❣️Järvisydämellinen hiihtoloma❣️

20.2.-14.3.2021

Aktiviteetteja

Hiihtolomaviikoilla 8-10 Järvisydämestä löytyy aktiviteetteja sekä hemmottelua koko perheelle.

Opastetut retkiluistelu- ja lumikenkäilyretket päivittäin klo 10.00 ja 14.00
Joogaa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 10.00 ja 16.00
Pororetket päivittäin klo 10.00 ja 12.00
Moottorikelkkasafarit päivittäin klo 10.00 ja 12.00
Porokylän lasten minimoottorikelkat päivittäin käytössä klo 10.00-16.00 (20€/ 20min)

Omatoimisesti voi lähteä retkiluistelureitille Linnansaaren kansallispuistoon sekä lumikenkäily-, hiihto- ja talvipyöräilyreiteille. Kartan uusista retkeilyreiteistämme näet täältä ja retkiluistelureitistämme täältä!

 

Hyvinvointia ja hemmottelua

Kylpylän hyvinvointitunneilla HotYogaa, Ilmajoogaa ja Hatha Joogaa. Joogan viikkotunnit tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 10.00 ja 16.00. Day Spassa varattavissa mm. hierontaa, turvehoitoja ja lämminkivihoitoja.

 

Järvikylpylä

Kylpylä avoinna päivittäin ma-to klo 10-20, pe-la klo 10-21 ja su klo 10-18 (klo 18-21 k-18). Lue lisää kylpylästä täältä!

 

Ravintola

Ravintola Piikatytössä pitopöytälounas päivittäin (ma-to klo 12-14.30, pe-su klo 12-16), Kievarin tulimenu -illallinen päivittäin kattaukset klo 18.00, 19.00, 20.30 ja 21.30. Talvibuffet -illallinen perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00-21.30.

Lotjabaarin bistrolistalta burgeria, pizzaa, salaattia jne. päivittäin klo 14.30-21.00.

 

Majoitus hiihtolomalle

Tule rentoutumaan Järvisydämeen hiihtolomalla. Perhelomalle majoitukseksi sopii huvilat (max. 12 hlö), Elämyshotellin suite -huoneet (max. 6 hlö) sekä uuden Kotahotellin hyttihuoneet (4 hlö)! Kaikki majoituksemme sisältävät aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään. Voit lukea lisää majoituksista täältä!

Siirry varaamaan majoitus hiihtolomalle alta!

Talvinen miniloma

2 yötä Maisemasviitissä, sisäänpääsy kylpylään x2, aamiaiset, opastettu retki ja valitsemanne aktiviteetti (kauden vuokravälineet 2h tai Valamo Winetasting).

Huvilat

Järvisydämen huvilat (Rinne-, Ranta- ja Kelohuvilat) soveltuvat erityisesti perheille/ ryhmille niin lyhyempään majoitukseen tai pidemmälle lomallesi. Huvilat sijaitsevat ravintolan, aktiviteettien ja Järvikylpylän välittömässä läheisyydessä. Varaa huvila täältä!

Kotasviitti perheille

Hytilliset kotasviitit uudessa Kotahotellissa sopivat hyvin perheille. Erillisessä hyttihuoneessa majoittuu 2 lasta ja päämakuuhuoneessa 2 aikuista. Minikeittiöstä löytyy jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kapseli kahvinkeitin ja astiasto.

Elämyshotelli

Päärakennuksen yhteydessä sijaitseva Elämyshotelli on rakennettu perinteitä kunnioittaen kotimaisesta kivestä ja vanhasta puusta.
Tutustu huoneisiin sekä elämyslomiin verkkokaupassa!

Maisemasviitit

Maisemasviitit soveltuvat niin pariskunnille kuin yritysvieraillemme. Isoista maisemaikkunoista ihailet niin tähtiä, revontulia kuin yötöntä yötä.
Lue lisää ja varaa verkkokaupasta!

Aktiviteetit

Opastettuja aktiviteetteja Linnansaaren kansallispuistoon ja Porosalmen käkkyrämetsiin vähintään kaksi kertaa päivässä. Katso sesongin viikko-ohjelma & safarit ja varaa paikkasi retkelle!

Poro-ohjelmat

Porokylän poro-ohjelmissa pääset tutustumaan ihaniin poroihin ja ajamaan minimoottorikelkoilla. Saatavilla talvikaudella, lähdöt retkille vastaanotosta. Varaa poro-ohjelmat täältä!

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafarit Porosalmen käkkyrämetsissä 1,5h ja 3h talvikaudella. Katso kaikki lähdöt ja varaa täältä! Lähdöt Järvisydämen vastaanotosta.

Talvireitti jäällä

Linnansaaren talvireitti lähtee Järvisydämen rannasta ja kulkee pitkin Saimaata Linnansaareen ja Oraviin. Reitillä voit retkiluistella, potkuroida, hiihtää, pyöräillä ja kävellä. Katso reitit, palvelut ja jäätiedot täältä.