Kotahotelli

Valmistuu 2020

HUONEET: 18kpl 2 hh ja 3 kpl 4 hengen huoneita.

 

Ihmiset ovat aina kokoontuneet yhteen lepäämään ja nauttimaan toistensa seurasta. Järvisydämen uusi 2020 valmistuva Kotahotelli nojaa skandinaaviseen metsästys- kalastuskulttuurin. Elävän tulen lämpöön on kokoonnuttu myös Saimaan rannoilla kertomaan tarinoita, rakastumaan, keräämään voimia ja nauttimaan elämästä.

Hotelli koostuu kolmesta hotellirakennuksesta, jossa kussakin on 7 hotellihuonetta. Huoneet ovat elämyksellisiä lasikattoisia huoneita, joista voi tiirailla kattoikkunasta taivaalle. Huoneistojen mukava oleskelutila mahdollistaa työskentelyn tai iltateet. Kaikissa huoneistoissa on takka, sekä tyylikäs suihku, wc ja minikeittiö. Huoneistoissa on myös huonekohtainen viilennys ja lämmitys.

Kussakin rakennuksessa on iso loungekota oleskelu- ja aulatilana. Yhteisessä loungekodassa on mukavat tilat illanviettoon tai kokoontumiseen. Tila varustetaan kokous- / esitystekniikalla, joilla tilaa voidaan hyödyntää vapaamuotoisiin kokouksiin. 

Loungekodassa korostuu Skandinaavinen luonto ja mytologia. Kodassa palaa ikuinen tuli, jonka ympärille ihmiset ovat kautta aikain kokoontuneet. Tilan elämyksellisyyttä on kaikille aisteille. Luonnonpuu, kivi ja takorauta luovat kotatunnelmaa. Kodan erikoisuudeksi muodostuu äänitaiteilijan luoma äänimaailma, joka herättää tilaan mystisen luontokokemuksen äänen ja tuntoaistin avulla. Luontoäänet tuodaan kotatilaan innovatiivisella äänisuunnittelulla, jossa tilan rakenteet muodostavat kaiuttimet äänille.  Luontoäänissä voit tuntea Suomen ja Saimaan eri vuodenajat ja eläintenäänet karhuista kalasääskeen.

Tervetuloa kokemaan 2020-luvun kotatunnelmaa omassa sviitissä.

Siirry varaamaan huone verkkokaupassa!

 

Kohde sopii erityisen hyvin yhteisöllisiin kokoontumisiin mm. yrityksille, yhteisöille ja perheille.

Hotellikiinteistöt sijaitsevat Järvisydämen resortin ydinalueella vain 150 metriä reseptionista.