Kokoukset ja yritystilaisuudet

Monipuoliset kokoustilamme

Kokoustilamme (10-80 hengelle) sisältävät monipuoliset kokousvälineet ja kokousrengin tai -piian palvelut. Kokoustiloja löytyy myös Kuru Resortin päärakennuksesta, Kotahotellissa sekä Rinnehuviloissa. Kaikissa kokoustiloissa käytettävissänne on videotykki ja valkokangas tai iso TV, fläppitaulu, muistiinpanovälineet, langaton wlan laajakaistayhteys ja kokousrengin palvelut. Huom! Esitykseen tarvitset oman tietokoneen. Kokoustilassa jäävettä ja hedelmiä. 

Lue lisää kokoustiloistamme

Kokouspaketit

Valitse valmis kokouspaketti! Paketteja 1/2 päivän kokouksista yön yli kokouksiin. Kokouspaketti nyt myös upeassa Kuru Resortissa.

Katso kaikki paketit linkistä!

Katso kokouspaketit

Järvisydämelliset tyky-päivät

Työkykyä Saimaan mehästä ja veestä! Henkilökunnan yhteinen ai Saimaan rannalla piristää tiimisi toimintaa. Tempaudu mukaan aktiiviseen päivään ulkoillen, rentoudu Järvikylpylässä ja nauti Kievarin tulimenu -illallinen Wiinikellarissa.

Lue lisää tykypäivistämme

Esiintyjät yksityistilaisuuteen

Teemme yhteistyötä viihdetoimisto Superstarin kanssa, jonka kautta voitte tiedustella juuri teidän tilaisuuteen sopivaa esiintyjää!

”Superstar on yritys- ja yksityistilaisuuksiin keskittynyt uuden ajan viihdetoimisto. Meiltä löydät Suomen huippuartistit, koomikot ja parhaat juontajat tarpeidesi mukaan. Kysy ehdotusta tilaisuuteen niin autamme sinua kokoamaan juuri teille sopivan ohjelmakokonaisuuden.”

Ota yhteyttä Superstariin:

anna.sarmanto (at) superstar.fi | +358 400 581 391

Superstar

Tilaa uutiskirje

Tilaa Järvisydämen uutiskirje yrityksille ja ryhmille, ja saat ensimmäisenä tietoon Järvisydämen ajankohtaiset kuulumiset sekä huipputarjouksia! 

Tilaa uutiskirje

Jätä tarjouspyyntö

Aukioloajat

Asiakaspalvelu
Ma-pe klo 8.00-20.00
La-su klo 10.00-18.00

Ryhmä- ja yritystapahtumien myynti
Ma-pe klo 9.00-16.00

Yhteystiedot

Kotimaiset yritykset, ryhmäasiakkaat, järjestöt, tapahtumat
Jenni Remonen ja Ann-Mari Auvinen
myynti (at) jarvisydan.fi