SAIMAAHOLIDAY VARAUSEHDOT

SaimaaHoliday –luontomatkailualueella noudatetaan yhtenäisiä varausehtoja myytäessä ja/tai välittäessä majoituspalveluita asiakkaille. SaimaaHoliday-palvelut voit hankkia joko Hotel & Spa Resort Järvisydämestä (Järvisydän Oy) tai Oravista (Saimaan Eräpalvelu Oy). Nämä yritykset / myyjätahot noudattavat tässä esiteltyjä varausehtoja.

Nämä varausehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on varauksen tehtyään saanut varausvahvistuksen tai suorittanut näissä ehdoissa mainitun laskutetun ennakkomaksun tai koko majoituksensa laskun mukaisesti.

Varaaminen ja maksut myyntipalvelun kautta

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan myyjälle vähintään 14 päivää ennen majoituksen alkua.

Varauksen tehtyään asiakas saa varausvahvistuksen, joka vahvistaa peruutusehdot. Ennakko – ja loppumaksusta asiakkaalle lähetetään lasku suorituksen maksamista varten. Vahvistus ja mahdolliset ennakkolaskut toimitetaan sähköpostin tai sähköisen varausjärjestelmän kautta, jos asiasta ei muuta sovita.

Majoitusvarauksesta erääntyy 50% maksettavaksi 7vrk varaushetkestä lukien ja loput 28vrk ennen majoituksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on vähemmän kuin 28 vrk erääntyy lasku maksettavaksi heti (tai enintään 2 pankkipäivää). Ainoastaan varauksen yhteydessä erikseen myyntipalvelun kanssa voidaan sopia kohteen vuokrasumman maksusta paikanpäällä.

Vuodenvaihteen (26.12. – 15.1.) varauksien osalta loppulasku on maksettava viimeistään syyskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen tulleet vuodenvaihteen varaukset laskutetaan kokonaisuudessaan heti ja ne vahvistuu maksamalla varaus (maksuaika per heti).

Asiakas saa tuotteen tiedot, kuten loma-asunnon sijainnin, myyjätahon yhteyshenkilön nimen, tiedot avaimen luovutuksesta sekä ajo-ohjeet etukäteen sähköpostitse. Ohjeet löytyvät myös kohteiden www-sivuilta. Asiakkaan on varauduttava esittämään kuitti suorituksesta avaimen luovuttajalle.

Yllä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa varauksen peruuntumiseen.

 

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti ko. myyntipalvelun osoitteeseen tai sähköpostilla. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut myyntipalveluumme.

 

Mikäli asiakas peruuttaa huvila- tai mökkivarauksensa:

  • Viimeistään neljä (4) viikkoa ennen varauksen alkamispäivää, palautetaan ennakkomaksu ja loppumaksu vähennettynä toimistokuluilla 90€
  • Alle neljä (4) viikkoa ennen varauksen alkamispäivää veloitetaan koko varauksen arvo.
  • Vuodenvaihteen (26.12. – 15.1.) varausten osalta palautetaan ennakkomaksu ja loppumaksu vähennettynä toimistokuluilla 90€ ainoastaan jos majoituskohde saadaan jälleen vuokratuksi.

 

Mikäli asiakas peruuttaa hotellihuonevarauksensa:

  • Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa yksittäinen majoitusvarauksensa kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Poikkeuksena juhlapaketit ja muut paketit, joiden maksu- ja peruutusehdot määritellään erikseen, tai sairaus- ym. Force majeur –tapaukset.
  • Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai asiakas jättää tulematta on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta minimi 1 vrk majoitushinta + muut hotellille mahdollisesti aiheutuneet kulut.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

SaimaaHoliday –myyntipalvelut eivät korvaa asiakkaalle peruutuksesta aiheutuneita kuluja. Näitä ja mahdollisia muita poikkeustilanteita varten SaimaaHoliday-myyntipalvelut kehottavat matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy peruutusvakuutus.

SaimaaHoliday –myyntipalveluiden oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi SaimaaHoliday –myyntipalvelu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei asiakkaan toimesta ole maksettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu automaattisesti.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

 

Varaaminen ja maksut verkkokaupassa

Asiakas tekee itse haluamansa varaukset internetissä ja maksaa koko summan heti. Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta. Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa itselleen kuitin, huoneiston kohdekuvauksen ajo-ohjeineen ja avainyhteystietoineen sekä varausehdot. Varausohjelma lähettää varausvahvistuksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Verkkokaupan hinnat voivat vaihdella vapaana olevan kapasiteetin ja ajankohdan mukaan. Verkkokaupassa voidaan käyttää erillisiä kampanja-kohtaisia peruutus-ehtoja, jotka mainitaan kyseisen tarjouksen tiedoissa. Hinnat voivat myös poiketa myyntipalvelun puhelimitse antamista tai vastaanotosta kysytyistä hinnoista.

Oleskelu lomakohteessa

SaimaaHoliday lomahuvilat ovat asiakkaan käytettävissä tulopäivästä kohteittain seuraavasti:

  • Oravin huviloissa klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.
  • Järvisydämen huviloissa klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00.

SaimaaHoliday hotelleissa hotellihuoneet ovat käytettävissä asiakkaille tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Lomahuvilan vuokraan kuuluu asunnon vapaa käyttöoikeus. Asuntoon sisältyvät kalusteet, astiat, wc-paperit, talouspeperit ja pefletit, astianpesuaineet ja ruokailuvälineet, energia lämmitykseen, valoon ja ruuanlaittoon sekä takkapuut. Huvilan varustukseen kuuluvat myös vuodevaatteet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Lisäksi huvilan varustukseen kuuluu grillausmahdollisuus ulkogrillissä, kotakeittiössä tai erillisessä grillipaikassa.

Hotellihuoneen vuokraan kuuluu huoneen vapaa käyttöoikeus. Huoneeseen sisältyvät kalusteet, astia, wc-paperit, ja pefletit (saunallisiin huoneisiin), astianpesuaineet (huoneet, joissa keittiö) ja ruokailuvälineet, energia lämmitykseen, valoon ja ruoanlaittoon. Hotellihuoneen varustukseen kuuluvat myös vuodevaatteet, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Lomakohteissa omien liinavaatteiden käyttö on kielletty.

Kohteen loppusiivous kuuluu majoitushintaan ja suoritetaan aina vuokraajan toimesta. Asiakkaan tulee kuitenkin ylläpitää kohtuullista siisteystasoa majoittumisen aikana, sekä luovutukseen mennessä palauttaa huvila, huoneisto tai huone pääpiirteittäin kuntoon joka vastaa vastaanottohetkeä. Ennen luovutusta asiakkaan vastuulla on astioiden pesu, roskien vienti, jääkaapin tyhjennys, valojen sammutus, ovien lukitseminen ja ikkunoiden sulkeminen. Pesemättömistä astioista veloitetaan erikseen 50€ lisämaksu, viemättömistä roskista 50€ ja tyhjentämättömästä jääkaapista 50€.

Erikoissiivouksesta, sekä mahdollisista rikkoutuneista kalusteista, astioista tai laitteista on vuokranantajalla oikeus periä kulut todellisten aiheutuneiden kulujen mukaan. Erikoissiivouksella tarkoitetaan esim. kalusteiden erikoispuhdistusta, mattojen pesetystä tai kiinteistön kiinteisiin osiin kohdistuvia erikoispuhdistus tai maalaustoimenpiteitä, jotka johtuvat asiakkaan oleskelusta kohteessa.

Mikäli asiakas aiheuttaa häiriötä tai vaaraa samassa kiinteistössä oleville tai alueen muille asiakkaille, on vuokranantajalla/edustajalla/myyjätaholla oikeus purkaa vuokrasuhde yhden huomautuksen jälkeen välittömästi. Kaikista häiriöistä aiheutuneet toimenpiteet ja kulut laskutetaan asiakkaalta todellisten kertyneiden kustannusten mukaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa SaimaaHoliday –alueella (ml. hotellihuoneet, lomahuvilat). Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan yksi ylimääräinen vuokrakohteen vuorokausivuokra lisättynä tekstiilien pesulalaskulla.

Lupa lemmikin tuonnista lomakohteeseen on pyydettävä aina myyjätaholta. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 40 €/lemmikki/vrk lisämaksu.

SaimaaHoliday -myyntipalvelut eivät vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon sille SaimaaHoliday –myyntipalvelulle, jonka kanssa asiakas on varauksen hoitanut.

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä majoituskohteen kuvauksessa on enimmäishenkilömäärästä mainittu tai mitä lomakohteesta (huvila tai huone) löytyvään paloturvallisuusohjeeseen on enimmäishenkilömääräksi määritetty.

Teltan tai asuntovaunun käyttö SaimaaHoliday –kohteissa ilman lupaa ja muualla kuin niille merkityillä paikoilla on kielletty.

Huomautukset ja reklamaatiot

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset on välittömästi loman kestäessä ilmoitettava suoraan SaimaaHoliday –myyntipalvelulle tai lomakohteen vastaanottoon. Mikäli asiaan ei tule korjausta on kirjalliset korvausvaatimukset on tehtävä 30 vrk:n kuluessa vuokra-ajan päättymisestä.