Järvisydämellistä hyvinvointia

Välillä on hyvä ottaa tauko arjesta ja viettää aikaa poissa työpaikalta, puhtaassa luonnossa, kaukana vilinästä ja ihan sillä omalla porukalla rentoutuen. TYKY/ TYHY-päiviä voi viettää Järvisydämessä monella tapaa. Haluatteko ottaa rennosti, siemailla juomia ja köllötellä kylpylässä? Vai vaaditaanko TYKY-päivään vähän vauhtia ja adrenaliinia? Järvisydämessä on tilaa hengittää ja kaikki aktiviteetit, majoitus ja illanvietto voidaan viettää ihan sillä omalla porukalla. Katso alta TYKY/ TYHY -päivä paketit pienille ryhmille! Voitte tulla vierailemaan vain päiväksi tai varata myös majoitusta yön yli retkelle. Ryhmille 4-10hlö suosittelemme huvilamajoitusta!

Varaukset voitte tehdä suoraan ryhmämyynnistä myynti@jarvisydan.fi.

Järvisydämelliset TYKY-päivät

Sis. sesongin välinevuokran 2h tai risteilyn/ rekiretken Linnansaaren kansallispuistoon, rentoutumista Järvikylpylässä (2h) ja pitopöytälounaan tai Tulikeittiön illallisen Wiinikellarissa (kattaukset klo 18.00 ja 20.30).  Päivän voitte aloittaa oman aikataulunne mukaan! Vuokravälineet, joista valita: eFatBike, kanootit, kajakit, SUP laudat, lumikengät, retkiluistimet, potkurit. 

Hinta 120,70€/ hlö illallisella
Hinta: 93,70 €/ hlö lounaalla

Varaukset myyntipalvelusta

TYKY-päivät opastetulla retkellä

Sis. opastetun metsä- tai järviretken, kesällä SUP laudoilla tai meloen ja talvella jäätä pitkin luistellen, lumikengillä tai eFatBikeilla. TYKY-paketin ohjelma: opastettu retki 2-2,5h, rentoutumista Järvikylpylässä 2h ja 20.30 kolmen ruokalajin Tulikeittiön illallinen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! 

Hinta: 142,70€/ hlö

Varaukset myyntipalvelusta

TYKY-päivät jahtiristeilyllä

Sis. jahtiristeilyn Saimaan aalloilla (kesto n. 1h), rentoutumista kylpylässä sekä 3 ruokalajin illallisen. Paketin ohjelma esimerkiksi klo 13-15.00 rentoutumista Järvikylpylässä, klo 16.00-17.00 jahtiristeily ja 18.00 tai 20.30 kolmen ruokalajin Tulikeittiön illallisen Wiinikellarissa. Jatkot karaokebaarissa! Minimi henkilömäärä 4 hlö. Saatavissa 15.5.-31.10.

Hinta: 140,70€/ hlö | Min 4 hlö

Jätä Tarjouspyyntö