viinilistalla on suomalaiseen ruokaan ja maisemaan sopivia hedelmäisiä viinejä. Listan rungon muodostavat laatutietoisten tuottajien tyylikkäät ja tasapainoiset viinit, joiden laadukkuus perustuu huolella itse tuotettuihin rypäleisiin ja tinkimättömään viinintekoon.

Järvisydämen talon valkoviini tulee Saksasta Pfaltzin alueelta, jossa hyvä ystävämme Philipp Fürst tuottaa itse viinejä intohimolla ja suurella sydämellä.

Me Järvisydämessä toivomme, että nämä huolella valitut viinit yhdessä paikallisen ruoan kanssa tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Wiinikellarissa on tilaa 120 hengelle.

Katso Kievarin tulimenut

Lotjabaari

Lotjabaari toimii asiakkaidemme kohtauspaikkana. Lotjabaariin tullaan rentoutumaan reippaan ulkoilun jälkeen, drinkille ennen illallista ja laulamaan karaokea illan pikkutunneilla. Lotjabaarista löydät myös bistromme, jonka listalta löytyy niin salaatit kuin pitsat ja burgerit. 

Lotjabaarin yhteydessä on terassi Saimaan järvimaisemilla varustettuna sekä Humppasali, josta löytyy sopukoita niin illanviettoon kuin lounaalle. Lotjabaari on auki päivittäin iltamyöhään asti. Lotjabaarissa pääsee laulamaan karaokea päivittäin klo 21.00 alkaen.

Tervetuloa viihtymään!

Katso bistromenu

Humppasali

Humppa-lotja on vuonna 1880 Varkauden Lehtoniemen telakalla rakennettu alus, joka aikanaan seilasi pitkin Saimaata aina Pietaria myöten.

Nyt, vuosia myöhemmin, se pelastettiin Järvisydämen hellään huomaan täydentämään ravintolatilojamme.  Humppasaliin mahtuu 80 henkilöä ja sen alakerrassa olevaan Lotja-saliin 40 henkeä. Humppasali on rakennettu Humppa-lotjan kannelle ja sillä on oma terassi. Samassa yhteydessä, kerrosta alempana sijaitsee Lotjasali, joka on erinomainen esimerkiksi hääjuhlan viettoon tai mihin tahansa muuhun tapahtumaan.

Tilat ovat Lotjabaarin asiakkaiden käytössä.

Aukioloajat

Aamiainen
Päivittäin klo 8.00-11.00

Piian pitopöytälounas
Päivittäin 12.00-15.00

Kievarin tulimenu illallinen
Päivittäin klo 18.00, 18.30, 19.00, 20.00 ja 20.30 (ja 21.30)

Yhteystiedot

Ravintola Piikatyttö
Puh. +358 20 729 1760
jarvisydanjarvisydan.fi

Keittiömestari
Tuomas Siitonen
tuomas.siitonenjarvisydan.fi

Ravintolapäällikkö
Asta Jäntti
asta.janttijarvisydan.fi

Palvelupäällikkö
Laura Ilvonen
laura.ilvonenjarvisydan.fi

Ravintola Solitary
hellorestaurantsolitary.com

Menut

Aamiainen Ravintola Piikatytössä

Päivittäin klo 8.00-11.00

Aamiainen tarjoillaan Ravintola Piikatytön salissa. Pöytiä aamiaiselle löytyy niin Piikatytön salista kuin Wiinikellarissa. Kesäaikaan voit myös nauttia aamiaisen terassilla! Aamiaismenu elää sesongin mukaan,...

Piian pitopöytälounas

Pitopöytä on katettuna Piikatytön salissa päivittäin klo 12.00-15.00 Piian pitopöydässä tarjoillaan kahta eri lounasvaihtoehtoa, parittomien päivien menu sekä parillistien päivien menu. Menuissa saattaa...

Bistro menu

Bistro avoinna Lotjabaarissa päivittäin 15.00-21.00. Myös take away! Et tarvitse pöytävarausta. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme pöytävarausta.

Valamo winetasting

Päivittäin klo 16.30 ja 17.15

Valamo Winetasting Päivittäin klo 16.30 ja 17.15 Huom! Klo 17.15 viininmaistelu pidetään ajoittain englannin kielellä. Kesto 30 min. Tervetuloa viinur’renkimme pitämälle, opastetulle viininmaistelulle...

Kievarin tulimenu

Kievarin Tulimenuillallista tarjoillaan päivittäin:  klo 18.00, 18.30, 19.00, 20.00, 20.30 (ja 21.30) Kestikievarissamme tarjoillaan sesongin aikana kahta eri illallismenua; parillisten sekä parittomien päivien...