Mitä lomani sisältää?

Järvisydämen verkkokaupassa on myynnissä erilaisia lomia, joiden sisältö on kerrottu tiivistetysti tuotteen yhteydessä. Alta näet lisää tietoa lomasi palveluista.

Aamiainen

Buffet aamiainen tarjoillaan ravintola Piikatytön salissa päivittäin. Aamiaisen voi myös tilata omaan huoneeseen, toimitukset klo 8.30 alkaen. Tilaukset edelliseen päivään klo 17.00 mennessä. Aamiaisella on huomioitu laktoositon ja gluteeniton ruokavalio. Katso aamiaisen aikataulut täältä.

 

Sisäänpääsy Järvikylpylään

Kylpyläkäynnin kesto on 2 tuntia ja paketeissa se sisältyy yhden kerran majoitusvuorokaudessa, pois lukien lomapaketit Panorama- ja Metsäsviiteissä ja lomat, joihin kuuluu vain yksi käynti. Pyyhkeen saatte saapuessanne kylpylään. Lämpimällä kelillä voitte saapua kylpylälle huoneesta löytyvässä kylpytakissa. Kylpylässä on tarjolla pientä naposteltavaa ja virvoketta. Allasbaarista voitte tehdä ostoksia huonetilille. Lue lisää kylpylästä täältä.

 

Kauden vuokravälineet

Kauden vuokravälineet käyttöön 2 tunniksi. Vuokravälineitä löytyy ympäri vuoden: eFatBike pyörät (aikuisten koko). Kesäaikaan: SUP laudat, avokanootit (2hlö), yksikkö kajakit ja kaksikko kajakit. Talviaikaan: lumikengät, retkiluistimet, potkurit, hiihtosetit. Vuokra koskee yhtä välinettä/ hlö. *Ennakkovaraukset viimeistään saapuessasi. Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä verkkokaupassa! Voit myös laittaa varauksen pvm+klo esim. sähköpostilla jarvisydan(at)jarvisydan.fi tai online.

–>TEE LOMAAN SISÄLTYVÄ VÄLINEVARAUS VERKOSSA

HUOM! Kauden vuokravälineet voit myös vaihtaa halutessasi:

  • Eväsreppuun, josta löydät tarvikkeet nuotioeväille. Valmiiksi pakattu eväsreppu on mukava ottaa mukaan patikkaretkelle. Safaritalolta!

 

Joogatunti

Voit käyttää lomaasi sisältyvän aktiviteetin myös joogatuntiin: Aamujooga ti-la klo 10-11 tai Lempeä iltapäiväjooga ti-la klo 16-17.

–>VARAA PAIKKA JOOGAAN

 

Valamo Winetasting

Opastetussa viininmaistelussa maistellaan 3 Valamon viiniä keittiöntervehdyksen kera Järvisydämen viinur’rengin johdolla. Ohjelma on K-18. Kesto 30 min. Viininmaistelu tapahtuu ravintola Piikatytössä. *Ennakkovaraukset viimeistään klo 15.00.

–>VARAUKSEN VIININMAISTELUUN VOI TEHDÄ KÄTEVÄSTI TÄÄLTÄ

 

Kalastajan nuotiolounas

Nyt pääset onkimaan Kalarannassa kirjolohta! 
Kalarannan sumpussa uiskentelee kirjolohia, joita pääsee narraamaan perinteisesti onkien. Talvisin pilkimme. Kalastuksen jälkeen nautitaan lounas avotulen äärellä. Lue lisää! 

–>VARAA LOMAAN SISÄLTYVÄ KALASTAJAN LOUNAS TÄÄLTÄ

 

Retki Kaarnetsaareen

Retki Kaarnetsaareen on omatoiminen retki jossa kipparimme vie teidät kauniille Kaarnetsaarelle. Retket lähtevät 15.5.-31.10. päivittäin klo 10.00, 13.00, 16.00 ja 19.00. Kaarnetsaari on mukava päiväretkikohde jossa voit tutustua mm. Suomen luonnon eläimet AR-luontopolkuun 1,5km. Kaarnetsaaresta löytyy myös saarikahvila. *Retkivaraus on hyvä tehdä ennakkoon verkkokaupassa (LINKKI ALLA) tai viimeistään saapuessasi vastaanotosta.

Vene rantautuu saaren upeimman näköalapaikan, Linnavuoren juurelle. Lue lisää retkistä täältä tai katso alta retki Linnavuorelle.

–>VARAA LOMAAN SISÄLTYVÄ RETKI KAARNETSAAREEN

 

Retki Linnavuorelle (Linnansaareen)

Retki Linnansaaren Linnavuorelle on omatoimiretki jossa kipparimme vie sinut kansallispuiston pääsaarelle. Retki lähtee Järvisydämestä klo 10.00, 13.00 ja 16.00. Rantautuminen Linnavuoren laituriin, saaren parhaan näköalapaikan juurelle. Voit valita retken keston itse ja palata saaresta valitsemallasi paluukyydillä. Linnansaaressa voit retkeillä 7 km Rengasreitin, joka vie sinut Sammakkoniemen leirintäalueelle sekä ulkoilmamuseona toimivalle Louhimaan torpalle. Koko rengasreitille ja evästauolle kannattaa varata min. 3 tuntia aikaa. Retkieväitä voi nauttia vaikka tulipaikoilla Sammakkoniemessä tai Perpulanluhdassa. Lämpiminä päivinä voi pulahtaa uimaan! Lue lisää retkistä täältä.

 

Illallinen (Elämyslomiin sisältyvä illallinen tai lisäpalveluna ostettu illallinen)

Illallista tarjoillaan Kotaravintolassa, Höyrylaivaravintolassa (ei talvikaudella) sekä ravintola Piikatytössä (Piikatytön salissa ja Wiinikellarissa). Voit käyttää ennakkoon ostetun illallisen haluamassasi ravintolassa ja tehdä pöytävarauksen kätevästi verkossa haluaamaasi kattaukseen. Eli vaikka paketissa lukee Kievarin tulimenu illallinen, voit käyttää sen myös muissa ravintoloissamme!

Kievarin tulimenu illallinen on ravintolassamme tarjoiltava 3 ruokalajin illallinen. Tulimenuja on sesongille kaksi (parillisille ja parittomille päiville) molemmista löytyy kala, kasvis ja liha pääruokavaihtoehdot. Menut vaihtuu sesonkien mukaan 5 kertaa vuodessa. Lasten menu sisältää pääruoan ja jälkiruoan. Lue lisää kattausajoista ja katso menu täältä. *Pöytävaraus tulee tehdä ennakkoon. Voit tehdä pöytävarauksen kätevästi netissä

-Tee pöytävaraus kaikkiin ravintoloihimme kätevästi verkosta!

 

Kynttiläillallinen toimitettuna majoitukseen

Romanttinen kynttiläillallinen nautitaan omassa huoneessa/ huvilassa takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. Toimitamme 3 ruokalajin kynttiläillallisen pakattuna huoneeseen. Illallinen sisältää alkukeiton, pääruoan ja jälkiruoan. Lapsille on saatavissa lasten pääruoka + jälkiruoka. Ruokailuun käytetään huoneesta löytyviä astioita. Illallisen toimitukset klo 20.30 alkaen. Lisää kynttiläillallisesta ja menu löytyy täältä. 

*Ravintolan ollessa avoinna illalliselle, voit vaihtaa kynttiläillallisen Kievarin tulimenuun. Ilmoitathan siitä ennen klo 17.00.

 

Lomat

Kylpyläloma sisältää

-aamiainen

-sisäänpääsyn kylpylään

-valintanne mukaan yhden näistä: vuokravälineet 2h, joogatunti, Valamo Winetasting, kalastajan lounas TAI retki Kaarnetsaareen.

*Majoitukseen Metsä – ja Panoramasviiteissä ei sisälly sisäänpääsy kylpylään.

 

Elämysloma sisältää

-aamiainen

-sisäänpääsyn kylpylään

-Illallisen (Tulimenu, Höyrylaivaravintola tai Kotaravintola)

-valintanne mukaan yhden näistä: vuokravälineet 2h, joogatunti, Valamo Winetasting, kalastajan lounas TAI retki Kaarnetsaareen.

*Majoitukseen Metsä – ja Panoramasviiteissä ei sisälly sisäänpääsy kylpylään.

 

Luontoloma 2 yötä (ei koske kevään 2021 luontolomatarjousta)

-aamiainen

-sisäänpääsyn kylpylään x 2

-Retki Linnavuorelle (Linnansaareen)

-valintanne mukaan yhden näistä: vuokravälineet 2h, eväsreppu, joogatunti, kalastajan lounas TAI Valamo Winetasting

*Majoitukseen Panorama- ja Metsäsviiteissä ei sisälly sisäänpääsy kylpylään.

Black week 2021 pakettien sisällön löydätte täältä.

Black Weekend 2020 tuotteiden sisällöt löytyvät täältä!