Kalaretket ja -safarit Linnansaaren kansallispuiston kalaisille vesille!

Lähde kalaretkelle alueen parhaat kalapaikat tuntevan kalaoppaan johdolla. Päivittäin lähdöt, niin koko perheelle sopivalle, Perinteiselle kalaretkelle kuin vauhdikkaammille kalasafareille. Oppaan mukana pääset tutustumaan niin kalastuksen tekniikoihin, sesongin parhaisiin kalapaikkoihin kuin uusimpiin kalastusvälineisiin. Kalaisan Haukiveden saaliskaloja ovat hauki, kuha ja ahven.

Kalaretkiä järjestetään 12.7.-31.10

Perinteinen Kalaretki

🐟 Päivittäin klo 10.00-11.30

Varaa kalaretki!

Perinteiselle Sawolaiselle kalaretkelle lähdetään tunnelmallisella puuveneellä. Opas ohjailee veneen varmoin ottein kohti kala-apajaa. Veden äärellä elellessä kalastus on ollut pitkään tärkeä osa elämää Poronsalmella. Retken aikana pääsette kokemaan perinteisiä kalastuspyydyksiä ja kokeilemaan lyötyykö onni onkimalla?

Maisemia ihaillessa ja kipparin tarinoita kuunnellessa on hyvä nauttia virkistävät juomat.

Retken kesto 1.5h. Retki sopii hyvin koko perheelle!

Hinta: 49,90€/ aikuiset, 24,95€/ lapset

***

Kalastussafari 2,5h 

🐟 Päivittäin klo 12.00-14.30

Varaa kalasafari!

Miltä kuulostaa uusi, täysin varusteltu kalastusvene, opas ja lähialueen parhaat kala-apajat? Tämä on tiivis 2,5 tunnin kalasafari alueen parhaille kalapaikoille. Retken aikana pääsette tutustumaan nykyaikaiseen aktiivikalastukseen, parhaiten kyseiseen vuodenaikaan sopivilla välineillä. Yleisimmät saaliskalat hauki, kuha ja ahven.

Lähde mukaan!  Kaikki kalastusvälineet odottavat valmiina, mukaan tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen ja henkilökohtaisen kalastonhoitomaksun (lue lisää alta).

Kesto 2,5 h.

Heittoveneissä max. 4hlö/ vene (2 venettä)

Hinta: 85€/hlö (sis. alueelliset kalastusluvat ja juomat retken aikana)

    ***

Pitkä kalastussafari 4,5h

🐟 Päivittäin klo 16.00-20.30

Varaa pitkä kalasafari!

Nyt lähdetään kalastamaan eikä kalajutuista tule tämän jälkeen loppua! Pitkät kalasafarit tehdään uusilla, täysin varustelluilla 2021 vuoden North Silver heittokalastusveneillä. Kohteena Linnansaaren kansallispuiston parhaat kalapaikat ja oppaana alueen, kuin omat taskunsa tunteva kalastusopas.

Retken aikana pääsettu tutustumaan miten nykyaikanen kalastuselektroniikka avaa pinnanalaisen maailman aivan uudella tavalla ja mahdollistaa uudenlaisen kalastuskokemuksen. Retki sisältää kaikki kalastusvälineet, alueelliset kalastusluvat ja juomat. Otathan mukaan säänmukaisen vaatetuksen ja (18-64 vuotiailla) todistuksen suoritetusta henkilökohtaisesta kalastonhoitomaksusta (lue lisää alta).

Tule ja koe unohtumaton heittokalastusretki huikeissa Linnansaaren kansallispuiston maisemissa!

Kesto 4,5 h.

Heittoveneissä max. 4hlö/ vene (2 venettä)

Hinta: 149€/hlö (sis. alueelliset kalaluvat ja juomat retken aikana)

 

Kalaretket

Lähde kalaretkelle alueen parhaat kalapaikat tuntevan kalaoppaan johdolla. Päivittäin lähdöt niin koko perheen kalaretkelle kuin vauhdikkaammille kalasafareille.

 

Kalastonhoitomaksu

Valtion kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen ja se tulee olla maksettuna ennen kalalle lähtöä kaikilla 18-64 vuotiailla. Kalastonhoitomaksu on 6€/ vrk, 15€/ 7vrk, 45€/ vuosi. Maksun voi suorittaa Eräluvat verkkokaupassa, myös mobiilissa. Lupa kulkee kätevävästi puhelimessa. Onkimiseen ja pilkkimiseen et tarvitse kalastonhoitomaksua eli Perinteiselle kalaretkelle et tarvitse lupaa!