Kotahotelli

Tunnelmallinen kotahotelli sopii niin pariskunnille kuin perheillekin, ryhmälle varattavissa myös privaatisti koko kota! Kotasviiteistä löytyy tunnelmallinen takka, suuret kattoikkunat sekä minikeittiö. Isommista kotasviiteistä myös erillinen alkovi kahdella vuoteella. 

Valitse lomasi kylpylälomasta, elämyslomasta tai kahden vuorokauden luontolomasta! Lue lisää lomavaihtoehdoista täältä! Varaukset 24/7 verkkokaupastamme.

Kylpyläloma sisältää majoituksen, aamiaiset, sisäänpääsyn kylpylään sekä valitsemanne aktiviteetin (vuokrvälineet, winetasting, joogatunti, kalastajan lounaan tai veneretki Kaarnetsaareen. Kylpylälomat alk. 347€/ 2hh.

Siirry varaamaan loma verkkokaupassa!

Kotasviitit

Majoitu 2020 avatun Kotahotellin 2-4 hlön sviiteissä. Tunnelmallisessa Kotasviitissä on iso kattoikkuna ja takka. Kotasviitit soveltuvat niin romanttiselle lomalle kahdestaan, kuin ryhmille jolloin voit varata koko kodan.

 

Virtuaaliesittely

 

Marjanpoimijoiden, kalastajien ja metsästäjien kodat

HUONEET: 18kpl 2 hh ja 3 kpl 4 hengen huoneita.

Ihmiset ovat aina kokoontuneet yhteen lepäämään ja nauttimaan toistensa seurasta. Järvisydämen uusi 2020 valmistuva Kotahotelli nojaa skandinaaviseen metsästys- kalastuskulttuuriin. Elävän tulen lämpöön on kokoonnuttu myös Saimaan rannoilla kertomaan tarinoita, rakastumaan, keräämään voimia ja nauttimaan elämästä.

Hotelli koostuu kolmesta hotellirakennuksesta, jossa kussakin on 7 hotellihuonetta (6 x 2hh, 1 x 4hh). 

Kussakin rakennuksessa on iso loungekota oleskelu- ja aulatilana. Yhteisessä loungekodassa on mukavat tilat illanviettoon tai kokoontumiseen. Tila varustetaan kokous- / esitystekniikalla, joilla tilaa voidaan hyödyntää vapaamuotoisiin kokouksiin. 

Loungekodassa korostuu Skandinaavinen luonto ja mytologia. Kodassa palaa ikuinen tuli, jonka ympärille ihmiset ovat kautta aikain kokoontuneet. Tilan elämyksellisyyttä on kaikille aisteille. Luonnonpuu, kivi ja takorauta luovat kotatunnelmaa. Kodan erikoisuudeksi muodostuu äänitaiteilijan luoma äänimaailma, joka herättää tilaan mystisen luontokokemuksen äänen ja tuntoaistin avulla. Luontoäänet tuodaan kotatilaan innovatiivisella äänisuunnittelulla, jossa tilan rakenteet muodostavat kaiuttimet äänille.  Luontoäänissä voit tuntea Suomen ja Saimaan eri vuodenajat ja eläintenäänet karhuista kalasääskeen.

 

Kotasviitit

Kotasviitti 2 hengelle

Lasikattoikkunalla varustettu kotahotellihuone 2 hengelle.

Huoneessa on makuutila 180cm leveällä parisängyllä, sekä tunnelmaa luova puulämmitteinen takka (katso vinkit takan sytyttämiseen tästä). Huone on varustettu ekologisella ilmalämpöpumpulla ja viilennystoiminnolla. Majoitushuone on lisäksi varustettu pimentävillä verhoilla kaikissa ikkunoissa. Huoneessa on tv, sekä ilmainen wifi yhteys. Erillinen minikeittiö ja oleskelutila mahdollistaa huoneen käytön, vaikka työskentelyyn tai omatoimi iltapalaan. Keittiössä on astiasto 2:lle, jääkaappi, minibaari, vedenkeitin, mikroaaltouuni, sekä kapselikahvin keitin.

Wc ja suihkutila on luonnonkivilaatoitettu ja varustettu mm. hiustenkuivaimella ja ekologisilla hiusten- ja vartalonhoito tuotteilla. Huoneen varustukseen kuuluu kylpytakit, pyyhkeet ja tohvelit kahdelle.

 2 hengen kotahotellihuoneeseen ei saa lisävuodetta. Huoneisiin ei myöskään saa tuo lemmikkieläimiä.

 

 

Kotasviitti alkovilla 4 hengelle

Lasikattoikkunalla varustettu kotahotellihuone neljälle.

Huone on suunniteltu perhekäyttöön maksimissaan 4:lle hengelle. Huonetta on mahdollista hyödyntää myös 2:lle aikuiselle single makuutiloina.

Huoneen päämakuutila on varustettu 180cm leveällä parisängyllä, sekä tunnelmaa luovalla puulämmitteisellä takalla (katso vinkit takan sytyttämiseen tästä). Kotahotellihuone on myös varustettu ekologisella ilmalämpöpumpulla, jossa on viilennystoiminto. Päämakuuhuone on lisäksi varustettu pimentävillä verhoilla kaikissa ikkunoissa. Huoneessa on tv, sekä wifi yhteys. Kaksi lisämakuupaikkaa löytyy intiimistä alkovista, jossa on 90cm leveä alasänky, sekä 80cm leveä yläsänky. Huoneessa on pieni kattoikkuna, josta voi tiirailla tähtiä tai poutapilviä.

Erillinen minikeittiö ja oleskelutila mahdollistaa huoneen käytön, vaikka työskentelyyn tai omatoimi iltapalaan. Keittiössä on astiasto 4:lle, jääkaappi, minibaari, vedenkeitin, mikroaaltouuni, sekä kapselikahvinkeitin.

Wc ja suihkutila on luonnonkivilaatoitettu ja varustettu mm. hiustenkuivaimella ja ekologisilla hiusten- ja vartalonhoito tuotteilla. Huoneen varustukseen kuuluu kylpytakit, pyyhkeet ja tohvelit neljälle.

 4 hengen kotahotellihuoneeseen ei saa lisävuodetta. Huoneisiin ei myöskään saa tuo lemmikkieläimiä.

Tervetuloa kokemaan 2020-luvun kotatunnelmaa omassa sviitissä!

 

Varaa oma hotelli

Kohde sopii erityisen hyvin yhteisöllisiin kokoontumisiin mm. yrityksille, yhteisöille ja perheille. Voit varata koko kodan omaan käyttöön. Yhdessä kodassa on 7 huonetta (6 x 2hh ja 1 x 4hh). Yhteisessä tilassa voitte kokoontua rennosti kokoustamaan tai viettämään iltaa.

Hotellikiinteistöt sijaitsevat Järvisydämen resortin ydinalueella vain 150 metriä vastaanotosta. Kotahotellilla on oma parkkipaikkaa, joten saapua voi näppärästi vaikka bussilla.