Restaurant Solitary

Ravintola Solitary

Ravintola Solitary tarjoaa illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä keskellä luonnon rauhaa. Ravintola Solitary sijaitsee Kuru Resortin päärakennuksessa, Järvisydämen välittömässä läheisyydessä. Sesongin mukaan vaihtuva Chef’s menu pohjautuu ravintolaa ympäröivän luonnon antimiin; Saimaan kalaa ja riistaa sekä marjoja, sieniä ja villiyrttejä lähimetsistä. Menu sisältää vähintään 6 ruokalajia ja elää täysin sen mukaan, mitä raaka-aineita lähituottajaverkostomme milloinkin keittiöömme toimittaa. Käsityö ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan on tekemisemme ytimessä.

Suomen 30. paras ravintola

Ravintola Solitary äänestettiin Suomen 30. parhaaksi ravintolaksi vuonna 2024.

Viisi Tähteä Median järjestämä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestys.

Äänestäjiltä

”Piilotettu timantti tarjoaa hienoja elämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa. Konsepti on ainutlaatuinen yhdistelmä paikallisia raaka-aineita, luovuutta ja kansainvälisen tason osaamista. Ruoassa näkyy ja maistuu pieteetti, käsityö ja villi mielikuvitus sekä yllätyksellisyys. Parasta, mitä Itä-Suomen ravintolaskenessä on tapahtunut vuosiin.”

Varaa pöytä

Chef´s menu

Haluamme tarjota vain parasta ja siksi jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Meille sana solitary kuvastaa ravintolan eristäytyneisyyden lisäksi oman tien kulkemista ja omaan tyyliin ja tekemiseen luottamista. Määrän sijaan keskitymme laatuun ja siksi tarjolla on sesongin mukaan vaihtuva Chef’s Menu. Kattaukset ti-la klo 18.00, 19.00, 20.00 ja 21.00.

Menu: 93€

Huomioithan että, KURU on Private resort, vain aikuisille, ja vierailulle tulee aina tehdä varaus ennakkoon. Kuru Private Resort sijaitsee kävelymatkan päässä Järvisydämestä.

Tutustu Ravintola Solitaryyn

REMI TRÉMOUILLE

Solitaryn omistaja ja keittiömestari Remi Trémouille on sekä Suomen että maailman huippuravintoloita kiertänyt ammattilainen, joka on nyt palannut lapsuudenmaisemiinsa Rantasalmelle. Intohimo hyvää ruokaa ja ikimuistoista ravintolaelämystä kohtaan huokuu kaikesta Remin tekemisestä, ja siksi ravintolan jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Solitaryn menussa Remi yhdistää parhaita makuja Suomesta ja maailmalta:

”Annostemme pääraaka-aineet tulevat läheltä, mutta niitä tukemaan on tuotu makuja maailmalta esimerkiksi mausteiden ja yrttien avulla”, Remi kertoo.

Varaa pöytä
Aukioloajat

Avoinna
Ti-la klo 18.00-00.00

Kattaukset
klo 18.00, 19.00, 20.00 ja 21.00

Illalliselle tulee tehdä pöytävaraus ennakkoon!