Juhlat

*Syntymäpäivät, valmistujaiset, lakkiaiset, muu merkkipäivä -Aina on syytä juhlaan!

 

Juhlalounas

Tule juhlistamaan merkkitapahtumaa uniikkiin Järvisydämeen. Juhlalounas alkaa alkumaljoilla, jonka yhteydessä voitte lausua maljapuheita ja muistaa päivänsankaria. Juhlalounas tarjoillaan pitopöydästä, jossa teitä odottaa runsas alkupalapöytä mm. salaatteja, kaloja ja muita kauden herkkuja sekä useampi pääruokavaihtoehto. Pitopöydästä löydät aina myös kasvisvaihtoehdon! Juhlalounaan kruunaa kakkukahvit!

Varaa juhlalounas!

Hinta 36,90€/ hlö. | Min. 10 hlö

Sis. alkumaljat (myös alkoholiton vaihtoehto), pitopöydän, kakku ja kahvin/ teen.

*Pitopöydässä alkoholittomia juomia, muut juomat tarjoilijalta (maksu paikan päällä). Ilmoitathan erikoisruokavalioista ennakkoon, joko varauksen teon yhteydessä tai viimeistään 7vrk ennen myyntipalveluumme.

Juhlaillallinen

Tule juhlistamaan merkkitapahtumaa tunnelmalliseen Järvisydämeen. Juhlaillallinen alkaa alkumaljoilla, jonka yhteydessä voitte lausua maljapuheita ja muistaa päivänsankaria. Juhlaillallinen sisältää pöytiin tarjoiltuna kolmen ruokalajin illallisen tunnelmallisessa ravintolassamme sekä täytekakkua ja kahvia/ teetä. Pääruokavaihtoehtoina aina liha, kala ja kasvis.

Varaa juhlaillallinen!

Hinta 61,90€ /hlö. | Min. 10 hlö

Sis. alkumaljat (kuohuviini tai alkoholiton), 3 ruokalajin illallisen, kahvi/ tee ja täytekakku.

*Ruokajuomat tarjoilijalta, suosittelemme juomapakettia 36€/ hlö. Ilmoitathan erikoisruokavalioista tarjoilijalle.

Juhlat huvilalla (ei yöpymistä)

Kun haluat juhlistaa sankaria omien vieraiden kesken! Huvila soveltuu max. 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne (pl. makuuhuoneet). Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun. Katso menu täältä! Huvilalla käytössänne on suuri tila jossa 20 hengen pöytä, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, TV. Voitte myös halutessanne koristella tilaa.

Varaa juhlat huvilalla!

Hinta: 59€/hlö. | Min. 10 hlö

Sis.  huvilan käytön klo 15.00-21.30 ja huvilalle toimitettuna alkumaljat, illallinen, kahvi/ tee ja täytekakku. Ei tarjoilua.

*Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot + alkoholittomat alkumaljat (kpl) varauksen lisätiedoissa tai viimeistään 7vrk ennen tilaisuutta myyntipalveluun.

♥ 

Juhli aamuun asti! – Yön yli juhlat huvilalla

Vietä juhlat rennosti huvilalla. Huvila soveltuu max 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne.  Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun ja kahvi/ tee. Katso menu täältä! Huvilalla iltaa voi jatkaa karaoken ja saunomisen merkeissä. Käytössänne on myös BIG BAR, jonka käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan. Aamiainen ravintola Piikatytössä.

Majoitusta yhdestä huvilasta löytyy 10 hengelle. Yli 10 hengen tilaisuuksissa majoitustilat ovat kahdessa huvilassa tai huvilassa + huoneissa. Huvila on käytössänne tulopäivästä klo 15.00, lähtöpäivään klo 12.00.

Huvilalla käytössänne on suuri tila jossa 20 hengen pöytä, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, sauna, terassi, TV ja 5 x 2hh omilla kylpyhuoneilla. Voitte myös halutessanne koristella tilaa. Soveltuu hyvin esim syntymäpäiville ja polttareille!

Varaa yön yli juhlat huvilalla!

Hinta: 139 €/ hlö | Min. 10 hlö/ 2hh

Hinta 1hh: 170€ (Vain myyntipalvelusta)

Sis. majoituksen huvilassa, huvilalle toimitetut alkumaljat, catering illallisen ja kakun, huvila karaoken, aamiaisen.

Hinta ilman majoitusta: 59€/hlö (jos seurueessa päiväkävijöitä)

Lisämaksusta kylpylä, norpparetki, samppanjaristeily tai jettisafarit.

 

Sukukokous Järvisydämessä

Meillä Järvisydämessä voit yhdistää mukavasti kokoustamisen ja järviluonnosta nauttimisen. Sulan veden aikaan kuljetamme teidät nostalgisilla puuveneillä Linnansaaren kansallispuiston Kaarnetsaareen, tarjoilemme erähenkisen kokouslounaan ja iltapäiväkahvit sekä kokousjärjestelyt saaressa. Majoittuminen mukavasti rinnehuviloissamme ja seuraavana aamuna runsas aamiainen ennen kotimatkaa.
Pyydä tarjous myyntipalvelustamme myynti (at) jarvisydan.fi

Häät Järvisydämessä

Vanhan tarinan mukaan vanha kuumies sitoo vastasyntyneen pojan ja tytön jalat öiseen aikaan toisiinsa punaisella näkymättömällä langalla. Sen seurauksena kumpikin tuntee kasvaessaan vetoa toisiinsa ja ajan myötä löytävät toisensa solmien lopulta rakkausavioliiton. Arvostamme tämän tarinan ainutkertaisuutta ja meille on kunnia-asia päästä luomaan hääpäivästänne ikimuistoinen!

 

Hääjuhla

Järvisydämellisiä häitä vietetään valoisassa ja viihtyisässä Humppa-Salissa, joka valmistui vuoden 2015 lopussa.

Tilasta on kauniit näkymät Saimaalle. Salin keskipisteenä on aito halkolotja, jonka ympärille juhlatila rakentuu kahteen tasoon. Kokonaisuudessaan tilaa on 100 ruokailijalle. Salin alakerrassa Lotja-salissa on tanssilattia ja yläkerrasta pääsy terassille.

 *

Järvisydämellinen hääpakettimme sisältää hääjärjestelyt, juhlatilan koristelut luonnon antimilla ja tilavuokran,
juhlaruokailun hääkakkukahvien kera
ja juomapaketin sisältäen
onnittelumaljat sekä kaksi kaatoa viiniä.
Meiltä löytyy sopivat yösijat myös häävieraille. Kaikki majoitustilamme sijaitsevat keskuksen välittömässä läheisyydessä.

 *

Hääpakettien hinnat

Tulimenu tai buffet yhdellä pääruoalla
99 €/hlö

Buffet kahdella pääruoalla
104 €/hlö

lapset 4-12v, alle 4v veloituksetta

*

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme
myynti (at) jarvisydan.fi

 

Rakkauven hetkiä toivottaen 
Järvisydämen piikatyttöset ja renkipojjaat