Ravintola Piikatyttö, Wiinikellari ja Lotjabaari

Ravintola Piikatyttö

Ravintola Piikatyttö tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot lupsakan savolaisessa hengessä.

Ravintola Piikatytöstä löydät Piikatytön salin, Wiinikellarin sekä Lotjabaarin bistromenuineen. Piikatytön salissa tarjoillaan aamuisin maittava aamiaisemme, herkullinen buffet-lounaamme sekä iltaisin pikkujoulujen herkkubuffet. Kesällä ravintola-alue laajenee avaralle kesäterassille. Tilaa Piikatytön salissa löytyy n. 50 henkilölle. 

Tutustu Ravintola Tulikeittiön menuun!

Tutustu menuihin

Wiinikellari ja Tulikeittiö

Wiinikellarissa tarjoillaan päivittäin Tulikeittiö-illallisemme ja säännöllisesti Wiinikellarissa päästään panemaan jalalla koreasti tähtiesiintyjien tahtiin.

Wiinikellarissa on tilaa 120 hengelle.

Katso Tulikeittiön menu

Lotjabaari

Lotjabaari toimii asiakkaidemme kohtauspaikkana. Lotjabaariin tullaan rentoutumaan reippaan ulkoilun jälkeen, drinkille ennen illallista ja laulamaan karaokea illan pikkutunneilla. Lotjabaarista löydät myös bistromme, jonka listalta löytyy niin salaatit kuin pitsat ja burgerit. 

Lotjabaarin yhteydessä on terassi Saimaan järvimaisemilla varustettuna sekä Humppasali, josta löytyy sopukoita niin illanviettoon kuin lounaalle. Lotjabaari on auki päivittäin iltamyöhään asti. Lotjabaarissa pääsee laulamaan karaokea päivittäin klo 21.00 alkaen.

Tervetuloa viihtymään!

Katso bistromenu

Humppasali

Humppa-lotja on vuonna 1880 Varkauden Lehtoniemen telakalla rakennettu alus, joka aikanaan seilasi pitkin Saimaata aina Pietaria myöten.

Nyt, vuosia myöhemmin, se pelastettiin Järvisydämen hellään huomaan täydentämään ravintolatilojamme.  Humppasaliin mahtuu 80 henkilöä ja sen alakerrassa olevaan Lotja-saliin 40 henkeä. Humppasali on rakennettu Humppa-lotjan kannelle ja sillä on oma terassi. Samassa yhteydessä, kerrosta alempana sijaitsee Lotjasali, joka on erinomainen esimerkiksi hääjuhlan viettoon tai mihin tahansa muuhun tapahtumaan.

Tilat ovat Lotjabaarin asiakkaiden käytössä.

Aukioloajat

Aamiainen
Päivittäin klo 8.00-11.00

Piian pitopöytälounas
Päivittäin 12.00-15.00

Tulikeittiö
Päivittäin klo 18.00 ja 20.30

Yhteystiedot

Ravintola Piikatyttö
Puh. +358 20 729 1760
jarvisydanjarvisydan.fi

Ravintola Solitary
hellorestaurantsolitary.com

Menut

Aamiainen Ravintola Piikatytössä

Päivittäin klo 8.00-11.00

Aamiainen tarjoillaan Ravintola Piikatytön salissa. Pöytiä aamiaiselle löytyy niin Piikatytön salista kuin Wiinikellarissa. Kesäaikaan voit myös nauttia aamiaisen terassilla! Aamiaismenu elää sesongin mukaan...

Lounasbuffet

Lounasbuffet on katettuna Piikatytön salissa päivittäin klo 12.00-15.00 Vaihtuva lounasmenu. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka tarjoillaan buffetissa. Salaattilounas 17,90€ (sis. kahvi/tee ja jälkiruoka) Päivän...

Bistro menu

Bistro avoinna Lotjabaarissa päivittäin 15.00-21.00. Myös take away! Et tarvitse pöytävarausta. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme pöytävarausta.

Winetasting

Päivittäin klo 16.30

Winetasting Päivittäin klo 16.30 Kesto 30 min. Tervetuloa viinur’renkimme pitämälle, opastetulle viininmaistelulle ravintolaamme. Ilmoittaudu mukaan vastaanotossa viimeistään klo 15.00. Viininmaistelussa pääset maistelemaan 3...