Järvisydämellistä hyvinvointia

Välillä on hyvä ottaa tauko arjesta ja viettää aikaa poissa työpaikalta, puhtaassa luonnossa, kaukana vilinästä ja ihan sillä omalla porukalla rentoutuen. TYKY/ TYHY-päiviä voi viettää Järvisydämessä monella tapaa. Haluatteko ottaa rennosti, siemailla juomia ja köllötellä kylpylässä? Vai vaaditaanko TYKY-päivään vähän vauhtia ja adrenaliinia? 

Järvisydämessä on tilaa hengittää ja kaikki aktiviteetit, majoitus ja illanvietto voidaan viettää ihan sillä omalla porukalla.

Katso alta TYKY/ TYHY -päivä paketit pienille ryhmille! Voitte tulla vierailemaan vain päiväksi tai varata myös majoitusta yön yli retkelle. Ryhmille 4-10hlö suosittelemme huvilamajoitusta! Varaukset voitte tehdä suoraanryhmämyynnistä myynti(at)jarvisydan.fi.

Majoitus

Valitse sopiva majoitus huviloista, houseboateista, maisemasviiteistä tai elämyshotellista. Katso kaikki vaihtoehtomme täältä.

Kokoustilat

Kokoustilamme (10-80 hengelle) sisältävät monipuoliset kokousvälineet ja kokousrengin tai -piian palvelut. Kokoustiloja myös höyrylaiva Puijossa, Kotahotellissa sekä Rinnehuviloissa.

 

Järvisydämelliset TYKY-päivät

Sis. sesongin välinevuokran 2h tai risteilyn Linnansaaren kansallispuistoon, rentoutumista Järvikylpylässä (2h) ja pitopöytälounaan tai 3 ruokalajin Tulimenu -illallisen Wiinikellarissa (kattaukset klo 18.00 ja 20.30).  Päivän voitte aloittaa oman aikataulunne mukaan! Vuokravälineet, joista valita: eFatBike, kanootit, kajakit, SUP laudat, lumikengät, retkiluistimet, potkurit. 

Hinta 109,70€/ hlö illallisella

Hinta: 84,70 €/ hlö lounaalla

TYKY-päivät opastetulla retkellä

Sis. opastetun metsä- tai järviretken, kesällä SUP laudoilla tai meloen ja talvella jäätä pitkin luistellen, lumikengillä tai eFatBikeilla. Polttaripaketin ohjelma: opastettu retki 2-2,5h, rentoutumista Järvikylpylässä 2h ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenu-illallinen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! 

Hinta: 129,70€/ hlö

TYKY-päivät samppanjaristeilyllä

Sis. samppanjaristeilyn Saimaan aalloilla (kesto n. 1,5h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Paketin ohjelma esimerkiksi klo 15-17.00 rentoutumista Järvikylpylässä, klo 18.00-19.30 samppanjaristeily ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenuillallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö. Saatavissa 15.5.-31.10.

Hinta: 179,70€/ hlö | Min 4 hlö

TYKY-päivät vesijettisafarilla

Sis. vauhdikkaan jettisafarin Saimaan aalloilla (kesto n. 1,5h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Paketin ohjelma esimerkiksi klo 15.30-17 jettisafari (2hlö/ jetti), rentoutumista Järvikylpylässä ja 20.30 kolmen ruokalajin Kievarin tulimenuillallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö. Saatavissa 15.5.-31.10.

Hinta: 198,80€/ hlö | Min 4 hlö.

 

 

Järvisydämellisesti tervetuloa voimaan hyvin!