Finnlines Star Club -edut Järvisydämessä

Hotel & Spa Resort Järvisydän toivottaa Star Clubin jäsenet tervetulleeksi!

Tarjous on voimassa SU-TO välisille öille.
Voit tarkastella vapaita päiviä verkkokaupastamme.

Hotel & Spa Resort Järvisydän Rantasalmella lumoaa kävijät monipuolisilla hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluilla, sekä ympäri vuoden sesongin mukaan vaihtuvilla luonto- ja aktiviteettimahdollisuuksilla Linnansaaren kansallispuistossa. Ainutlaatuisessa järvikylpylässä rentoudut erilaisissa saunoissa, altaissa, Saimaan aalloilla ja DaySpan hemmotteluhoidoissa. 1600-luvun kestikievarista alkunsa saanut matkailutoiminta kulkee edelleen samassa Heiskasten suvussa. Vuonna 2020 Järvisydän valittiin vuoden kotimaiseksi matkakohteeksi. Tervetuloa nauttimaan Järvisydämellisestä vieraanvaraisuudesta!

TARJOUS

Star Clubin jäsenenä saat -10% (1 yö)  ja -15% (2 tai yli yön) alennuksen kylpylälomasta kaikissa majoitustyypeissä. Lomaan sisältyy majoitus, aamiaiset, sisäänpääsy Järvikylpylään sekä aktiviteetti valintanne mukaan (kauden vuokravälineet 2h, Valamo Winetasting, joogatunti, kalastajan lounas tai veneretki Kaarnetsaareen(touko-lokakuussa)). Etu on vain klubilaisille, joten esitäthän Star Club -korttisi kirjautuessasi hotelliin. Tarjous on voimassa toistaiseksi. 

Hinta alk: 268 €/1 yö/2hlö

*Tarjous koskee kaikkia majoitustyyppejä
Lue lisää majoitusvaihtoehdoistamme täältä!

Varaukset verkkosivuiltamme
Mikäli etu ei näy verkkokaupassa, klikkaa Muuta varausta, ja lisää varauskoodi PROSTARCLUB.

 

Järvisydämellisesti tervetuloa!

Kylpyläloma Star Club jäsenille

Majoitus -10% Star Club jäsenille su-to välisille öille. Majoitus sisältää aamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään ja sesongin aktiviteetin.

 

Katso myös: Missä Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee, kauden aktiviteetit ja varausehdot.