Järvisydämellinen kokous

Tule kokoustamaan uniikkiin ympäristöön, piikatyttösten ja renkipoikien kestittäväksi. Kokoustiloja täydellä kokousvarustuksella löytyy Järvisydämestä 20-120 hengelle. Kokouspakettiin voit valita juuri teille sopivat palvelut: majoituksen, ruokailut, ulkoilua, hemmottelua kylpylässä tai iltarientoja huippuartistien keikoilla.

Päiväkokoukset

Päiväkokoushinnat eivät sisällä majoitusta, mutta niihin voi yhdistää valitsemanne majoituksen.

1/2 päivän kokous kokoustilassa

Puolen päivän kokoukseen sopii hyvin kokoustilamme päärakennuksessa. Kokoustilojen kokousvarustus: WLAN, fläppi, kynät, tussit, taulu-tv tai tykki, hedelmät ja vedet. ½ kokouspäivä sisältää kokoustilan käytön klo 9-15, tervetulokahvit ja suolapalan, pitopöytälounaan sekä iltapäivään talon huikopalat kera kahvin ja teen.

Kokoustilat päärakennuksessa 10-120 hlö. 

Hinta: 54,90€/ hlö, min 10hlö.

Tiedustelut ja varaukset jarvisydan(at)jarvisydan.fi.

Päiväkokous kokoustilassa

Päiväkokoukseen sopii hyvin kokoustilamme päärakennuksessa. Kokoustilojen kokousvarustus: WLAN, fläppi, kynät, tussit, taulu-tv tai tykki, hedelmät ja vedet. Kokouspäivä sisältää tervetulokahvit ja suolapalan, kokoustilan käytön klo 8-16, pitopöytälounaan, iltapäivään talon huikopalat kera kahvin ja teen. Kokouspäivään sopivan tauon tuo valitsemanne aktiviteetti (eFatBiket, retkiluistelu, lumikenkäily tai jooga). Kokouspäivän päättää rentoutuminen Järvikylpylässä.

Kokoustilat päärakennuksessa 10-120 hlö. 

Hinta: 121€/ hlö, min 10hlö.

Päiväkokous Rinnehuvilassa

Rento päiväkokous Järvisydämen Rinnehuviloissa tarjoaa erittäin rauhalliset puitteet kokoustamiseen. Päiväkokous Rinnehuvilassa sisältää kokoustilan huvilassa klo 9.00-16.00, aamupäiväkahvit ja suolapalan toimitettuna huvilalle, monipuolisen Piian pitopöytälounaan, Iltapäivään talon huikopalat kera kahvin ja teen sekä kokousjärjestelyt huvilaan (WLAN, fläppi, kynät, tussit, taulu-tv, hedelmät ja vedet). Rinnehuvilan kokoustila max. 20 hengelle.

Hinta: 74,70€/ hlö, min 10hlö.

Kokouspäivän päätteeksi suosittelemme rentoutumista Järvikylpylässä +32,90€/ hlö sekä illallista +54,90€/ hlö.

BIG BAR: Rennompaan kokouspäivään huvilasta löytyy myös BIG BAR, joka on halutessanne käytössä (veloitus kulutuksen mukaan).

Yön yli kokoukset

Uutta 2022 -Kotakokous privaatissa kotahotellissa!

Yön yli kokous Rinnehuvilassa

Välillä on aika pitää hiukan rennompi kokous, ja Järvisydämen Rinnehuvilat sopivat siihen erinomaisesti. Rinnehuvilan kokoustila soveltuu max. 20 hengelle.

Ensimmäinen päivä: kokouspäivä alkaa klo 9.00 Rinnehuvilassa aamukahvilla ja suolapalalla lupsakkaasti kokoustaen. Kokousvarustus huvilalla: WLAN, fläppi, kynät, tussit, taulutv, hedelmät ja vedet. Lounas nautitaan Piian pitopöydästä ravintolassa 12-14.30 välillä.  Kokouspäivän päättää huikopalat kera kahvin ja teen, jonka jälkeen rentoudutaan Järvikylpylässä. Illalliseksi: 3 ruokalajin menu valitussa ravintolassamme (Wiinikellari, Kotaravintola, Höyrylaiva, Illallisristeily).

Majoitus rinnehuvilassa/ rinnehuviloissa 1 hh tai 2 hh huoneissa. Kaikissa huoneissa oma kylpyhuone.

Seuraavana päivänä aamiainen ravintolassa ja kokous jatkuu sujuvasti Rinnehuvilan tuvassa. Klo 12.00 kokouspäivä päättyy ja huvilan luovutus.

Hinta: 284€/ 1hh,  252,50€/ hlö/ 2hh, min 10 hlö.

(Sis. rinnehuvilan käytön saapumispäivästä klo 9.00, lähtöpäivään klo 12.00, kokousjärjestelyt, aamupäiväkahvin ja suolapalan, lounaan, huikopalat, sisäänpääsyn kylpylään, illallisen sekä aamiaisen.)

BIG BAR: Rennompaan kokouspäivään/ iltarientoihin huvilasta löytyy myös BIG BAR, joka on halutessanne käytössä (veloitus kulutuksen mukaan). Big barissa juomaa joka makuun!

Yön yli Kotakokous

Vietä rento kokous uniikissa Kotahotellissa! -Soveltuu myös hybridi kokouksiin, jos kaikki eivät pääse paikan päälle!

Kokoustilana toimii Kotahotellimme keskikota ”Kotalounge”, joka tarjoaa vaihtoehtoiset tilat palaverin pitoon työkavereiden kesken. Tila on varusteltu esitysnäytöllä, Jabran 180" laajakuva webkameralla ja kaiuttimella, joten kotakokouksen tunnelmaan pääset mukaan myös etäyhteydellä. Kotalounge tilasta löytyy myös minikeittiö, automaattinen pellettitakka, sekä wc tilat. 

Parasta kokousporukalle on että, majoitustiloina on erilliset kotasviitit tilan ympäriltä, sekä lisää kotasviittejä viereisistä kotahotelleista. Koko kotarakennus on varattu vain teidän käyttöönne koko vierailunne ajaksi. Voitte siis kokouksen jälkeen käyttää Kotaloungea yhteisen illanvieton tai jatkojen merkeissä. Kokoustila soveltuu alle 20 hengen ryhmille.

Ensimmäinen kokouspäivä: suosittelemme kokouspäivän aloitusta luontoaktiviteetilla tai joogatunnilla heti aamusta (lisämaksusta), lounas Piian pitopöydästä klo 13.00, kokous Kotaloungessa klo 14.00 alkaen, iltapäiväkahvi ja makea/ suolainen toimitettuna kokoustilaan, kokousta voi jatkaa aina illalliseen saakka. Illalliskattaukset klo 18.00 ja 20.30. Kotalounge käytössääne koko vierailun ajan, privaatisti.

Majoitus Kotasviiteissä 1hh tai 2hh (twin, double).

Seuraavana päivänä aamiainen ravintolassa ja kokous jatkuu sujuvasti Kotaloungessa klo 12.00 saakka.

Hinta: 252€/ 1hh, 221€/ hlö/ 2hh, min 10 hlö.

(Sis. Kotaloungen käytön saapumispäivästä klo 14.00, lähtöpäivään klo 12.00, kokousjärjestelyt, lounaan, iltapäiväkahvin ja makean/ suolaisen, illallisen sekä aamiaisen.)

Lisämaksusta: sisäänpääsy kylpylään 32,90€/ hlö, kauden vuokravälineet ulkoiluun 32,90€, norpparetki 87€, joogatunti 20,90€.

Aktiviteetit:

Kokouspäivän lomaan on hyvä varata pieni hetki reippailulle luonnossa tai rauhoittumiselle kylpylässä. Luontoretkelle voitte lähteä oppaan kanssa tai itsenäisesti. Retkiä järjestetään vuoden jokaisena päivänä, juuri teille sopivalla tavalla. Kaikki aktiviteettimme löytyvät täältä!

 • Talviset luonto-ohjelmat: mm. retkiluistelu, lumikenkäretket, rekiretket, moottorikelkkasafarit... 
 • Keväiset luonto-ohjelmat: norpparetki, risteilyt, kalaretket, eFatbike retket..
 • Kesäiset luonto-ohjelmat: norpparetki, eFatBike retki, SUP ja melontaretket, samppanjaristeilyt, risteilyt, kalaretket, vesijettisafarit...
 • Syksyiset luonto-ohjelmat: risteilyt, kalaretket, eFatBike retki, nuotioretki, samppanjaristeilyt, vesijettisafarit..
 • Jouluiset luonto-ohjelmat: eFatBike retki, lumikenkäretki, retkiluisteluretki, rekiretki, moottorikelkkasafarit...

Itsenäistä ulkoilua: voitte varata vuokravälineet omatoimiretkelle esimerkiksi SUPpailemaan, melomaan, retkiluistelemaan, lumikenkäilemään tai pyöräilemään. Järvisydämestä löytyy uusia ulkoilureittejä niin kävelijöille, lumikenkäilijöille, hiihtäjille kuin pyöräilijöille. Lue lisää ulkoilureiteistä täältä!
Muita ohjelmia ympäri vuoden: Winetasting, ohjatut joogatunnit, DaySpan hemmottelutuotteet ryhmille.

 

Järvikylpylä:

Sisäänpääsy kylpylään 32,90€/ hlö/ 2h sis, pyyhe, pientä naposteltavaa, makuvesiä ja teetä samovaarista.
Mahdollisuus varata yksityinen Spa Lounge (lisämaksusta) käyttöönne sekä haluamanne juomat ja tarjoilu.
Lue lisää Järvikylpylästä täältä!

DaySpa

Järvikylpylän hoitolassa hemmotellaan myös ryhmiä!
Varaa esimerkiksi ryhmähoito (4-8hlö) tai yksilö/ parihoitoja. Katso kaikki hoidot täältä!

Majoitus:

Kokouspakettiin voi liittää majoituksen kaikissa majoitustyypeissämme. Ryhmille suosittelemme Rinnehuviloita sekä Kotahotellia. Majoitukset sisältävät aina aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet ja sisäänpääsyn Järvikylpylään. 

Pyydä tarjous majoitukseen myyntipalvelusta!

Lisää majoitusvaihtoehtoja myyntipalvelusta! Kuvia ja tietoja majoituksista näet täältä!

Ravintolapalvelut:

Päivittäin tarjolla:

Piikatytön aamiainen, Piian pitopöytölounas, bistromenu sekä illalliset eri ravintoloissamme (Piikatyttö/ Wiinikellari, Kotaravintola, Höyrylaivaravintola Puijo, Illallisristeilyt).

Tilauksesta:

Ruokailut omassa tilassa tai huvilassa.

Lue lisää ravintolapalveluistamme sekä kauden menuista täältä!

Tapahtumat: Wiinikellarin artistit löydät tapahtumakalenteristamme!

Kokoustilamme:

 • Järvisydän tupa 20 hengelle (päärakennuksessa)
 • Humppasali 40 hengelle (päärakennuksessa)
 • Wiinikellari 80 hengelle (päärakennuksessa)
 • Höyrylaiva Puijon kabinetti 18 hengelle (Puijo laiva)
 • Rinnehuvilat 20 hengelle (5 kpl kokoushuviloita)
 • Kotalounge 20 hengelle (Kotahotelli B)
 • Kaikissa kokoustiloissa käytettävissänne on videotykki ja valkokangas tai iso TV, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, langaton wlan laajakaistayhteys ja kokousrengin palvelut. Huom! Esitykseen tarvitset oman tietokoneen. Kokoustilassa jäävettä ja hedelmiä. Kotaloungen kokousmuoto ympyrä.

Lue lisää kokoustiloista täältä!

Ota yhteyttä Järvisydämelliseen ryhmämyyntiin ja suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus!

myynti (at) jarvisydan.fi

Tilaa ryhmätilaisuuksiin keskittyvä uutiskirjeemme tästä!

Kokoustilat

Kokoustilamme (10-80 hengelle) sisältävät monipuoliset kokousvälineet ja kokousrengin tai -piian palvelut. Kokoustiloja myös höyrylaiva Puijossa, Kotahotellissa sekä Rinnehuviloissa.

Majoitus

Valitse sopiva majoitus huviloista, houseboateista, maisemasviiteistä tai elämyshotellista. Katso kaikki vaihtoehtomme täältä.