Järvikylpylä ja Day Spa

Järvikylpylä

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

Ehdit kylpylävierailusi aikana tutustua kaikkien saunojemme leppeisiin löylyihin ja kovempia löylyjä kaipaavia suosittelemme suuntaamaan kivisaunan lauteille!

Tutustu Järvikylpylään

Romanttinen iltakylpylä

Tule viettämään romanttista iltaa kynttilöin valaistussa kylpylässä! Iltakylpylässä vietät rakkaasi kanssa unohtumattoman ja romantiikan täyteisen illan. Kynttilöiden loisteessa voitte nauttia toistenne seurasta kaikessa rauhassa, siemaillen juomia ja maistellen keittiömestarin loihtimia käsintehtyjä vaahtokarkkeja sekä muita herkkuja. Iltakylpylässä rentoudutaan saunoissa ja kylvyissä sekä tehdään yhdessä hemmotteluhoito (vaihtuva itsetehtävä hoitotuote).

Lue lisää

Järvikylpylän hemmotteluhoidot

Tervetuloa rentoutumaan uudistuneiden hoitojemme parissa! Hoitajmme ottavat teidät vastaan lempein käsin ja lämpimin kivin. Day Spa hoitolamme löydätte Järvikylpylästä, Saimaan rannalta. Varauksen voitte tehdä kätevästi uudistuneesta verkkokaupasta 24/7 tai kylpylästä puh. +358 20 729 1762 tai spa@jarvisydan.fi. Lahjakorttivarauksissa otattehan yhteyttä DaySpa’mme vastaanottoon (lahjakorteilla ei valitettavasti voi maksaa verkkokaupassa)

Tutustu Day Spahan

Kuru Resortin hemmotteluhoidot

Kuru Spassa hemmotellaan sekä kehoa että mieltä. Tarjoamme laajan valikoiman ylellisiä hoitoja jokaiseen makuun. Kuru Sisley ja Kuru Signature -hoidot, kokeneet ammattilaiset ja upea seesteinen ympäristö pitävät huolen, että lähdet hoidosta levänneenä ja hyvinvoivana.

Tutustu Kuru Day Spahan
Aukioloajat

Järvikylpylä
Su-to klo 10-20
Pe-la klo 10-21
Päivittäin klo 18.00 jälkeen kylpylä on vain yli 18 vuotiaille.

Romanttinen iltakylpylä (ennakkovarauksella)
Ma-to klo 20.30-22.30
Pe-la klo 21.30-23.30
Varaukset edellispäivään klo 16 mennessä.

Järvikylpylän DaySpa
Su-to klo 10-20
Pe-la klo 10-21
Hoidot ennakkovarauksella.

Kuru DaySpa
Päivittäin 10.00-18.00
Hoidot ennakkovarauksella.

Pääsyliput
Yhteystiedot

Kylpylän vastaanotto
spajarvisydan.fi