Karavaanialue

Karavaanipaikat Järvisydämen pihapiirissä

Tervetuloa Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen karavaani alueelle! Alue sijaitsee pihapiirissämme lähellä kaikkia palveluita ja jokaiselle autolle on sähköpaikka järvinäköalalla.
Ajo-ohjeet: karavaanialue sijaitsee oikealla, juuri ennen Järvisydämen pihapiiriä. Alueelta näet sataman heti alapuolellasi.

Huomioittehan karavaanialueemme sijaitsevan rinteessä ja kääntyessä liittymä voi aiheuttaa haasteita pitkille ajoneuvoille.
Katso Järvisydämen aluekartta tästä!

Varaa karavaanipaikka

Monipuoliset palvelut

Käytössänne on suihkut ja wc:t (vastaanoton ollessa avoinna), jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Käynti vastaanoton pääovien vasemmalta puolelta. Caravan-alueella ei ole erillistä huoltorakennusta. Järvikylpylä, ravintola Piikatyttö ja bistro ovat avoinna päivittäin. Välinevuokraamosta kauden retkeilyvälineet mm. SUP-lautoja, FatBiket, kanootit, kajakit, retkiluistimet jne. Opastettuja luontoretkiä päivittäin, varaa paikkasi retkelle edellisenä päivänä.

Tutustu alueeseen

Hintatiedot

Karavaanipaikat 69€/aikuinen ja 30€/ lapsi

Mitä karavaanipaikka sisältää?

  • Yöpyminen sisältää buffet aamiaisen ravintola Piikatytössä. Aamiainen on katettuna päivittäin klo 08.00-11.00.
  • Sisäänpääsyn Järvikylpylään sis. pyyhevuokran sekä pientä naposeltavaa allasbaarista. (Huom klo 18 jälkeen kylpylä on avoinna vain aikuisille).
  • Yöpymismaksu sisältää myös sähkön

Paikkavaraus tulee tehdä ennen yöpymistä!

Varaa karavaanipaikka