Syntymäpäivät Järvisydämessä

Aina on syytä juhlaan!

Vietä ikimuistoinen syntymäpäiväjuhla Järvisydämen piikatyttösten ja renkipoikain kestitsemänä. Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme piikatyttöset ja renkipojat räätälöivät tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Juhlamenut

Savolaisen makumaailman parhaita paloja tarjoiltuna lankuilta, päreiltä, saviastioista ja tiriseviltä rautapannuilta kera avotulen, kynttilöiden loisteen sekä musiikin.

Juhlalounas: 36,90€/ hlö | min 10hlö

Juhlaillallinen: 61,90€/ hlö | min 10 hlö

Tutustu menuihin

JUHLAT HUVILALLA (EI YÖPYMISTÄ)

Kun haluat juhlistaa sankaria omien vieraiden kesken! Huvila soveltuu max. 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne (pl. makuuhuoneet). Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun. Katso menu täältä! Huvilalla käytössänne on suuri tila jossa 20 hengen pöytä, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, TV. Voitte myös halutessanne koristella tilaa.

Hinta: 59€/hlö. min. 10 henkilöä

Sis.  huvilan käytön klo 15.00-21.30 ja huvilalle toimitettuna alkumaljat, illallinen, kahvi ja täytekakku. Ei tarjoilua

Varaa juhlat huvilalla

JUHLI AAMUUN ASTI! – YÖN YLI JUHLAT HUVILALLA

Vietä juhlat rennosti huvilalla. Huvila soveltuu max 20 hengen juhliin ja tila on tällöin vapaasti käytettävissänne.  Toimitamme huvilalle alkumaljat, catering ruuan sekä täytekakun ja kahvi/ tee. Katso menu täältä! Huvilalla iltaa voi jatkaa karaoken ja saunomisen merkeissä. Käytössänne on myös BIG BAR, jonka käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan. Aamiainen ravintola Piikatytössä.

Majoitusta yhdestä huvilasta löytyy 10 hengelle. Yli 10 hengen tilaisuuksissa majoitustilat ovat kahdessa huvilassa tai huvilassa + huoneissa. Huvila on käytössänne tulopäivästä klo 15.00, lähtöpäivään klo 12.00.

Huvilalla käytössänne on suuri tila jossa 20 hengen pöytä, täysin varusteltu keittiö, wc tilat, sauna, terassi, TV ja 5 x 2hh omilla kylpyhuoneilla. Voitte myös halutessanne koristella tilaa. Soveltuu hyvin esim syntymäpäiville ja polttareille!

Hinta: 139 €/ hlö | Min. 10 hlö/ 2hh

Sis. majoituksen huvilassa, huvilalle toimitetut alkumaljat, catering illallisen ja kakun, huvila karaoken, aamiaisen.

Hinta ilman majoitusta: 59€/hlö (jos seurueessa päiväkävijöitä)

Varaa yön yli juhlat

Tutustu Järvisydämen majoitustarjontaan

Meiltä löydät sopivan vaihtoehdon majoittumiselle ympäri vuoden, halusit sitten majoittua teemasviitissä, mukavasti elämyshotellissa tai huvilassa vaikka suuremmallakin porukalla!

Tutustu majoitustarjontaan