Siirry varaamaan hoito verkkokaupasta!>>

 

Day Spa Hoitohinnasto

Hinnasto: arkihinta / sunnuntai- tai arkipyhähinta

 Tervetuloa rentoutumaan uudistuneiden hoitojemme parissa!

❣❣❣

Metsäelämys-kasvohoito (75 min) 129/ 149 €

Tämä hoito tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutushetken ja tuo metsän ihollesi.

Hoitoon sisältyy kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, ihoa hoitavat hoitovedet, seerumi, rentouttava kasvojen-,  kaulan-, sekä decoltealueen hieronta, ravitseva naamio, hoitovoide. Hoidon aikana myös kädet ja selkä hierotaan. Hoidossa käytettävän Unna Nordic –tuotesarjan hoitotuotteet sisältävät mm. koivunmahlaa ja katajavettä.

 

Metsän henkäys -kasvohoito (45 min) 89/ 109 €

Rentouttava kasvohoito, jossa käytetään luonnon parhaita raaka-aineita.

Kasvojen ihoa hellitään ja kosteutetaan koivunmahlaa sisältävillä hoitovesillä sekä ihoa uudistavilla seerumeilla. Tämän jälkeen toteutetaan havumetsältä tuoksuva, lempeä kasvohieronta. Lopuksi kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio.

 

Turvehoito vartalolle (45 min) 89/ 109 €
Hoidossa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen lämmitetty turve levitetään koko vartalolle ja kääritään kääreisiin. Vaikutusajan jälkeen turve poistetaan suihkussa. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Oiva hoito esimerkiksi turvotusta vastaan. Hoidossa käytetään *suomalaista turvetta.

*Järvisydämen hoidoissa käytetään ähtäriläisen Lehtopeatin 100% suomalaista, puhdasta ja luonnollista hoitoturvetta. Koe hoitoturpeen terapeuttiset vaikutukset ja anna turpeen kosteuttaa, pehmentää, syväpuhdistaa ja virkistää kehoasi.

 

Kosteuttava hoito vartalolle (45 min) 89/ 109 €
Hoidossa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen kosteuttava naamio levitetään koko vartalolle ja kääritään kääreisiin. Vaikutusajan jälkeen loppu naamio imeytetään rentouttavin hierovin liikkein koko vartalolle, mikä tehostaa naamion imeytymistä. Hoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa.

 

Savolainen päähieronta (30 min) 49/ 69 €
Savolainen päähieronta on rentouttava hoito, jonka juuret ovat syvällä Savon sydämessä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat ja olkavarret. Hieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa. 

 

Pulikkahieronta (osahieronta, 45 min) 69/ 89 €

Pulikkahieronta (kokohieronta, 60 min) 99/ 119 €

Pulikkahieronta on savolaiseen kansanperinteeseen pohjautuva lihaksia tehokkaasti rentouttava hieronta, joka tehdään lämmitetyllä ja öljytyllä pulikalla sivelevin ja pumppaavin liikkein. Pulikkahieronta rentouttaa lihaksia, sekä lihaskalvoja ja sillä on pitkäkestoinen stressiä poistava vaikutus.

 

Lämminkivihieronta (osahieronta, 40 min) 69/ 89 €

Lämminkivihieronta (kokohieronta, 70 min) 109/ 129 €
Kehon lihaksia lempeästi, mutta tehokkaasti rentouttava hoito. Hoidossa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin. Hoito sopii stressin lievitykseen, unettomuuteen, rentoutumiseen, hemmotteluun sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen.

 

Klassinen hieronta (osahieronta, 45 min) 65/ 85 €

Klassinen hieronta (kokohieronta, 75 min) 95/ 115 €

 Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta – esimerkiksi painelua tai sivelyä. Hoito rentouttaa lihasjännityksiä ja rauhoittaa lihaskipuja, vähentää stressiä ja vilkastuttaa lihasaineenvaihduntaa. Klassinen hieronta sopii perusterveille.

 

Hemmotteleva spa-hieronta (osahieronta, 45 min) 65/ 85 €

Hemmotteleva spa-hieronta (kokohieronta, 75 min) 95/ 115 €

Hoidossa kehon lihaksia käsitellään kevyemmän hieronnan avulla. Hoidossa keskitytään lihaskireyksien lempeään avaamiseen ja kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

 

Rentouttava hoito selälle (30 min) 54/ 74 €

Rauhallisen tehokas hieronta rentouttaa lihakset, sekä pehmittää lihasjännityksiä, verenkierto vilkastuu ja iho lämpenee. Hoidossa saavutat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Ennen hierontaa tehtävä kuivaharjaus tehostaa kuona-aineiden poistumista, sekä poistaa tehokkaasti ihon pintasolukkoa. Iho pehmenee ja sen väri paranee.

 

Spa-käsihoito (60 min) 99/ 119 €

Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, käsien ja käsivarsien kuorinnan, sekä niiden rentouttavan hieronnan. Kätesi nauttivat kosteuttavia hoitotuotteita ja ovat ihanan pehmeät ja ravitut. Kauniita käsiä on mukava pitää esillä. Hoidon aikana pääset rentoutumaan hoitopetiin, samalla kädet kaunistuvat ja saat nauttia rauhallisesta olosta. (Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.)

 

Hemmotteleva kasvohoito ryhmälle (30min) 29/ 59 €/ hlö

Hamam-saunamme miedossa lämmössä voitte jakaa yhteisen hoitoelämyksen itse toteutettavassa kasvohoidossa asiantuntijan opastuksella. Kasvohoitoon sisältyy omatoiminen ihon alkupuhdistus, kuorinta ja valitsemanne turve- tai hunajanaamio. Turvenaamio puhdistaa, kuorii ja kosteuttaa ihoa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Hunaja ravitsee ihoa monipuolisesti, ehkäisee ryppyjä ja juonteita sekä hillitsee iholla olevia tulehduksia.

Valittavissa yksi naamio / ryhmä. Ryhmäkoko 4-10 henkilöä.

 

HOITOPAKETIT:

Turvehoito vartalolle & Lämminkivihieronta (90 min) 153/ 173 €

Pulikkahieronta & Savolainen päähieronta (75 min) 113/ 133 €

Metsän henkäys -kasvohoito & Savolainen päähieronta (75 min) 133/ 153 €

 

Varaaminen

Day Spa on avoinna Järvikylpylän aukioloaikojen mukaan.

Hoitovaraukset: verkkokaupasta, puhelimitse +358 20 729 1762 tai spa(at)saimaaholiday.net

Siirry varaamaan hoito verkkokaupasta!>>

Varaathan hoitosi ennakkoon. 

Peruutuksen voi tehdä kuluitta edelliseen päivään klo 16 mennessä, tämän jälkeen perutuista hoidoista veloitamme 100% varatun hoidon hinnasta.

Järvisydämen DaySpa-hinnasto on voimassa toistaiseksi.

Huom. Otathan mahdolliset vasta-aiheet huomioon ennen hoidon varaamista

 

Joissakin tilanteissa on parempi välttää hoitoja, koska siitä saattaa olla terveydellistä haittaa.

Tällaisia riskitilanteita ovat:

Tarttuvat taudit tai infektiot (mm. flunssa), laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, spastiset halvaukset, hemofilia (verenvuototauti), ihotaudit, tuoreet vammat tai iskut kudoksiin, suurentuneet imurauhaset, tyrä tai sydämentahdistin.

Raskaana olevalle ei suositella kokovartalon turvehoitoa.

Useimmiten edellä mainitut riskitilanteet tulee huomioida hoidoissa, mutta ne eivät välttämättä ole esteenä hieronnalle. Epävarmoissa tilanteissa suositellaan turhien riskien välttämistä.