Kotahotelli

Valmistuu 2020

HUONEET: 18kpl 2 hh ja 3 kpl 4 hengen huoneita.

Ihmiset ovat aina kokoontuneet yhteen lepäämään ja nauttimaan toistensa seurasta. Järvisydämen uusi 2020 valmistuva Kotahotelli nojaa skandinaaviseen metsästys- kalastuskulttuuriin. Elävän tulen lämpöön on kokoonnuttu myös Saimaan rannoilla kertomaan tarinoita, rakastumaan, keräämään voimia ja nauttimaan elämästä.

 

Marjanpoimijoiden, kalastajien ja metsästäjien kodat

Hotelli koostuu kolmesta hotellirakennuksesta, jossa kussakin on 7 hotellihuonetta (6 x 2hh, 1 x 4hh). 

Kussakin rakennuksessa on iso loungekota oleskelu- ja aulatilana. Yhteisessä loungekodassa on mukavat tilat illanviettoon tai kokoontumiseen. Tila varustetaan kokous- / esitystekniikalla, joilla tilaa voidaan hyödyntää vapaamuotoisiin kokouksiin. 

Loungekodassa korostuu Skandinaavinen luonto ja mytologia. Kodassa palaa ikuinen tuli, jonka ympärille ihmiset ovat kautta aikain kokoontuneet. Tilan elämyksellisyyttä on kaikille aisteille. Luonnonpuu, kivi ja takorauta luovat kotatunnelmaa. Kodan erikoisuudeksi muodostuu äänitaiteilijan luoma äänimaailma, joka herättää tilaan mystisen luontokokemuksen äänen ja tuntoaistin avulla. Luontoäänet tuodaan kotatilaan innovatiivisella äänisuunnittelulla, jossa tilan rakenteet muodostavat kaiuttimet äänille.  Luontoäänissä voit tuntea Suomen ja Saimaan eri vuodenajat ja eläintenäänet karhuista kalasääskeen.

Kotasviitit

 

Kotasviitti 2 hengelle

Lasikattoikkunalla varustettu kotahotellihuone 2 hengelle.

Huoneessa on makuutila 180cm leveällä parisängyllä, sekä tunnelmaa luova puulämmitteinen takka. Huone on varustettu ekologisella ilmalämpöpumpulla ja viilennystoiminnolla. Majoitushuone on lisäksi varustettu pimentävillä verhoilla kaikissa ikkunoissa. Huoneessa on tv, sekä ilmainen wifi yhteys. Erillinen minikeittiö ja oleskelutila mahdollistaa huoneen käytön, vaikka työskentelyyn tai omatoimi iltapalaan. Keittiössä on astiasto 2:lle, jääkaappi, minibaari, vedenkeitin, mikroaaltouuni, sekä kapselikahvin keitin.

Wc ja suihkutila on luonnonkivilaatoitettu ja varustettu mm. hiustenkuivaimella ja ekologisilla hiusten- ja vartalonhoito tuotteilla. Huoneen varustukseen kuuluu kylpytakit, pyyhkeet ja tohvelit kahdelle.

 2 hengen kotahotellihuoneeseen ei saa lisävuodetta. Huoneisiin ei myöskään saa tuo kotieläimiä.

 

 

Kotasviitti ja hytti 4 hengelle

Lasikattoikkunalla varustettu kotahotellihuone neljälle.

Huone on suunniteltu perhekäyttöön maksimissaan 4:lle hengelle. Huonetta on mahdollista hyödyntää myös 2:lle aikuiselle single makuutiloina.

Huoneen päämakuutila on varustettu 180cm leveällä parisängyllä, sekä tunnelmaa luovalla puulämmitteisellä takalla. Kotahotellihuone on myös varustettu ekologisella ilmalämpöpumpulla, jossa on viilennystoiminto. Päämakuuhuone on lisäksi varustettu pimentävillä verhoilla kaikissa ikkunoissa. Huoneessa on tv, sekä wifi yhteys. Kaksi lisämakuupaikkaa löytyy intiimistä kotahytistä, jossa on 90cm leveä alasänky, sekä 80cm leveä hyttisänky. Huoneessa on pieni kattoikkuna, josta voi tiirailla tähtiä tai poutapilviä.

Erillinen minikeittiö ja oleskelutila mahdollistaa huoneen käytön, vaikka työskentelyyn tai omatoimi iltapalaan. Keittiössä on astiasto 4:lle, jääkaappi, minibaari, vedenkeitin, mikroaaltouuni, sekä kapselikahvinkeitin.

Wc ja suihkutila on luonnonkivilaatoitettu ja varustettu mm. hiustenkuivaimella ja ekologisilla hiusten- ja vartalonhoito tuotteilla. Huoneen varustukseen kuuluu kylpytakit, pyyhkeet ja tohvelit kahdelle.

 4 hengen kotahotellihuoneeseen ei saa lisävuodetta. Huoneisiin ei myöskään saa tuo kotieläimiä.

Tervetuloa kokemaan 2020-luvun kotatunnelmaa omassa sviitissä!

 

Siirry varaamaan huone verkkokaupassa!

 

Kohde sopii erityisen hyvin yhteisöllisiin kokoontumisiin mm. yrityksille, yhteisöille ja perheille.

Hotellikiinteistöt sijaitsevat Järvisydämen resortin ydinalueella vain 150 metriä vastaanotosta.