Varaa majoitus

Renkipojan vinkki

Olethan huomannut että viikolla vierailet meillä edullisemmin! Yöpyminen kaikissa majoituksissamme on edullisempaa sunnuntain ja torstain välisinä öinä pl. heinä-elokuu. Ota siis tauko arjesta ja tule renkipoikien ja piikatyttösten vieraaksi Saimaalle. Edullisemmat arkihinnat koskevat kaikkia verkkokaupan majoituspaketteja!

Varaa loma

Lemmikit

Myös pörröiset perheenjäsenet ovat teretulleita Järvisydämeen. Lemmikin kanssa matkustaville sopivaa majoitusta löytyy Maisemasviiteistä, Metsäsviiteistä, HouseBoateista ja huviloista. Elämyshotellissa, Panorama sviiteissä, Kotahotellissa ja Kuru Resortissa ei valitettavasti ole lemmikkihuoneita. Ilmoitathan lemmikistä varausta tehdessä, verkkokaupassa voit valita lemmikkimaksun lisäpalveluista. 

Tutustu huoneisiin

Lapset

Alle 4 v. lapset majoittuvat ja käyttävät palveluita Järvisydämessä ilmaiseksi (osaan huoneista saatavissa lastensänky (15 €), huviloista pinnasänky löytyy aina, ilman lisämaksua). Lapset 4-12v. majoittuvat ja ruokailevat lapsihinnalla. Pihapiiristä löytyy lasten leikkipaikka, hiekkaranta sopii lasten vesileikkeihin ja kylpylässä lapsille löytyy ihan oma alue.

Mitä loma sisältää?

Loma Järvisydämessä sisältää aina vähintään aamiaisen. Suosituin lomamme, Kylpyläloma sisältää myös aktiviteetin sekä sisäänpääsyn kylpylään päivittäin. Kylpyläloman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös muita paljon paketteja joiden sisältö on aina ilmoitettu tuotteen yhteydessä.

Lue lisää lomapaketeista

Katso majoitukset kartalla

Järvisydämen aluekartasta näet miten majoitukset sijaitsevat, mistä löytyy kylpylä tai ravintola?

Katso aluekartta