Kuru Resort

Kuru Resort

Kuru ei ole pelkkä lomakohde. Meillä rauhoitut, palaudut arjen kiireistä ja saat nauttia hyvästä olosta. Emme tarjoa pelkästään yöpaikkaa, vaan mielentilaa nauttia ja rentoutua.

Vaikka rakastamme lapsia ja lemmikkejä, Kurussa lomaillaan vain aikuisten kesken.

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi Kuruun ja Ravintola Solitaryyn.

Tutustu Kuruun

Ravintola Solitary

Ravintola Solitary tarjoaa illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä keskellä luonnon rauhaa. Ravintola Solitary sijaitsee Kuru Resortin päärakennuksessa, Järvisydämen välittömässä läheisyydessä.

Sesongin mukaan vaihtuva Chef’s menu pohjautuu ravintolaa ympäröivän luonnon antimiin; Saimaan kalaa ja riistaa sekä marjoja, sieniä ja villiyrttejä lähimetsistä. Menu sisältää vähintään 6 ruokalajia ja elää täysin sen mukaan, mitä raaka-aineita lähituottajaverkostomme milloinkin keittiöömme toimittaa. Käsityö ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan on tekemisemme ytimessä. 
Solitary on Suomen 30. paras ravintola - lue lisää!

Varaa pöytä Solitaryyn

Kuru Villat ja Suitet

Ylellisissä Villoissa ja Suiteissa luonto kietoutuu ympärillesi. Lasiseinästä mäntymetsään avautuva maisema tuo luonnon rytmin sisään Villaan. Yhteys luontoon rauhoittaa mieltäsi ja parantaa hyvinvointiasi.

Jokaisessa villassa ja suitessa on parisänky, takka, spa osasto saunalla ja kylpyammeella sekä katettu ulkoterassi riipputuoleilla.

Villat ja Suitet ovat 2 hengelle.

Varaa villa

Kuru DaySpa

Kuru Spassa hemmotellaan sekä kehoa että mieltä. Tarjoamme laajan valikoiman ylellisiä hoitoja jokaiseen makuun. Kuru Spassa sinua hemmottelevat kokeneet ammattilaiset, jotka pitävät huolen, että lähdet hoidosta levänneenä ja hyvinvoivana.

Tyylikäs spamme on suunniteltu huokumaan rauhaa kokonaisvaltaisen elämyksen takaamiseksi. Hoitosi yhteydessä pääset nauttimaan myös hemmottelevan höyrysaunan lämmöstä sekä ulkoporealtaasta tähtitaivaan alla.

Kurusta löytyy myös pohjoismaiden ensimmäinen Sisley spa.

Tutustu Kuru DaySpahan