Järvisydän DAY SPA

 Tervetuloa rentoutumaan uudistuneiden hoitojemme parissa! Hoitajmme ottavat teidät vastaan lempein käsin ja lämpimin kivin. Day Spa hoitolamme löydätte Järvikylpylästä, Saimaan rannalta. Varauksen voitte tehdä kätevästi uudistuneesta verkkokaupasta 24/7 tai kylpylästä puh. +358 20 729 1762 tai spa(at)jarvisydan.fi. Lahjakorttivarauksissa otattehan yhteyttä DaySpa’mme vastaanottoon (lahjakorteilla ei valitettavasti voi maksaa verkkokaupassa) ❤

Hinnasto: arkihinta / sunnuntai- tai arkipyhähinta

Kun saavutte hoitoihin:

Pyydämme, että pesette kädet ennen hoitoon saapumista. Hoitajamme käyttävät kasvohoitojen aikana maskia.

 

Hieronnat

Lämminkivihieronta (osahieronta, 40 min) 92/ 112 €
Lämminkivihieronta (kokohieronta, 70 min) 132/ 152 €

Kehon lihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti rentouttava hoito. Hoidossa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Savolainen päähieronta (30 min) 67/ 87 €
Savolainen päähieronta on rentouttava hoito, jonka juuret ovat syvällä Savon sydämessä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat ja olkavarret. Hieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa.

 

Pulikkahieronta (osahieronta, 45 min) 86/ 106 €
Pulikkahieronta (kokohieronta, 60 min) 116/ 136 €

Pulikkahieronta on savolaiseen kansanperinteeseen pohjautuva lihaksia tehokkaasti rentouttava hieronta, joka tehdään lämmitetyllä ja öljytyllä pulikalla sivelevin ja pumppaavin liikkein. Pulikkahieronta rentouttaa lihaksia, sekä lihaskalvoja ja sillä on pitkäkestoinen stressiä poistava vaikutus.

 

Klassinen hieronta (osahieronta, 45 min) 72/ 92 €
Klassinen hieronta (kokohieronta, 60 min) 112/ 132 €

 Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta – esimerkiksi painelua tai sivelyä. Hoito rentouttaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa lihaskipuja, vähentää stressiä ja vilkastuttaa lihasaineenvaihduntaa. Klassinen hieronta sopii perusterveille.

 

Hemmotteleva spa-hieronta (osahieronta, 45 min) 82/ 102 €
Hemmotteleva spa-hieronta (kokohieronta, 60 min) 112/ 132 €

Hoidossa kehon lihaksia käsitellään kevyemmän hieronnan avulla. Hoidossa keskitytään lihaskireyksien lempeään avaamiseen ja kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

 

Kasvohoidot

Ihanat, rentouttavat kasvohoidot joissa käytämme Unna Nordicin luonnonmukaisia, suomalaisia tuotteita. Tuotteet sisältävät raaka-aineita suomen luonnosta ja ne jättävät kasvoille raikkaan metsäisen tuoksun❣️

 

Metsän henkäys -kasvohoito (45 min) 112/ 132 €
Rentouttava kasvohoito, jossa käytetään luonnon parhaita raaka-aineita.

Kasvojen ihoa hellitään ja kosteutetaan koivunmahlaa sisältävillä hoitovesillä sekä ihoa uudistavilla seerumeilla. Tämän jälkeen toteutetaan havumetsältä tuoksuva, lempeä kasvohieronta. Lopuksi kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio.

 

Metsäelämys-kasvohoito (75 min) 143/ 163 €
Tämä hoito tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutushetken ja tuo metsän ihollesi.

Hoitoon sisältyy kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, ihoa hoitavat hoitovedet, seerumi, rentouttava kasvojen-,  kaulan-, sekä decoltealueen hieronta, ravitseva naamio, hoitovoide. Hoidon aikana myös kädet ja selkä hierotaan. Hoidossa käytettävän Unna Nordic –tuotesarjan hoitotuotteet sisältävät mm. koivunmahlaa ja katajavettä.

 

Virkistävä kasvohieronta (30 min) 67/ 87 €
Tämä hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti, parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuken ja kasvohieronnan. Hieronta toteutetaan ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä.

 

Virkistävä kasvohieronta + päähieronta (60 min) 129/ 149 €
Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kasvohieronnan ravitsevilla öljyillä. Ihoa virkistävän kasvohieronnan jälkeen toteutetaan lempeä päähieronta.

 

Spa-hoidot

Turvehoito vartalolle (45 min) 128/ 148 €
Hoidossa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen lämmitetty turve levitetään koko vartalolle ja kääritään kääreisiin. Vaikutusajan jälkeen turve poistetaan suihkussa. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Oiva hoito esimerkiksi turvotusta vastaan. Hoidossa käytetään *suomalaista turvetta.

*Järvisydämen hoidoissa käytetään ähtäriläisen Lehtopeatin 100% suomalaista, puhdasta ja luonnollista hoitoturvetta. Koe hoitoturpeen terapeuttiset vaikutukset ja anna turpeen kosteuttaa, pehmentää, syväpuhdistaa ja virkistää kehoasi.

 

Kosteuttava hoito vartalolle (45 min) 112/ 132 €
Hoidossa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen kosteuttava naamio levitetään koko vartalolle ja kääritään kääreisiin. Vaikutusajan jälkeen loppu naamio imeytetään rentouttavin hierovin liikkein koko vartalolle, mikä tehostaa naamion imeytymistä. Hoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

 

Rentouttava hoito selälle (30 min) 67/ 87 €
Rauhallisen tehokas hieronta rentouttaa lihakset, sekä pehmittää lihasjännityksiä, verenkierto vilkastuu ja iho lämpenee. Hoidossa saavutat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista, sekä poistaa tehokkaasti ihon pintasolukkoa. Iho pehmenee ja sen väri paranee.

 

Spa-käsihoito (60 min) 118/ 138 €
Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, käsien ja käsivarsien kuorinnan, sekä niiden rentouttavan hieronnan. Kätesi nauttivat kosteuttavia hoitotuotteita ja ovat ihanan pehmeät ja ravitut. Kauniita käsiä on mukava pitää esillä. Hoidon aikana pääset rentoutumaan hoitopetiin, samalla kädet kaunistuvat ja saat nauttia rauhallisesta olosta. (Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.)

 

Talventaika -hoito (75 min) 138/ 158 €
Kosketus ja aromaattiset tuoksut tasapainottavat ja rentouttavat lihaksia sekä mieltä. Pulikka- ja Gua Sha -hieronta yhdistettynä Talventaika -hoidossa saatta olla juuri se, mitä kehosi ja mielesi kaipaavat. tehokas ja turvallinen hoitomuoto lievittää lihasjännityksiä ja aktivoi verenkiertoa. Tuloksena saat nauttia stressittömästä, rentoutuneesta ja lämpöä hehkuvasta tunteesta kehossasi.

 

GUA SHA -hoito (45 min) 86/ 106 €
GUA SHA -hoito (60 min) 116/ 136 €

Guashahoito irrottaa lihaksiin liimautuneita lihaskalvoja, lievittää kipua, elvyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa kehontoimintoja, parantaa erilaisia vaivoja sekä lisää ja elvyttää energian virtaamista kehossa! Hoito edistää kehon palautumista ja toipumista, pintaverisuonten uusiutumista ja tukosten aukeamista. Erittäin tehokasta käsittelyä urheiluvammoihin sekä tuki- ja liikuntaelin sairauksiin! Mm. jännitys niska, juoksijan polvi, penikkatauti, tennis- ja golf kyynärpää, rannekanavan oireyhtymä, jännetuppitulehdus jne… Kun elimistö pääsee eroon ”roskasta” elintoiminnot tehostuvat ja keho pääsee hyödyntämään paremmin ravintoaineita.  Hoito puhdistaa kehoa kuona-aineista ja vanhasta verestä, lievittää lihas- nivel- ja jännekipuja Parantaa verenkiertoa! Tehostaa ruuansulatuskanavan ja sisäelinten toimintoja!

 

Parihoidot

Kehon lihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti rentouttava hoito. Hoidossa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen. Side by side hieronta, isossa kahden hengen huoneessa.

 

Pulikkahieronta kahdelle (45min) 86/ 106 €/ hlö
Osavartalohieronta. Pulikkahieronta on savolaiseen kansanperinteeseen pohjautuva lihaksia tehokkaasti rentouttava hieronta, joka tehdään lämmitetyllä ja öljytyllä pulikalla sivelevin ja pumppaavin liikkein. Pulikkahieronta rentouttaa lihaksia, sekä lihaskalvoja ja sillä on pitkäkestoinen stressiä poistava vaikutus. Side by side hieronta, isossa kahden hengen huoneessa.

 

Ryhmähoito

Hemmotteleva kasvohoito ryhmälle (30min) 65/ 85 €/ hlö
Hamam-saunamme miedossa lämmössä voitte jakaa yhteisen hoitoelämyksen itse toteutettavassa kasvohoidossa asiantuntijan opastuksella. Kasvohoitoon sisältyy omatoiminen ihon alkupuhdistus, kuorinta ja hunajanaamio. Hunaja ravitsee ihoa monipuolisesti, ehkäisee ryppyjä ja juonteita sekä hillitsee iholla olevia tulehduksia.

Valittavissa yksi naamio / ryhmä. Ryhmäkoko 4-8 henkilöä.

 

Detox jalkakylpy + hemmotteleva kasvohoito ryhmälle (45min) 79/ 99 €/ hlö
Hamam-saunamme miedossa lämmössä voitte jakaa yhteisen hoitoelämyksen. Detox poretablettien tehokas antioksidanttinen koostumus puhdistaa, virkistää ja vähentää stressiä. Jalkakylvyn sisältämät aktiiviset ainesosat syväpuhdistavat ja kosteuttavat jalkoja. Kasvohoitoon sisältyy omatoiminen ihon alkupuhdistus, kuorinta ja hunajanaamio. Hunaja ravitsee ihoa monipuolisesti, ehkäisee ryppyjä ja juonteita sekä hillitsee iholla olevia tulehduksia.

Ryhmäkoko 4-8 henkilöä.

 


Hoitopaketit

Lämminkivihieronta & savolainen päähieronta (70 min) 154€/ 174€
Hoitokokonaisuudessa yhdistyvät lämpimien kivien lempeä hieronta, sekä päähieronnan rentouttava vaikutus. Hoitoon sisältyy osahieronta lämpimien kivien avulla toteutettuna, sekä perisavolainen päähieronta.

 

Turvehoito vartalolle & Lämminkivihieronta (85 min) 221/ 241 €
Tässä hoitopaketissa yhdistyvät turpeen tervehdyttävät vaikutukset ja lämpimien kivien lempeä hieronta. Hoidon aluksi vartalolle levitetään lämmin turvenaamio, jonka vaikutuksesta iho syväpuhdistuu ja virkistyy, sekä turvotus vähenee. Vaikutusajan jälkeen naamio pestään pois, minkä jälkeen toteutetaan lempeä osahieronta lämpimien kivien avulla. Hoidon jälkeen iho on pehmeä ja kuulas ja olo kokonaisvaltaisen rentoutunut.

 

Turvehoito vartalolle ja Pulikkahieronta (90 min) 209€/ 229€
Tämän hoitokokonaisuuden myötä tunnet, kuinka aineenvaihduntasi vilkastuu, ihosi on kuulas ja syväpuhdistunut ja olosi on kokonaisvaltaisen rentoutunut. Hoidon aluksi ihollesi levitetään lämmin turvenaamio, joka pestään pois vaikutusajan jälkeen. Tämän jälkeen toteutetaan pulikkahieronta osahierontana. Tule toteamaan, kuinka syvärentouttava vaikutus perisavolaisella turpeella ja järvisydämellisen ainutlaatuisella pulikkahieronnalla voikaan olla kehollesi ja mielellesi ❤️

 

Pulikkahieronta & savolainen päähieronta (75 min) 148/ 168 €
Tässä hoitoyhdistelmässä pääset tutustumaan perisavolaisiin hierontatapoihin. Pulikkahieronta on ainutlaatuinen hoitokokemus, jonka pääsee kokemaan vain Järvisydämessä. Hierontahoito toteutetaan perinteistä piirakkapulikkaa hyödyntäen hieroen kehoa lempeän tehokkaasti. Hoitokokonaisuuden kruunaa aito savolainen päähieronta.

 

Metsän henkäys -kasvohoito & Savolainen päähieronta (75 min) 205/ 225 €
Hoidon aluksi kasvojen ihoa hellitään ja kosteutetaan koivunmahlaa sisältävillä hoitovesillä, sekä ihoa uudistavilla seerumeilla.
Tämän jälkeen toteutetaan havumetsältä tuoksuva, lempeä kasvohieronta ja kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio.
Hoidon päätteeksi toteutetaan päähieronta, joka jättää kehoosi lempeän rentoutuneen tunteen.

 

Varaaminen

Day Spa on avoinna Järvikylpylän aukioloaikojen mukaan.

Hoitovaraukset: verkkokaupasta, puhelimitse +358 20 729 1762 tai spa(at)jarvisydan.fi

Varaathan hoitosi ennakkoon.

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 24 tuntia ennen hoidon alkua, tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Otathan mahdolliset vasta-aiheet huomioon ennen hoidon varaamista

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hoitoja, koska siitä saattaa olla terveydellistä haittaa.

Tällaisia riskitilanteita ovat:

Tarttuvat taudit tai infektiot (mm. flunssa), laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, spastiset halvaukset, hemofilia (verenvuototauti), ihotaudit, tuoreet vammat tai iskut kudoksiin, suurentuneet imurauhaset, tyrä tai sydämentahdistin.

Raskaana olevalle ei suositella kokovartalon turvehoitoa.

Useimmiten edellä mainitut riskitilanteet tulee huomioida hoidoissa, mutta ne eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle. Epävarmoissa tilanteissa suositellaan turhien riskien välttämistä.