Siirry varaamaan hoito verkkokaupasta!

Day Spa

Tule rentoutumaan ja nautiskelemaan

ihanista hemmotteluhoidoista ja hieronnoista.

HEMMOTTELEVAT TURVEHOIDOT
Järvisydämen hoidoissa käytetään ähtäriläisen Lehtopeatin 100% suomalaista, puhdasta ja luonnollista hoitoturvetta. Koe hoitoturpeen terapeuttiset vaikutukset ja anna turpeen kosteuttaa, pehmentää, syväpuhdistaa ja virkistää kehoasi
EKOPHARMA HELSINKI
Suomalaisen Ekopharman Marjamatka-kasvohoito on aina uniikki hoitoelämys. Hoitava kosmetologisi noukkii hoitoon parhaat marjatuotteet ihosi parasta ajatellen. Tarjolla on mm. kiinteyttävää tyrniä, kosteuttavaa vadelmaa,
sekä ihoa tehokkaasti rauhoittavaa mustaherukkaa. Ekopharman tuotteiden teho perustuu suomalaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin, joiden teho on tutkittu ja hyväksi havaittu. Suomalaiset marjat ovat luonnollisen kauneuden salaisuus

Hemmotteleva Kasvohoito 75 min 99 €
Hoito sisältää selän kuorinnan ja kevyen lämminkivihieronnan, kasvojen puhdistuksen, iho tyypille sopivan kuorinnan, kasvohieronnan ja asiakkaan iholle räätälöidyn naamion sekä loppuvoiteet.

 

Hemmotteleva hoito selälle 30 min 56 €
Pikaista apua kuivalle ja kutisevalle selälle. Hoito sisältää selän kuorinnan, asiakkaan valitseman lämminkivihieronnan tai klassisen hieronnan niska- hartia ja selän alueelle, sekä kosteuttavan ja ravitsevan naamion. Hoito kosteuttaa ihoa sekä vähentää lihaskireyksiä.

 

Lämminkivihieronta 45 min 59 € / 60 min 79€
Koko vartalo hierotaan ja rentoutetaan kuumilla kivillä hieromalla jaloista niska-hartiaseutuun.

 

Klassinen hieronta 30/60/90 min 40 €/60 €/85 €
Klassisen hieronnan avulla hoidat itseäsi ja lihasjännitystä, ennaltaehkäiset tulevia vaivoja ja rentoudut. Puolen tunnin hoidon aikana on mahdollista käsitellä niska- ja hartiaseutu tai kädet/jalat tai alaselkä ja pakarat. Tunnin hoito mahdollistaa koko selän hieromisen tai niskahartiaseudun sekä kädet tai jalat ja pakarat. Kokovartalohieronta on 90 min.

 

Turvejalkakylpy 45 min 65 €
Hemmotteleva ja virkistävä jalkahoito väsyneille ja hemmottelua kaipaaville jaloille. Hoidossa jalat kylvetetään ja kuoritaan sekä kääritään turpeen hellään huomaan. Lopuksi jalat hierotaan.

 

Turvehoito selälle 45 min 65 €
Hoidossa selkä kuoritaan, jonka jälkeen lämmitetty turve sivellään selän alueelle rentouttamaan lihaksistoa ja hoitamaan selän ihoa. Vaikutuksen aikana tehdään joko päänahkahieronta tai jalkapohjahieronta ja lopuksi turpeet poistetaan imukupeilla.

 

Turvehoito vartalolle 60 min 79 €
Turvehoidossa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen lämmitetty turve levitetään koko vartalolle ja kääritään muoviin. Vaikutusajan jälkeen turve poistetaan suihkussa ja vartalolle tehdään asiakkaan toiveiden mukaan kevyt lämminkivihieronta tai klassinen hieronta. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Oiva hoito esimerkiksi turvotusta vastaan.

 

Savolainen päähieronta 30 min 39 €
Savolainen päähieronta on rentouttava hoito, jonka juuret ovat syvällä Savon sydämessä. Hieronta tehdään tuolilla istuen vaatteiden päältä tai öljyllä ihoa hieroen. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat ja olkavarret. Hieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa.
Hoito ei sovellu immeiselle jolla on jokin vakava sairaus (syöpä, epilepsia, aivoverenkiertohäiriö tai tuore leikkaus), olet infektion tai kuumeen kourissa tai sinulla on pään alueella akuutissa vaiheessa oleva ihosairaus.

 

Pulikkahieronta 45 min 59 €

Pulikkahieronta on savolaiseen kansanperinteeseen pohjautuva lihaksia tehokkaasti rentouttava hieronta, joka tehdään lämmitetyllä ja öljytyllä pulikalla sivelevin ja pumppaavin liikkein. Pulikalla käsitellään hartiat, kädet, selkä ja jalat jalkapohjista lähtien. Pulikkahieronnalla on pitkäkestoinen stressiä poistava vaikutus, se lisää hyvänolon tunnetta sekä kohottaa mielialaa sekä tietenkin rentouttaa.
Hieronta ei sovi sinulle jos sinulla on sydän- tai verisuonitauti, outoa turvotusta, tulehdus tai iho on rikki. Tällöin osa kehosta voidaan kuitenkin hieroa.

 

Siirry varaamaan hoito verkkokaupasta!

Day Spa on avoinna su-to klo 10–20 ja pe-la 10-21 tai hoitoihin liittyen sopimuksen mukaan.

Varaukset:
Varaathan hoitosi ennakkoon. Varaukset voit tehdä verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostilla. Peruutuksen voi tehdä kuluitta edelliseen päivään klo 16 mennessä. Tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Järvisydämen DaySpa hinnasto on voimassa toistaiseksi.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hoitovaraukset verkosta tai +358 20 729 1762, spa@saimaaholiday.net

DaySpa hoitohinnasto 2020