Häät Järvisydämessä

Vietä ikimuistoiset häät Järvisydämessä

Vanhan tarinan mukaan vanha kuumies sitoo vastasyntyneen pojan ja tytön jalat öiseen aikaan toisiinsa punaisella näkymättömällä langalla. Sen seurauksena kumpikin tuntee kasvaessaan vetoa toisiinsa ja ajan myötä löytävät toisensa solmien lopulta rakkausavioliiton. Arvostamme tämän tarinan ainutkertaisuutta ja meille on kunnia-asia päästä luomaan hääpäivästänne ikimuistoinen!

Hääjuhla

Järvisydämellisiä häitä vietetään valoisassa ja viihtyisässä Humppa-Salissa. Tilasta on kauniit näkymät Saimaalle. Salin keskipisteenä on aito halkolotja, jonka ympärille juhlatila rakentuu kahteen tasoon. Kokonaisuudessaan tilaa on 80 ruokailijalle. Tilan alakerrassa Lotja-salissa on tilaa niin tanssille, kuin ruokailullekin ja yläkerran ruokailutilasta pääsy upealle terassille, joka on vain juhlaväen käytössä.

Järvisydämellinen hääpakettimme sisältää hääjärjestelyt ja juhlatilan kattauksen, tilavuokran, juhlaruokailun hääkakkukahvien kera sekä juomapaketin sisältäen onnittelumaljan sekä kaksi kaatoa viiniä. Meiltä löytyy sopivat yösijat myös häävieraille. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat keskuksen välittömässä läheisyydessä.

Tutustu majoitustarjontaan

Hääpaketit

Hääpakettien hinnat (2024):
125 €/hlö, sis. Buffet kahdella pääruoalla
Lapset 4-12v 45 €/hlö, alle 4v veloituksetta. Minimihenkilömäärä 30 henk.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme
myynti (at) jarvisydan.fi

Rakkauven hetkiä toivottaen 
Järvisydämen piikatyttöset ja renkipojjaat.