Järvikylpylä ja Day Spa

TIEDOTE 28.6.2023

28.6.2023 Tiedote

Kloorauksen aikana 16.6. otetussa näytteessä ei ole enää havaittu Legionella bakteeria.

13.6. Kylpylän vesijohtoveden ylläpitoklooraus on aloitettu maanantaina 12.6.2023 ja sitä jatketaan toistaiseksi.

2.6. Rutiinitarkastuksessa havaittu Legionella bakteeria. Torjuntatoimenpiteet aloitettiin välittömästi.

Kylpylä on avoinna normaalisti.

Lue lisää

Järvikylpylä

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

Ehdit kylpylävierailusi aikana tutustua kaikkien saunojemme leppeisiin löylyihin ja kovempia löylyjä kaipaavia suosittelemme suuntaamaan kivisaunan lauteille!

Tutustu Järvikylpylään

Romanttinen iltakylpylä

Tule viettämään romanttista iltaa kynttilöin valaistussa kylpylässä! Iltakylpylässä vietät rakkaasi kanssa unohtumattoman ja romantiikan täyteisen illan. Kynttilöiden loisteessa voitte nauttia toistenne seurasta kaikessa rauhassa, siemaillen juomia ja maistellen vaahtokarkkeja sekä muita herkkuja. Iltakylpylässä rentoudutaan saunoissa ja kylvyissä sekä tehdään yhdessä hemmotteluhoito (vaihtuva itsetehtävä hoitotuote).

Lue lisää

Järvikylpylän hemmotteluhoidot

Tervetuloa rentoutumaan uudistuneiden hoitojemme parissa! Hoitajmme ottavat teidät vastaan lempein käsin ja lämpimin kivin. Day Spa hoitolamme löydätte Järvikylpylästä, Saimaan rannalta. Varauksen voitte tehdä kätevästi uudistuneesta verkkokaupasta 24/7 tai kylpylästä puh. +358 20 729 1762 tai spa@jarvisydan.fi. Lahjakorttivarauksissa otattehan yhteyttä DaySpa’mme vastaanottoon (lahjakorteilla ei valitettavasti voi maksaa verkkokaupassa)

Tutustu Day Spahan

Kuru Resortin hemmotteluhoidot

Kuru Spassa hemmotellaan sekä kehoa että mieltä. Tarjoamme laajan valikoiman ylellisiä hoitoja jokaiseen makuun. Kuru Sisley ja Kuru Signature -hoidot, kokeneet ammattilaiset ja upea seesteinen ympäristö pitävät huolen, että lähdet hoidosta levänneenä ja hyvinvoivana.

Tutustu Kuru Day Spahan
Aukioloajat
Pääsyliput

Järvikylpylä
Aikuinen 32,90 €
Lapsi 20,90 € (4-12v)
Opiskelija, eläkeläinen 20,90 €
Perhelippu 76,90 €
(2 aikuista ja oman perheen alle 12v lapset)

Romanttinen iltakylpylä
Aikuinen 52 € tai 36 € upgrade-lippu (Voit korottaa lomaasi sisältyvän kylpyläkäynnin iltakylpyläksi)

Yhteystiedot

Kylpylän vastaanotto
spajarvisydan.fi