Varausehdot

Hotel & Spa Resort Järvisydämen varausehdot

Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen tai suorittanut näissä ehdoissa mainitun laskutetun ennakkomaksun tai koko majoituksensa laskun mukaisesti.

Varaaminen Järvisydämestä (myyntipalvelu/vastaanotto)

Varauksen tehtyään asiakas saa varausvahvistuksen, joka vahvistaa peruutusehdot. Asiakkaalle lähetetään lasku/ maksulinkki suorituksen maksamista varten. Vahvistus, lasku ja mahdolliset ennakkolaskut toimitetaan sähköpostin tai sähköisen varausjärjestelmän kautta maksulinkillä, jos asiasta ei muuta sovita. Maksulinkillä maksaminen tapahtuu turvallisesti verkkokaupassa (kortilla, mobile paylla tai verkkopankissa), maksu kirjautuu heti varaukselle ja vahvistaa varauksen. Maksulinkillä maksu tulee suorittaa saman päivän aikana linkin vastaanottamisesta, jos muuta ei ole sovittu. 

Pidemmissä (yli 3vrk) huvilavarauksissa majoitusvarauksesta erääntyy 50% maksettavaksi 7vrk varaushetkestä lukien ja loput 28vrk ennen majoituksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on vähemmän kuin 28 vrk erääntyy lasku maksettavaksi heti (tai enintään 2 pankkipäivää). Ainoastaan varauksen yhteydessä erikseen myyntipalvelun kanssa voidaan sopia kohteen vuokrasumman maksusta paikan päällä.

Asiakas saa tuotteen tiedot, kuten loma-asunnon sijainnin, tiedot avaimen luovutuksesta sekä ajo-ohjeet etukäteen sähköpostitse. Ohjeet löytyvät myös kohteiden www-sivuilta. Asiakkaan on varauduttava esittämään kuitti suorituksesta ja varausvahvistus avaimen luovuttajalle. Järvisydämen kohteet löytyvät kartalta täältä.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan myyjälle vähintään 14 päivää ennen majoituksen alkua. Yllä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen peruuntumiseen.

Varaaminen ja maksut verkkokaupassa

Asiakas tekee itse varaukset internetissä ja maksaa koko summan heti. Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla, pankkipalvelun kautta tai Jousto laskulla (lue lisää Joustosta täältä). Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Saat onnistuneesta maksusta erillisen kuitin Pay Traililta. Pay Trail -kuitti ei ole varausvahvistus vaan osoitus maksusta. Varausohjelma lähettää erillisen varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti maksun jälkeen. Asiakas vastaa siitä, että hän tallentaa/ tulostaa itselleen kuitin sekä varausvahvistuksen. Varausvahvistus ja varausnumero tulee olla mukana paperisena tai mobiilissa saapuessanne Järvisydämeen. (Katso alta, miten toimia mikäli et saa varausvahvistusta.) 

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanjakohtaisia peruutusehtoja. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

Varausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse varausvahvistuksen, josta näet:

 • Varausnumeron
 • Varatut tuotteet, paketin sisällön ja kohdekuvauksen
 • Laskun loppusumman, alv-erittelyn ja muut laskutiedot

Varausvahvistus tulee aina olla mukana (paperisena tai sähköisenä) saapuessasi Järvisydämeen. Mikäli et saa varausvahvistusta sähköpostiin verkkokauppaoston jälkeen:

 1. Tarkasta onko se mennyt roskapostiin.
 2. Ota yhteyttä Järvisydämeen viipymättä ja lähetämme sinulle uuden varausvahvistuksen. Huomioithan, että pelkkä PayTrail kuitti ei ole varausvahvistus!

Peruutukset

Varauksen voitte aina vaihtaa täysimääräisesti ja veloituksetta Järvisydämen lahjakorttiin (jos ette vielä tiedä mille ajalle haluatte varauksen siirtää).

Peruutukset tulee tehdä aina sähköpostitse Järvisydämeen. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut sähköpostitse myyntipalveluumme.

Mikäli asiakas peruuttaa pidemmän (yli 3vrk) huvila- tai mökkivarauksensa:

 • Viimeistään neljä (4) viikkoa ennen varauksen alkamispäivää, palautetaan ennakkomaksu ja loppumaksu vähennettynä toimistokuluilla 90€
 • Alle neljä (4) viikkoa ennen varauksen alkamispäivää veloitetaan koko varauksen arvo.

Mikäli asiakas peruuttaa hotellihuone, Maisemasviitti, Kotahotelli, Houseboat, Panorama sviitti, Metsäsviitti tai alle 3 vrk huvilavarauksensa:

 • Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään 7 vrk ennen majoituksen ajankohtaa. Poikkeuksena juhlapaketit, muut paketit, kampanja tuotteet ja tarjoukset, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen, tai sairaus- ym. Force majeur –tapaukset.
 • Mikäli peruutus tehdään alle 7 vrk mutta viimeistään 1 vrk ennen varauksen alkamista, veloitetaan 90€. Peruutus tulee tehdä klo 14:00 mennessä.
 • Mikäli peruutus tehdään alle 1 vrk ennen varauksen alkamista tai asiakas jättää saapumatta, veloitetaan koko varauksen hinta.
 • Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

*Kampanja- ja tarjoustuotteiden varaus- ja peruutusehdot

Early Bird ja muut tietylle ajalle tehdyt -tarjoukset: varauksen voi siirtää kuluitta tarjouskauden sisällä (varauksen voi siirtää muulle kuin tarjouskaudelle maksamalla erotuksen).  Varauksen voi perua veloituksetta 7 vrk ennen majoituksen ajankohtaa tai vaihtaa lahjakorttiin.

Kampanjatuotteissa voi olla myös kampanjakohtaiset varaus- ja peruutusehdot, jotka on kerrottu tuotteen yhteydessä.

Mikäli asiakas peruuttaa joulupaketin:

  • koko varauksen kuluton peruminen mahdollista 23.11. saakka 
  • jos varaus perutaan 24.11.-3.12. on peruutuskulu 50 %  
  • jos varaus perutaan 3.12. jälkeen, peruutuskulu on 100% 

Mikäli asiakas peruuttaa yksittäisen aktiviteetti tai hoitovarauksensa:

 • Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen retki/ vuokravälinevarauksensa kuluitta viimeistään edellispäivänä klo 16.00 mennessä.
 • DaySpa hoidot voi peruuttaa veloituksetta 24 tuntia ennen varauksen alkua.
 • Ryhmien/ privaattiretkien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Järvisydän ei korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

Järvisydämen oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Järvisydämen myyntipalvelu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei asiakkaan toimesta ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu automaattisesti.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Black Week 2022- VARAUSEHDOT

Black Week 2022 -tuotteiden ostaminen
Black Week tuotteet ovat myynnissä Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen/ Kuru Resortin lahjakorttikaupassa ja ne maksetaan oston yhteydessä. Lahjakorttikaupassa maksutapoina ovat: luottokortit, pankkimaksut, MobilePay ja Jousto-lasku. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi linkin josta voit tulostaa/ tallentaa pdf lahjakortin sekä erillisen kuitin PayTraililta. Tarjouksia ei voi ostaa puhelimitse/sähköpostilla, lahjakortilla eikä niitä myydä laskulle.

Black Week 2022 -tuotteiden voimassaoloaika
Majoituslahjakortit: Majoitusvarauksia voi tehdä su-to välille (lähtöpäivä voi olla perjantai) 1.1.-31.12.2023 (pl. heinäkuu, joulu ja artisti-illat). 
Muut lahjakortit: Euromääräiset Black Week lahjakortit ovat voimassa 29.11.2022-31.12.2023 ja voit käyttää niitä kaikkiin Järvisydämen ja Kuru Resortin palveluihin majoitusverkkokaupassa sekä paikan päällä pl. Ravintola Solitary. 

Kylpylän pääsyliput ovat voimassa 1.1.-31.12.2023, arkipäivinä ma-pe klo 10-15 välillä.

Norpparetki ja jahtiristeily -lahjakortit ovat voimassa 31.8.2023 saakka. Risteily kansallispuistoon -lahjakortit ovat voimassa 31.10.2023 saakka.

Black Week 2022 varausten peruminen/ siirtäminen
Black Week Lahjakortilla tehtyä varausta voi siirtää lahjakortin voimassaolon puitteissa. Muutokset tulee tehdä Järvisydämen asiakaspalveluun. Perutun majoitusvarauksen maksua ei palauteta (non refundable).

Black Week lahjakortit tulee käyttää lahjakortissa mainittuun eräpäivään mennessä ja lahjakortissa mainittuun palveluun. Käyttämättömiä lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi, eikä niitä voi käyttää eräpäivän jälkeen. Lahjakorteilla on lakisääteinen 14 päivän onlinekaupan peruutusoikeus (ostopäivästä).

*Huomioithan että 23.-26.12. välisenä aikana majoitukset on varattavissa vain 3vrk joulupaketilla.

Oleskelu lomakohteessa

Järvisydämen majoituskohteet ovat asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Lomahuvilan/ mökin vuokraan kuuluu asunnon vapaa käyttöoikeus. Asuntoon sisältyvät kalusteet, astiat, wc-paperit, talouspaperit ja pefletit, astianpesuaineet ja ruokailuvälineet, energia lämmitykseen, valoon ja ruuanlaittoon sekä takkapuut. Huvilan varustukseen kuuluvat myös vuodevaatteet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Lisäksi huvilan varustukseen kuuluu grillausmahdollisuus ulkogrillissä, kotakeittiössä tai erillisessä grillipaikassa.

Huoneiden/ sviittien/ HouseBoatien vuokraan kuuluu huoneen vapaa käyttöoikeus. Huoneeseen sisältyvät kalusteet, astia, wc-paperit, ja pefletit (saunallisiin huoneisiin), astianpesuaineet (huoneet, joissa keittiö) ja ruokailuvälineet, energia lämmitykseen, valoon ja ruoanlaittoon. Hotellihuoneen varustukseen kuuluvat myös vuodevaatteet, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Lomakohteissa omien liinavaatteiden käyttö on kielletty.

Loppusiivous

Majoituskohteiden loppusiivous kuuluu majoitushintaan kaikissa huoneissa sekä huviloissa ja suoritetaan aina vuokraajan toimesta. Asiakkaan tulee kuitenkin ylläpitää kohtuullista siisteystasoa majoittumisen aikana, sekä luovutukseen mennessä palauttaa huvila, huoneisto tai huone pääpiirteittäin kuntoon, joka vastaa vastaanottohetkeä.

Huviloissa: Yleisen siisteystason ylläpidon lisäksi HUVILOISSA asiakkaan vastuulla on astioiden pesu, roskien vienti, jääkaapin tyhjennys, valojen sammutus, ovien lukitseminen ja ikkunoiden sulkeminen. Pesemättömistä astioista veloitetaan erikseen 50€ lisämaksu, viemättömistä roskista 50€ ja tyhjentämättömästä jääkaapista 50€.

Erikoissiivoukset

Erikoissiivouksesta, sekä mahdollisista rikkoutuneista kalusteista, astioista tai laitteista on vuokranantajalla oikeus periä kulut todellisten aiheutuneiden kulujen mukaan. Erikoissiivouksella tarkoitetaan esim. kalusteiden erikoispuhdistusta, mattojen pesetystä tai kiinteistön kiinteisiin osiin kohdistuvia erikoispuhdistus tai maalaustoimenpiteitä, jotka johtuvat asiakkaan oleskelusta kohteessa.

Ulkoporeammeet

Huomioithan, ettei allasveteen kaadu ylimääräisiä asioita, ja käytä allasta vain peseytyneenä. Sulje kansi aina käytön jälkeen. Altaan ylimääräinen puhdistustyö aiheuttaa merkittävää kuormitusta luonnolle ja altaan erikoispuhdistusta vaativista töistä veloitamme 50€/ työtunti asiakkaalta.

Muut huomioitavat asiat

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai alueen muille asiakkaille, on vuokranantajalla/ edustajalla/ myyjätaholla oikeus purkaa vuokrasuhde yhden huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikista häiriöistä aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa (ml. hotellihuoneet, lomahuvilat). Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 1000 euron lisämaksu.

Lupa lemmikin tuomiseen on pyydettävä aina myyjätaholta. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 500€ siivousmaksu.

Lemmikkimaksu on 30€/vrk tai 50€/oleskelu.

Järvisydän ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä majoituskohteen kuvauksessa on enimmäishenkilömäärästä mainittu tai mitä lomakohteesta (huvila tai huone) löytyvään paloturvallisuusohjeeseen on enimmäishenkilömääräksi määritetty.

Teltan tai asuntovaunun käyttö ilman lupaa ja muualla kuin niille merkityillä paikoilla on kielletty.

Huomautukset ja reklamaatiot

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman kestäessä ilmoitettava suoraan myyntipalvelulle tai lomakohteen vastaanottoon. Mikäli asiaan ei tule korjausta on kirjalliset korvausvaatimukset tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.

Lahjakortit

Lahjakortin ostajalla on oikeus peruuttaa veloituksetta myyjän verkkokaupan kautta tehty lahjakortin tilaus 14 vuorokauden kuluessa. Peruutus tulee tehdä asiakaspalveluumme kirjallisesti (esim. sähköpostilla). Mahdollisia postikuluja ei palauteta. Palautusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruutuksen yhteydessä. Käyttämättömiä lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

Lahjakortteja joiden numerosarja on kaksiosainen xxxxxxxxx-xxxxxx voi myös käyttää verkkokaupassa. Syötä numero sille varattuun kenttään ja paina käytä (näin näet tuotteet joihin lahjakortti käy).

Lomalahjakorteilla saat lahjakortissa mainitun loman lahjakortin voimassaoloaikana. Lomalahjakortteja ei voi yhdistää tarjouksiin. Lomalahjakortista ei siis voi saada rahaa takaisin vaikka se käytettäisiin jonkin tarjouksen aikana, emme myöskään peri erotusta silloin kun normaalihinta olisi korkeampi kuin lahjakortin arvo.