Tule rentoutumaan Järvikylpylään

Järvikylpylässämme koet uudenlaisen suomalaisen järvihyvinvointikokemuksen, sillä kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä; Saimaan järvivettä, luonnonkiveä ja yli 500 vuotta vanhoja uppotukkeja. Kylpylä lämpenee järvi-/maalämmöllä ja aurinkoenergialla.

 

Suosittelemme (viikonloppuvieraitamme) vierailemaan Järvikylpylässä mahdollisuuksien mukaan joko perjantaina tai sunnuntaina, koska lauantai-iltapäivä ja -ilta ovat kylpylässä suosituimpia vierailuajankohtia. 

Pyydämme, että kylpylän päiväkävijät (ei majoitusta) saapuvat kylpylään viimeistään klo 14.00. 

TIEDOTE:

Järvikylpylä sekä DaySpa on suljettu vuosihuoltoa varten 5.-7.2.2023. Avaamme kylpylän 8.2. klo 16.00. DaySpa hoitoja saatavissa Kurun Day Spassa. Saunavuoroja varattavissa sekä Kurun rantasaunoille että Metsäsaunoille 1-2h.

Aukioloajat

Järvikylpylä ja Day Spa ovat avoinna päivittäin! Kurkkaa aukioloajat täältä.
Järvisydämellisesti tervetuloa!

Romanttinen iltakylpylä

Yllätä rakkaasi! Varaa nyt sisäänpääsy tunnelmalliseen iltakylpylään rakkaasi kanssa. Eksklusiivinen iltakylpylä on vain aikuisille ja täynnä romantiikkaa!

Liput Järvikylpylään

Aikuiset: 32,90 €
Eläkeläinen/lapsi/opiskelija: 20,90 €
Perhelippu: 76,90 €
Osta liput Järvikylpylään!

Day Spa

Kylpylän Day Spassa mm. lämminkivi-, klassinen- ja pulikkahierontoja sekä erilaisia turve ja hemmotteluhoitoja. Katso kaikki ihanat hemotteluhoitomme täältä!

Kuru Day Spa

Kuru DaySpassa ylellinen Sisley spa menu sekä Kuru signature hoidot. Kuru Spa sijaitsee Kuru Reosrtin päärakennuksessa.

Hyvinvointitunnit

Hyvinvointitunneillamme pääset rentoutumaan mm. joogan ja erilaisten rentoutustuntien parissa. Kaikki tunnit pidetään Kuru Resortin joogatilassa. Katso kaikki avoimet tuntimme täältä!

Kylpyläinfo ja kuvia

Hyvää tietää Järvikylpylästä: saunat, altaat, allasbaari, lastenalue ym. Katso täältä myös kuvia kylpylästä.