Hiihtoloma Järvisydämessä

15.2.-8.3.2020

Aktiviteetteja

Hiihtolomaviikoilla 8-10 Järvisydämestä löytyy aktiviteetteja sekä hemmottelua koko perheelle. Opastetut retkiluistelu- ja lumikenkäilyretket päivittäin klo 10.00 ja 14.00, retket Porokylään tutustumaan poroihin, moottorikelkkasafarit, rekiretket sekä Porokylän lasten minimoottorikelkat. Omatoimisesti voi lähteä retkiluistelureitille Linnansaaren kansallispuistoon sekä lumikenkäily- ja talvipyöräilyreiteille. Huskyvaljakko ajelulle pääsee Järvisydämessä 6.-7.3!

 

Hyvinvointia ja hemmottelua

Kylpylän hyvinvointitunneilla HotYogaa, Ilmajoogaa ja Hatha Joogaa. Day Spassa varattavissa mm. hierontaa, turvehoitoja ja lämminkivihoitoja.

 

Järvikylpylä

Kylpylä avoinna päivittäin ma-la klo 10-20 ja su klo 10-18 (klo 18-20 k-18). Lue lisää kylpylästä täältä!

 

Ravintola

Ravintola Piikatytössä pitopöytälounas päivittäin (ma-to klo 12-14, pe-su klo 12-16), Kievarin tulimenu -illallinen ma-la klo 18 ja 20.30, su klo 18.30.

Lue lisää hiihtoloman palveluista sekä majoituksesta alta!

Aktiviteetit

Opastettuja aktiviteetteja Linnansaaren kansallispuistoon ja Porosalmen käkkyrämetsiin vähintään kaksi kertaa päivässä. Katso sesongin viikko-ohjelma & safarit ja varaa paikkasi retkelle!

Poro-ohjelmat

Porokylän poro-ohjelmissa pääset tutustumaan ihaniin poroihin ja ajamaan minimoottorikelkoilla. Saatavilla talvikaudella, lähdöt retkille vastaanotosta. Varaa poro-ohjelmat täältä!

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafarit Porosalmen käkkyrämetsissä 1,5h ja 3h talvikaudella. Katso kaikki lähdöt ja varaa täältä! Lähdöt Järvisydämen vastaanotosta.

Huskyt

Hiihtolomaviikolla 10 (6.-7.3.) pääsee  talven riennoista nauttimaan myös lyhyellä valjakkosafarilla Porosalmen metsiin, Alaskan huskyjen vetämässä reessä! Huskysafari sopii ihan koko perheelle.

Talviloma Rinnehuvilassa

Varaa nyt 2 yön loma Rinnehuvilassa talvikaudelle 17.1.-5.4. Loma sisältää huvilan, aamiaiset, kylpylän ja talven aktiviteetteja Linnansaaren kansallispuistossa. Hinta 167€/ hlö (4-10 hlö)

Talvinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset ja kauden vuokravälineet (retkiluistelu, potkuri, lumikenkäily, hiihto, FatBike). Paketti on 2 hengelle.