Mitä lomani sisältää?

Järvisydämen verkkokaupassa on myynnissä erilaisia lomia, joiden sisältö on kerrottu tiivistetysti tuotteen yhteydessä. Alta näet lisää tietoa lomasi palveluista. Huom! Koronarajoitukset voivat tuoda muutoksia esimerkiksi ravintolapalveluihin.

Aamiainen

Buffet aamiainen tarjoillaan ravintola Piikatytön salissa päivittäin. Aamiaisen voi myös tilata omaan huoneeseen, toimitukset klo 8.30 alkaen. Tilaukset edelliseen päivään klo 17.00 mennessä. Aamiaisella on huomioitu laktoositon ja gluteeniton ruokavalio. Katso aamiaisen aikataulut täältä.

 

Sisäänpääsy Järvikylpylään

Kylpyläkäynnin kesto on 2 tuntia ja paketeissa se sisältyy kerran majoitusvuorokaudessa. Pyyhkeen saatte saapuessanne kylpylään. Lämpimällä kelillä voitte saapua kylpylälle huoneesta löytyvässä kylpytakissa. Kylpylässä on tarjolla pientä naposteltavaa ja virvoketta. Allasbaarista voitte tehdä ostoksia huonetilille. Lue lisää kylpylästä täältä.

 

Kauden vuokravälineet

Kauden vuokravälineet käyttöön 2 tunniksi. Vuokravälineitä löytyy ympäri vuoden: eFatBike pyörät (aikuisten koko). Kesäaikaan: SUP laudat, avo kanootit (2hlö), yksikkö kajakit ja kaksikko kajakit. Talviaikaan: lumikengät, retkiluistimet, potkurit, hiihtosetit. Vuokra koskee yhtä välinettä/ hlö. *Ennakkovaraukset viimeistään saapuessasi, voit myös laittaa varauksen pvm+klo esim. sähköpostilla jarvisydan(@)saimaaholiday.net

HUOM! Kauden vuokravälineet voit myös vaihtaa halutessasi:

  • Eväsreppuun, josta löydät tarvikkeet nuotioeväille. Valmiiksi pakattu eväsreppu on mukava ottaa mukaan patikkaretkelle.
  • Joogatuntiin. Joogatunteja järjestetään ti-la klo 10 ja 16. Varaukset tunneille ennakkoon vastaanotosta, huom. paikkoja on rajoitetusti. Täältä näet joogatuntimme ja niiden aikataulut.

 

Valamo Winetasting

Opastetussa viininmaistelussa maistellaan 3 Valamon viiniä keittiöntervehdyksen kera Järvisydämen viinur’rengin johdolla. Ohjelma on K-18. Kesto 30min. Viininmaistelu tapahtuu ravintola Piikatytössä. *Ennakkovaraukset viimeistään klo 15.00. Varauksen viininmaisteluun voit tehdä kätevästi verkossa täällä

 

Keikkalippu

Keikkalippu tarkoittaa sisäänpääsyä tapahtumailtana vierailevien artistien esiintymisiin. Kaikki artistit näet tapahtumakalenterista. Kalenteri päivittyy heti kun koronarajoitukset poistuvat ja tapahtumia saa taas järjestää.

 

Retki Kaarnetsaareen

Retki Kaarnetsaareen on omatoiminen retki jossa kipparimme vie teidät kauniille Kaarnetsaarelle. Retket lähtevät 15.5.-31.10. päivittäin klo 10.00, 12.30 ja 15.00. Kaarnetsaari on mukava päiväretkikohde jossa voit tutustua mm Suomen luonnon eläimet AR-luontopolkuun 1,5km. Kaarnetsaaresta löytyy myös saarikahvila. *Ennakkovaraukset viimeistään saapuessasi.

Lisämaksusta 10€/ hlö voit jatkaa veneellä Linnansaareen asti ja viettää retkipäivän kansallispuiston pääsaarella. Vene rantautuu saaren upeimman näköalapaikan, Linnavuoren juurelle. Lue lisää retkistä täältä tai katso alta retki Linnavuorelle.

 

Retki Linnavuorelle (Linnansaareen)

Retki Linnansaaren Linnavuorelle on omatoimiretki jossa kipparimme vie sinut kansallispuiston pääsaarelle. Retki lähtee Järvisydämestä klo 10.00. Rantautuminen Linnavuoren laituriin, saaren parhaan näköalapaikan juurelle. Voit valita retken keston itse ja palata saaresta valitsemallasi paluukyydillä (13.45 tai 16.15). Linnansaaressa voit retkeillä 7km Rengasreitin, joka vie sinut Sammakkoniemen leirintäalueelle sekä ulkoilmamuseona toimivalle Louhimaan torpalle. Koko rengasreitille ja evästauolle kannattaa varata min. 3 tuntia aikaa. Retkieväitä voi nauttia vaikka tulipaikoilla Sammakkoniemessä tai Perpulanluhdassa. Lämpiminä päivinä voi pulahtaa uimaan! Lue lisää retkistä täältä.

 

Kievarin tulimenu illallinen

Kievarin tulimenu illallinen on ravintolassamme tarjoiltava 3 ruokalajin illallinen. Tulimenuja on sesongille kaksi (parillisille ja parittomille päiville) molemmista löytyy kala, kasvis ja liha pääruokavaihtoehdot. Menut vaihtuu sesonkien mukaan 5 kertaa vuodessa. Lasten menu sisältää pääruoan ja jälkiruoan. Lue lisää kattausajoista ja katso menu täältä. *Pöytävaraus tulee tehdä ennakkoon. Voit tehdä pöytävarauksen kätevästi netissä -VARAA PÖYTÄ!

 

Kynttiläillallinen toimitettuna majoitukseen

Romanttinen kynttiläillallinen nautitaan omassa huoneessa/ huvilassa takkatulen ja kynttilöiden loisteessa. Toimitamme 3 ruokalajin kynttiläillallisen pakattuna huoneeseen. Illallinen sisältää alkukeiton, pääruoan ja jälkiruoan. Lapsille on saatavissa lasten pääruoka + jälkiruoka. Ruokailuun käytetään huoneesta löytyviä astioita. Illallisen toimitukset klo 18.00 ja 20.30 alkaen. Lisää kynttiläillallisesta ja menu löytyy täältä. 

*Ravintolan ollessa avoinna illalliselle, voit vaihtaa kynttiläillallisen Kievarin tulimenuun. Ilmoitathan siitä ennen klo 17.00.

 

Lomat

Kylpyläloma sisältää

-aamiainen

-sisäänpääsyn kylpylään

-valintanne mukaan yhden näistä: vuokravälineet 2h, eväsreppu, joogatunti, Valamo Winetasting, keikkalippu TAI retki Kaarnetsaareen.

 

Elämysloma sisältää

-aamiainen

-sisäänpääsyn kylpylään

-Kievarin tulimenu illallisen

-valintanne mukaan yhden näistä: vuokravälineet 2h, eväsreppu, joogatunti, Valamo Winetasting, keikkalippu TAI retki Kaarnetsaareen.

 

Luontoloma 2 yötä (ei koske kevään 2021 luontolomatarjousta)

-aamiainen

-sisäänpääsyn kylpylään x 2

-Retki Linnavuorelle (Linnansaareen)

-valintanne mukaan yhden näistä: vuokravälineet 2h, eväsreppu, joogatunti TAI Valamo Winetasting

 

Black Weekend 2020 tuotteiden sisällöt löytyvät täältä!