Juhlat

Aina on syytä juhlaan!

Vietä ikimuistoinen perhe- tai sukujuhla, merkki- tai syntymäpäivät, häät, ylioppilas- tai valmistujaisjuhlat tahi sukukokous Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestitsemänä. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Juhlalounas

Tule juhlistamaan merkkitapahtumaa uniikkiin Järvisydämeen. Juhlalounas alkaa alkumaljoilla, jonka yhteydessä voitte lausua maljapuheita ja muistaa päivänsankaria. Juhlalounas tarjoillaan pitopöydästä, jossa teitä odottaa runsas alkupalapöytä mm. salaatteja, kaloja ja muita kauden herkkuja sekä useampi pääruokavaihtoehto. Pitopöydästä löydät aina myös kasvisvaihtoehdon! Juhlalounaan kruunaa kakkukahvit!

Varaukset myyntipalvelusta: myynti(@)jarvisydan.fi

*Pitopöydässä alkoholittomia juomia, muut juomat tarjoilijalta (maksu paikan päällä). Ilmoitathan erikoisruokavalioista ennakkoon, joko varauksen teon yhteydessä tai viimeistään 7vrk ennen myyntipalveluumme.

Juhlaillallinen

Tule juhlistamaan merkkitapahtumaa tunnelmalliseen Järvisydämeen. Juhlaillallisen voitte aloittaa  alkumaljoilla, jonka yhteydessä voitte lausua maljapuheita ja muistaa päivänsankaria. Juhlaillalliseksi voitte valita esimerkiksi Tulikeittiön alku- sekä pääruoan ja jälkiruuaksi kakun.

Myyntipalvelumme suunnittelee teille ikimuistoiset juhlat! Otathan yhteyttä myynti(@)jarvisydan.fi

 

Jätä Tarjouspyyntö