Järvikylpylä

Uniikki kylpyläkokemus Saimaalla

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

Suosittelemme (viikonloppuvieraitamme) vierailemaan Järvikylpylässä mahdollisuuksien mukaan joko perjantaina tai sunnuntaina, koska lauantai-iltapäivä ja -ilta ovat kylpylässä suosituimpia vierailuajankohtia.

Osta liput kylpylään
Aukioloajat

Järvikylpylä
Su-to klo 10-20
Pe-la klo 10-21
Päivittäin klo 18.00 jälkeen kylpylä on vain yli 18 vuotiaille.

Romanttinen iltakylpylä (ennakkovarauksella)
Ma-to klo 20.30-22.30
Pe-la klo 21.30-23.30
Varaukset edellispäivään klo 16 mennessä.

Järvikylpylän DaySpa
Su-to klo 10-20
Pe-la klo 10-21
Hoidot ennakkovarauksella.

Kuru DaySpa
Päivittäin 10.00-18.00
Hoidot ennakkovarauksella.

Pääsyliput

Järvikylpylä
Aikuinen 33,90 €
Lapsi 21,90 € (4-12v)
Opiskelija, eläkeläinen 21,90 €
Perhelippu 77,90 €
(2 aikuista ja oman perheen alle 12v lapset)

Romanttinen iltakylpylä
Aikuinen 52 € tai 36 € upgrade-lippu (Voit korottaa lomaasi sisältyvän kylpyläkäynnin iltakylpyläksi)

Yhteystiedot

Kylpylän vastaanotto
spajarvisydan.fi

Kylpylän altaat

Kylpylässämme on 5 allasta. Kaikkien sisäaltaidemme veden lämpötila on +31 celsiusastetta. Maltillinen veden lämpötila on tärkeä osa kylpylämme ekologisuutta. Rentoudu erillaisissa altaissa ja jätä arjen huolet taaksesi. Myös lapsille löytyy oma altaansa, jonka yhteydessä on liukumäki ja vesiputous.

Altaissa loikoilun jälkeen voit rentoutua monipuolisessa saunamaailmassa.

Ulkoaltaissa virtaa lämmittämätön Saimaan järvivesi.

Kiertovesiallas

Kiertovesialtaasta löydät sydänluolan sekä hierovia suihkuja. Altaan virtauksen ollessa päällä voit uida vasta- ja myötävirtaan.
Lämpötila+ 31 °C
Syvyys130 cm

Poreallas

Savolaisen bumerangin muotoisessa altaassa pääset poreiden lisäksi nauttimaan parhaalta paikalta kylpylän tunnelmallisesta sisustuksesta.
Lämpötila+ 31 °C

Lastenallas

Altaan yhteydessä on vesiputous ja pieni liukumäki. Huomioithan, että lapset ovat kylpylässä aikuisten vastuulla.
Lämpötila+ 31 °C
Syvyys30 cm

Ulkoaltaat

Ulkoaltaissa käytetään Saimaan järvivettä ja altaiden lämpötila vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Ulkoaltaita ei lämmitetä. Huomioithan että ulkoaltailla saattaa olla liukasta talvella.
Syvyys90 ja 70 cm

Saunat

Kylpylässämme on 6 saunaa. Saunat ovat yhteiskäytössä miehille ja naisille, joten saunan lämmöistä pääset nauttimaan uima-asussa.

Ehdit kylpylävierailusi aikana tutustua kaikkien saunojemme leppeisiin löylyihin ja kovempia löylyjä kaipaavia suosittelemme suuntaamaan kivisaunan lauteille!

Uppotukkisauna

Uppotukkisauna on kaikkein perinteikkäin sauna. Saunan pitkillä lauteilla voit vaikka heittäytyä pitkällesi ja kuunnella suuren kiukaan kuiskauksia.
Lämpötila+ 40 °C

Hamami

Hamamissa viihtyy vaikka pidemmänkin ajan istuen tai köllötellen lämmitetyillä penkeillä ja nauttien penkkien luomasta, miedommasta lämmöstä.
Lämpötila+ 40 °C

Höyrysauna

Höyrysauna kutsuu nautiskelemaan pehmeistä löylyistä marmoripenkeillä.
Lämpötila+ 55 °C

Infrapunasauna

Infrapunasaunan terveysvaikutuksista nautit vielä kylpyläloman jälkeenkin.
Lämpötila+ 45 °C

Kivisauna

Kutsuu kovempien löylyjen ystäviä.
Lämpötila+ 85 °C

Maisemasauna

Sijaitsee kylpylän toisessa kerroksessa. Isoista lasi-ikkunoista voit seurata Saimaan alati vaihtuvaa järvimaisemaa. Sauna on suljettu talvisin.
Lämpötila+ 70 °C

Seikkailumaailma

Perheen pienimmille kylpylästämme löytyy oma alue. Lastenallas (syvyys 30 cm) on varustettu pienellä liukumäellä sekä kylpyleluilla. Lasten altaan yhteydessä löytyy löhöilyverkko 4-12-vuotiaille, sekä lapsille pallojärvi.

Kylpylästä löytyy rajallinen määrä kellukkeita lapsille, jotka ovat vapaasti lainattavissa. Kellukkeet löytyvät allasalueelta. Uimalaseja voit halutessasi lainata kylpylämme vastaanotosta. Vaippaikäisten tulee käyttää uimavaippaa (uimavaippoja myynnissä 1,50€/ kpl).

Lounget

Kylpylästämme löytyy lounge-tiloja, joita voi vuokrata oman seurueen tai ryhmän käyttöön. Tilavuokraan sisältyy tarjoilu.

Lounge-varaukset Järvisydämen myyntipalvelusta:
Puh. +358 20 729 1761
myyntijarvisydan.fi

Allasbaari ja kahvila

Allasosaston ylätasanteella sijaitsee allasbaari, jonka valikoimasta löytyy janoisille saunojille erilaisia kylmiä juomia, talon omia smootheja ja vuodenajan mukaan vaihtuvat mocktailit. Pieneen nälkään allasbaarista voi ostaa grillileipää.

Tarjolla on aina myös pientä naposteltavaa, makuvesiä sekä teetä samovaarista, jotka sisältyvät kylpylälipun hintaan. Allasbaari sulkeutuu puoli tuntia ennen kylpylän sulkeutumista.

Vastaanottoaulan kahvilassa on saatavilla samat tuotteet, kuin allasbaarissamme.

Romanttinen iltakylpylä

Tule viettämään romanttista iltaa kynttilöin valaistussa kylpylässä! Iltakylpylässä vietät rakkaasi kanssa unohtumattoman ja romantiikan täyteisen illan, nauttiessanne toistenne seurasta, siemaillen kuohuviiniä ja maistellen vaahtokarkkeja sekä muita herkkuja. Iltakylpylässä rentoudutaan saunoissa ja kylvyissä sekä tehdään yhdessä itsetehtävä hemmotteluhoito (hehku hunajamaski).

Hinta: 52€/hlö. Up grade lippu 36€ (jos sinulla on jo kylpylälippu). Sis. sisäänpääsy, pyyhkeet, kylpytakki, kuohuviini, naposteltavaa ja itse tehtävä hoitotuote.
Eksklusiivinen iltakylpylä on vain aikuisille.

Huomioithan että iltakylpylää ei voi maksaa hyvinvointieduilla.

Varaa romanttinen iltakylpylä

Hyvä tietää

Pääsyliput ovat ostettavissa ennakkoon verkkokaupastamme tai Järvikylpylän vastaanotosta. Jos majoitut Järvisydämessä, ilmoittauduthan huonenumerollasi kylpylän vastaanottoon. Pyyhe sisältyy aina kylpylälippuun ja saat sen saapuessasi kylpylän vastaanotosta. Majoittuva asiakas voi myös ottaa huoneesta löytyvän kylpytakin mukaan kylpylään. Kylpytakkeja voit myös halutessasi vuokrata kylpylästä hintaan 5€/ kylpytakki. Emme suosittele huoneessa olevia tossuja kylpyläkäyttöön niiden liukkauden takia. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kylpylä on suljettu 30 minuuttia ennen romanttisen iltakylpylän alkamista.

Kylpyläämme voit tulla uimapuvun lisäksi myös uimashortseissa. Vuokraamme myös uima-asuja, uimahousuja sekä naisille uimapukuja. Saatavissa kaikki koot. Vaippaikäisten tulee käyttää uimavaippaa (uimavaippoja myynnissä kylpylän vastaanotossa 1,50€/ kpl).

Kylpyläliput eivät sisälly kaikkiin majoituspaketteihin. Voit valita joko majoituspaketin joka sisältää sisäänpääsyn kylpylään tai maksaa sisäänpääsyn kylpylällä. Tuotekuvauksessa ja varausvahvistuksessa kerrotaan aina mitä pakettiin/ yöpymiseen sisältyy. Huomioithan että majoitukseen sisältyvä kylpylän käyttö tarkoittaa yhtä kertaa (2 tuntia) / majoitusvuorokausi tai yhtä kertaa/ loman aikana (tämä on aina ilmoitettu majoituspaketissa).

Kylpylässä saa ottaa kuvia. Varmistathan, että otat kuvat niin, ettei niissä esiinny muita vieraitamme.

Perheen pienimmille kylpylästämme löytyy oma alue. Lastenallas (syvyys 30 cm) on varustettu pienellä liukumäellä sekä kylpyleluilla. Lasten altaan yhteydessä löytyy löhöilyverkko 4-12-vuotiaille, sekä lapsille pallojärvi. Kylpylästä löytyy rajallinen määrä kellukkeita lapsille, jotka ovat vapaasti lainattavissa. Kellukkeet löytyvät allasalueelta. Uimalaseja voit halutessasi lainata kylpylämme vastaanotosta.
Kylpylässä lapset touhuavat ja uiskentelevat vanhempiensa vastuulla. Uimataitoiset ja yli 12-vuotiaat lapset voivat tulla kylpylään myös ilman huoltajaa. Huomioittehan, että kylpylämme viimeiset tunnit klo 18 alkaen on varattu vain aikuisille.

Vaippaikäisten tulee käyttää uimavaippaa (uimavaippoja myynnissä 1,50€/ kpl).