Juhlat

Aina on syytä juhlaan!

Vietä ikimuistoinen perhe- tai sukujuhla, merkki- tai syntymäpäivät, häät, ylioppilas- tai valmistujaisjuhlat tahi sukukokous Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestitsemänä. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Juhlalounas

Tule juhlistamaan merkkitapahtumaa uniikkiin Järvisydämeen. Juhlalounas alkaa alkumaljoilla, jonka yhteydessä voitte lausua maljapuheita ja muistaa päivänsankaria. Juhlalounas tarjoillaan pitopöydästä, jossa teitä odottaa runsas alkupalapöytä mm. salaatteja, kaloja ja muita kauden herkkuja sekä useampi pääruokavaihtoehto. Pitopöydästä löydät aina myös kasvisvaihtoehdon! Juhlalounaan kruunaa kakkukahvit!

Hinta 36,90€/ hlö. | Min. 10 hlö

Sis. alkumaljat (myös alkoholiton vaihtoehto), pitopöydän, kakku ja kahvin/ teen.

*Pitopöydässä alkoholittomia juomia, muut juomat tarjoilijalta (maksu paikan päällä). Ilmoitathan erikoisruokavalioista ennakkoon, joko varauksen teon yhteydessä tai viimeistään 7vrk ennen myyntipalveluumme.

Varaa juhlalounas

Juhlaillallinen

Tule juhlistamaan merkkitapahtumaa tunnelmalliseen Järvisydämeen. Juhlaillallinen alkaa alkumaljoilla, jonka yhteydessä voitte lausua maljapuheita ja muistaa päivänsankaria. Juhlaillallinen sisältää pöytiin tarjoiltuna kolmen ruokalajin illallisen tunnelmallisessa ravintolassamme sekä täytekakkua ja kahvia/ teetä. Pääruokavaihtoehtoina aina liha, kala ja kasvis.

Hinta 61,90€ /hlö. | Min. 10 hlö

Sis. alkumaljat (kuohuviini tai alkoholiton), 3 ruokalajin illallisen, kahvi/ tee ja täytekakku.

*Ruokajuomat tarjoilijalta, suosittelemme juomapakettia 36€/ hlö. Ilmoitathan erikoisruokavalioista tarjoilijalle.

Varaa juhlaillallinen

JUHLAT HUVILALLA (EI YÖPYMISTÄ)

Huvila soveltuu max. 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne (pl. makuuhuoneet). Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun *katso menu. Huvilalla käytössänne on suuri oleskelutila, täysin varusteltu keittiö, astiasto 20 henkilölle, wc-tilat, TV, Singa-karaoke(maksullinen), saunaosasto. Halutessanne käytössä on myös BIG BAR, jonka käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan.

Voitte myös halutessanne itse koristella tilaa.

Hinta: 59€/hlö. | Min. 10 hlö

Sis.  huvilan käytön klo 15.00-21.30 ja huvilalle toimitettuna alkumaljat, catering -ruuan, kahvi/ tee ja täytekakku. Ei tarjoilua.

*Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot + alkoholittomat alkumaljat (kpl) varauksen lisätiedoissa tai viimeistään 7vrk ennen tilaisuutta myyntipalveluun.

Varaa juhlat huvilalla

JUHLI AAMUUN ASTI! – YÖN YLI JUHLAT HUVILALLA

Vietä juhlat rennosti huvilalla. Huvila soveltuu max 20 hengen juhliin (yöpymismahdollisuus 10:lle) ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne.  Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun ja kahvi/ tee. Katso menu täältä! Huvilalla iltaa voi jatkaa karaoken ja saunomisen merkeissä. Halutessanne käytössä on myös BIG BAR, jonka käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan. Aamiainen ravintola Piikatytössä.

Majoitusta yhdestä huvilasta löytyy 10 hengelle. Yli 10 hengen tilaisuuksissa majoitustilat ovat kahdessa huvilassa tai huvilassa + huoneissa. Huvila on käytössänne tulopäivästä klo 15.00, lähtöpäivään klo 12.00.

Huvilalla käytössänne on suuri oleskelutila, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, sauna, terassi, TV, Singa-karaoke (maksullinen) ja 5 x 2hh omilla kylpyhuoneilla. Voitte myös halutessanne koristella tilaa. Soveltuu hyvin esim. syntymäpäiville ja polttareille!

Hinta: 139 €/ hlö | Min. 10 hlö/ 2hh

Sis. majoituksen huvilassa, huvilalle toimitetut alkumaljat, catering-ruuan ja kakun, aamiaisen.

Hinta ilman majoitusta: 59€/hlö (jos seurueessa päiväkävijöitä)

Varaa yön yli juhlat

Jätä Tarjouspyyntö