Tule rentoutumaan Järvikylpylään

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

COVID OHJEISTUS! 

Vallitsevien rajoitusten vuoksi osa Järvikylpylän pukukaapeista on poissa käytöstä ja saunat ovat käytössä yhdelle seurueelle kerrallaan. Huomioithan myös riittävän turvavälin kylpylässä vieraillessasi. 

Suosittelemme (viikonloppuvieraitamme) vierailemaan Järvikylpylässä mahdollisuuksien mukaan joko perjantaina tai sunnuntaina, koska lauantai-iltapäivä ja -ilta ovat kylpylässä suosituimpia vierailuajankohtia. 

Muistathan seuraavat ohjeistukset saapuessanne kylpylään:

  • Pese kädet säännöllisesti saippualla vähintään 20 s ja käytä käsihuuhdetta (sitä löytyy kaikista yleisistä tiloistamme).
  • Vältä turhia kontakteja ja huolehdi, että pidät turvavälin! Etenkin kylpylässä ja pukuhuoneissa toivomme, että odotatte vuoroanne jonossa, turvavälit huomioiden. Asioi henkilökunnan kanssa suojapleksin takaa.
  • Maskia tulee käyttää kaikissa yhteisissä sisätiloissa pl. allasalue.
  • Vieraile mahdollisuuksien mukaan kylpylässä päiväsaikaan, jolloin ihmisiä on vähiten.

Pyydämme, että kylpylän päiväkävijät (ei majoitusta) saapuvat kylpylään viimeistään klo 14.00. 

Aukioloajat

Järvikylpylä on avoinna: ma-to klo 10-20, pe-la klo 10-21, su klo 10-20.
Klo 18-21 kylpylä on avoinna vain yli 18 -vuotiaille.
Järvisydämellisesti tervetuloa!

Romanttinen iltakylpylä

Yllätä rakkaasi! Varaa nyt sisäänpääsy tunnelmalliseen iltakylpylään rakkaasi kanssa. Eksklusiivinen iltakylpylä on vain aikuisille ja täynnä romantiikkaa!

Liput Järvikylpylään

Aikuiset: 29,90 €
Eläkeläinen/lapsi/opiskelija: 18,90 €
Perhelippu: 69,90 €
Osta liput Järvikylpylään!

Day Spa

Kylpylän Day Spassa mm. lämminkivi-, klassinen- ja pulikkahierontoja sekä erilaisia turve ja hemmotteluhoitoja. Katso kaikki ihanat hemotteluhoitomme täältä!

Hyvinvointitunnit

Järvisydämen joogatunneilla pääset rentoutumaan mm. aamujoogan, lempeän iltapäiväjoogan ja ilmajoogan ja parissa. Kesällä sään salliessa joogaamme myös ulkona! Katso kaikki avoimet tuntimme täältä!

Kylpyläinfo ja kuvia

Hyvää tietää Järvikylpylästä: saunat, altaat, allasbaari, lastenalue ym. Katso täältä myös kuvia kylpylästä.

Saunamaailma

Saunaemäntämme hoivissa savusaunassa, immeisen keittopadassa, Riihi- ja Hakosaunoissa sekä Höyryluola-Immessä löylyttelee kerralla jopa 70 hengen ryhmän. Lue lisää..